Koliko časa ste v vezi? [brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Nataška982
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
2 leti in 4 mesece. In je tako kot da je prvi dan.javascript:emoticon(':bussi:') Komaj čakava da prideva skupaj javascript:emoticon(':love:')
- 00ally00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2009
5 let:love:
Ni monotono, daleč od tega. S tem ko postajava starejša, zori najina veza, z vsakim novim letom pridejo novi izzivi, odločitve, dogodki, delava drugačne plani,se ukvarjava z različnimi stvarmi,...Če pomislim, kaj sva počela skupaj prvo leto in kaj počneva, ko sva skupaj danes sta to čist dva druga svetova.
Ni monotono, daleč od tega. S tem ko postajava starejša, zori najina veza, z vsakim novim letom pridejo novi izzivi, odločitve, dogodki, delava drugačne plani,se ukvarjava z različnimi stvarmi,...Če pomislim, kaj sva počela skupaj prvo leto in kaj počneva, ko sva skupaj danes sta to čist dva druga svetova.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ti pa maš ful časa, da odpiraš 5 novih tem na dan (ne, da me moti) delaš kake psihosociološke raziskave ali kaj takšnega?
drugač sem v zvezi 2 leti in 12 dni
drugač sem v zvezi 2 leti in 12 dni
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
4 leta skupnega življenja......monotono? Mah kaj pa vem....niti ne....sicer so večeri k se obrneva vsak na svojo stran in zaspiva k ubita (ne pogosto hvala bogu)...... ampak iskrice pa še vedno so (sam mal jih je treba spodbudit).
Da nam pa ni dolgčas pa itak tamala poskrbi
Da nam pa ni dolgčas pa itak tamala poskrbi
-
Coco.Chanel.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
10mesecev pa nič ni monotono - vsak dan kej novega [:
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Štiri leta in pol..monotono je vmes postalo sigurno kdaj pa smo odpravili.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov