Koliko časa ste v vezi? [brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- beba24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
MsN napisal/-a:Liefde napisal/-a:Koliko časa ste v vezi? Ste se naveličali? Kdaj postane veza monotomna? Ste samski? Uživate?
Takole med vrsticami gre iz tega posta polnega vprašanj zaznati več podinformacij: zvezo že v drugem vprašanju povezuješ z naveličanjem in kasneje z monotonostjo, samkostjo pa takoj z užitkom. Ccc
hahahha zmagaš! in se strinjam...
LIVE, like there is no tomorrow!
- Daweed
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2009
MsN napisal/-a:Liefde napisal/-a:Koliko časa ste v vezi? Ste se naveličali? Kdaj postane veza monotomna? Ste samski? Uživate?
Takole med vrsticami gre iz tega posta polnega vprašanj zaznati več podinformacij: zvezo že v drugem vprašanju povezuješ z naveličanjem in kasneje z monotonostjo, samkostjo pa takoj z užitkom. Ccc
v vezi v pravem pomeni besede ca. 3-4 mesece
poznava se že od prej
bojim se, da sem se naveličal! skratka, pogrešam tisto začetno strast..
čutim, kot da me nekaj duši,..
sem rahlo v dilemi, kaj naj!?
rabim čas za razmislek?
se mi zdi, da več sploh ne vem, kaj si želim....
in sedaj se seliva skupaj? OMG
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
po 3h mesecih pogrešaš začetno strast?
uff...sej se vama ni treba skp selit, če misliš da to ni dobra ideja. če ti ni kul in se boš selil z njo boš trpel ti in posledično ona.
back on topic:
js:24
on:28
midva: 3 leta pa še neki malega zraven, s tem da sva bla prej frenda kako leto
uff...sej se vama ni treba skp selit, če misliš da to ni dobra ideja. če ti ni kul in se boš selil z njo boš trpel ti in posledično ona.
back on topic:
- Daweed
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2009
floribunda napisal/-a:po 3h mesecih pogrešaš začetno strast?
back on topic:
Razmišljal sem o tem, da bi blo fajn, da se skupaj seliva .. No, saj ne da bi imela svoje stanovanje, ampak da bi bla skupaj Pač, seveda vsak v svoji sobi
Ampak me je sedaj malce groza .. Pa ne vem zakaj .. Ampak njej še nisem nič omenil teh svojih pomislekov, meni se pa zdi fajn .. En korak naprej v vezi
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
ah, takoj ko se pojavi stavek 'čas za razmislek' (po mojih izkušnjah) to ne pomeni nič dobrega.. in začetna strast po 3 mescih je mogoče res mal...mogla bi še bit no... mene je začetna strast začela minevat nekako po enem letu.. sej midva sva tud živela skup pa to ni popravilo stvari ampak jih kvečjemu še pokvarilo..
no zdej pa srečno samska že cel teden..
no zdej pa srečno samska že cel teden..
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
Daweed napisal/-a:floribunda napisal/-a:po 3h mesecih pogrešaš začetno strast?
back on topic:
Razmišljal sem o tem, da bi blo fajn, da se skupaj seliva .. No, saj ne da bi imela svoje stanovanje, ampak da bi bla skupaj Pač, seveda vsak v svoji sobi
Ampak me je sedaj malce groza .. Pa ne vem zakaj .. Ampak njej še nisem nič omenil teh svojih pomislekov, meni se pa zdi fajn .. En korak naprej v vezi
Skupaj se vselita..vsak v svojo sobo..ja to je res korak naprej v vezi, glede na to, da ga rabita po treh mesecih, kjer ni več začetne strasti... Pestro znata imet
- *tinkabinka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2010
- Kraj: ljubljana
10 mesecev
Here is my secret. It is very simple: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov