Koliko časa ste v vezi? [brez komentarjev]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Daweed
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Daweed » 26. Jan. 2010 16:06

PooHika napisal/-a:
Daweed napisal/-a:
floribunda napisal/-a:po 3h mesecih pogrešaš začetno strast?
uff...sej se vama ni treba skp selit, če misliš da to ni dobra ideja. če ti ni kul in se boš selil z njo boš trpel ti in posledično ona.

back on topic:

js:24
on:28
midva: 3 leta pa še neki malega zraven, s tem da sva bla prej frenda kako leto

Razmišljal sem o tem, da bi blo fajn, da se skupaj seliva .. No, saj ne da bi imela svoje stanovanje, ampak da bi bla skupaj :) Pač, seveda vsak v svoji sobi ;)

Ampak me je sedaj malce groza .. Pa ne vem zakaj .. Ampak njej še nisem nič omenil teh svojih pomislekov, meni se pa zdi fajn .. En korak naprej v vezi :D

Skupaj se vselita..vsak v svojo sobo..ja to je res korak naprej v vezi, glede na to, da ga rabita po treh mesecih, kjer ni več začetne strasti... :roll: Pestro znata imet :D

Oba sva še študenta, pa zato razumljivo, da ima vsak svojo študijsko sobo, a ne? .. Sploh pa gre za enkratno priložnost - soba se bo sprostila, pa sva razmišljala, da bi blo fajn, da bi skupaj živela - ker zdaj sva vsak na svojem koncu mesta, pa se vidiva vsak dan, pa vsak dan skupaj spima! Mene je to osebno izmozgalo, to vozičkanje ipd... Tako da iz tega vidika mi je ql ideja - spet po drugi pa groza :evil:
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 26. Jan. 2010 16:10

^^Moraš ugotovit in sam pri sebi razčistit, k nečemu se najverjetneje bolj nagibaš. Razmisli o prednostih in slabostih, ter o tem, ali je ta želja le trenutna oziroma na momente, ali pri teb večinoma prevladuje grozen občutek.
Glede na to, da te je zaradi nečesa groza, nevem zakaj se potem sploh poglabljaš v to, kajti navsezadnje, nekje sam pri sebi se zavedaš, da nekaj ne klapa, tako kot bi moralo, ali od česa je posledica občutka grozna. Kr z neba ni priletelo, kajne? :wink:
ice85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ice85 » 28. Jan. 2010 10:39

Dobrih 5 let. Super pač. Se je pa zveza spremenila, predvsem v tem smislu, da poznava en drugega (včasih še preveč), si še bolj zaupava, tista "zaljubljenost" pa se je bolj spremenila v smilu neke vrste "globlji" ljubezni, in navezanosti..kot bi se imela še bolj rada. Aja..še vedno (oz še huje) je ko nisva skupaj (ona oz. jaz na delu, potem pa oba letiva, da se čim prej spet srečava). Ma močno upam, da bi bilo še naprej tako.. Počasi je čas za poroko ubistvu.

Na prejšnji strani.. Tista naveličanost po treh mesecih? Ne vem no. Premisli, kam naj bi ta zveza šla. Če je namen neko bolj resno razmerje, potem bo treba malce vložit oz se pogovorit kje prihaja do "stika" oz. "ne-stika", ker kasneje bo še huje. Če pa je to zveza v smislu "da pač nisi sam" potem pa kaka druga/nova opcija verjetno...?
Uporabniški avatar
Scharika.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Scharika.* » 31. Jan. 2010 14:57

še manj ko mesec pa bo 2 leti :love:
I've got the pussy, so make the rules.
AnčiZaspanči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a AnčiZaspanči » 01. Mar. 2010 22:07

Eno leto pa dva meseca:) Se mava ful lepo in ljubezen ostaja..se nisva naveličala kljub temu da skoraj živiva skupaj. Z novim študijskim letom bova pa skupaj živela, ker se mu pridružujem s študijem na Primorskem. :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 01. Mar. 2010 22:08

Dve leti in dva meseca...že? :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 01. Mar. 2010 22:11

3 leta in pol, od tega dve leti in pol na razdalji 160km, ampak nama gre super, mava se superfinofajn, čeprou naju mnogi postran gledajo kokr češ kuko sta lah tko 100% prepričana da sva zvesta en drugmu pa da "trpiva" tolk let razdaljo...ampak se ne dava :) še mjčkn pa bova skos lahko skupej :wink:
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 04. Mar. 2010 14:35

Čez en mesec bo 2 leti :) :love:
Aaiysha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2009
Kraj: Bovec

Neprebrana objavaNapisal/-a Aaiysha » 04. Mar. 2010 16:00

Mal več k 1 leto...zmiriii le bl se zaljubljam:) :love:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 04. Mar. 2010 17:48

Dve leti.

Upam pa si trditi, da je moja veza med najresnejšimi na forumu, saj živiva skupaj.
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 04. Mar. 2010 18:01

^^ :rofl:

V zvezi sem skoraj 3 leta. Ga mam pa tolk rada, da mu ne razbijem glave, ko je tečn :P In on očitno mene tudi... :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 04. Mar. 2010 20:10

Ne vem, čemu smeh.Šele ko z nekom živiš vidiš, kaj je resna zveza.V luči tega se mi zdijo vse moje študentske ljubezni prave otročarije.Ja, živeti pri starših, nekoga videti samo, ko ti odgovarja, na ta način je zvezo zelo enostavno furati.Nekaj čisto drugega pa je z nekom živeti, deliti skupen prostor, prenašati partnerjeve tako dobre, kot slabe strani, skupaj početi tako rekoč vse.

Zato ni vse v kvantiteti, ampak tudi kvaliteti razmerja. :wink:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 04. Mar. 2010 20:24

OT: meni je bilo lažje, ko sva skupaj živela :), tako da odvisno od razmerja in oseb

Skoraj 3 leta
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 04. Mar. 2010 20:42

Džeki :rofl: koliko sem jaz spoznala forum, sem ugotovila da je vsaj 5 ljudi že poročenih :D Toliko o tvoji najresnejši zvezi na forumu... Z vsem se strinjam, ampak da pa maš nabolj resno zvezo... :rofl:
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 04. Mar. 2010 21:51

8. marca bo 2 meseca :D :D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov