Koliko časa ste bili najdlje brez sexa?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 116 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Vsakič, ko si ženska zaželi in dobi, dobi tudi en moški. In je razmerje 1:1
Vsaka ženska, ki si seksa z nekom želi, ga bo dobila le, če si ga želi tudi izbranec. In obratno. Če si moški seksa z tisto žensko ne bo želel, ga ona ne bo dobila od njega. Spet 1:1.
Je pa res, da so moški pogumnejši pri izražanju svojih želja. Ženske pa potrebe potlačijo zaradi pritiska okolice in mnenja, ki odgovoraja moškim. Če si seksa želi in to pokaže, je kurba, v kolikor v zameno ne iztrži zveze in besedne zveze ljubim te.
Vsaka ženska, ki si seksa z nekom želi, ga bo dobila le, če si ga želi tudi izbranec. In obratno. Če si moški seksa z tisto žensko ne bo želel, ga ona ne bo dobila od njega. Spet 1:1.
Je pa res, da so moški pogumnejši pri izražanju svojih želja. Ženske pa potrebe potlačijo zaradi pritiska okolice in mnenja, ki odgovoraja moškim. Če si seksa želi in to pokaže, je kurba, v kolikor v zameno ne iztrži zveze in besedne zveze ljubim te.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
^^ Takole si tudi jaz zamišljam.
Ne sem kar prvo mislila ženskam pri moških.
sirova štručka napisal/-a:ana27 napisal/-a:Sploh pa mi ne gre skuapj s teorijo, da ženskam pri moških lepota kao ni toliko pomembna.
ženskam pri moških- sej itak ti izbereš
al si misla
moškim pri ženskah- sej si itak ex fotomodel, te nima kej skrbet
Ne sem kar prvo mislila ženskam pri moških.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
kalanhoja napisal/-a:Kika napisal/-a:za ONS veliko moškim zunanji izgled ni tako zelo pomemben.
No sicer ne vem, ampak mislila sem pa ravno obratno.
jaz bi tudi bolj rekla, da je obratno.. ravno za neko enonočno avanturco se mi zdi, da gledajo tiste najbolj upedenane in oh in sploh bejbe, brez da bi jih zanimalo, če se za tisto njihovo prfect fasado skriva še kaj drugega raziskovanja vredno
da še odgovorim na vprašanje:
2 leti, in sicer od mojih prvih dveh čist prezgodnjih spolnih izkušnjah pa do tistega obdobja, ko sem na sex začela gledat izključno iz užitkarske strani
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
tmis_ glede na tvojo reakcijo je torej 3/4 postov na tem forumu brezveznih, ko se samo povdarja nekaj kar že itak vemo? Pač je to njeno mnenje ne rabiš pol tak glupo odreagirat...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
^^ No pametna zagotovo res nisi, glede na to izjavo.
Ker pamet ima zelo veliko z mojo izjavo, kajne. Bravo res.
Dioniz napisal/-a:tmis_ glede na tvojo reakcijo je torej 3/4 postov na tem forumu brezveznih, ko se samo povdarja nekaj kar že itak vemo? Pač je to njeno mnenje ne rabiš pol tak glupo odreagirat...
Veliko postov je brezveznih in samoumnevnih ja. Odreagiram pa lahko koker mi paše, ker je to javen forum in z izjemo žaljivk lahko čisto mirno povem, kar mislim. Če se pa kira užali je pa to njena odločitev in njen problem.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
no, namen teme je bil tudi ta, da mal vidim odgovore, predvsem od kakih punc, ki so zelo pametne in zelo proti ONS in govorijo drugim puncam, da kako si ne smeš obupano želet tipa in bit preveč zainteresirana na začetku in težit...
npr. julija, je bila najdlje 3 mesece brez sexa, pa mislim da je taka poštena punca, ki je imela samo veze....
in v 3 mesecih je prebolela bivšega in našla že drugega fanta in sexala... zanimivo, no.
3 mesece bit brez sexa je zelo malo... sploh če maš non stop veze.
npr. julija, je bila najdlje 3 mesece brez sexa, pa mislim da je taka poštena punca, ki je imela samo veze....
in v 3 mesecih je prebolela bivšega in našla že drugega fanta in sexala... zanimivo, no.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
delusional napisal/-a:no, namen teme je bil tudi ta, da mal vidim odgovore, predvsem od kakih punc, ki so zelo pametne in zelo proti ONS in govorijo drugim puncam, da kako si ne smeš obupano želet tipa in bit preveč zainteresirana na začetku in težit...
z zadnjim stavkom se strinjam. Ja, jz ravno nisem za ONS, tko da upam da je odgovor pomagal ampak vseen kako povezavo ima poštenost in to da si imel samo veze? torej tiste, ki nimajo samo vez, niso poštene, al kaj si hotla povedat? Sam vprašam
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
to se pač tko reče...
bi mogla dat v narekovaje...
bi mogla dat v narekovaje...
Prvi neprebran prispevek • 116 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja