Koliko časa ste bili najdlje brez sexa?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
čuftika napisal/-a:ne vem, ne vem, tut meni deluješ delusional zelo obupano. Razmisli zakaj nimaš tipa, če si vizuelno superca, kot sama dotikrat znaš povedat, potem mogoče kaj pri karakterju ne štima... Predvidevam.
Včasih mam feeling da ko govoriš o ONS koliko si jih mela, kot da se hočeš pohvalit, dokazat?! Ne vem kaj naj ti rečem, ene ko so samske si omislijo FF, ene nič in so pač lačne sexa-
zakaj bi pa se mela za hvalit? pač je samozavestna.in zakaj bi mogla met tipa če zgleda super? tut fajn in lušne punce s(m)o lahko učasih samske in brez sexa!!
aja drugač sm u vezi in sm brez 5 dni (če šteje),kt ste prebral že v moji temi...pa ne bom tle o tem. drugač brez tipa- pa pol leta.
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
ninni_89 napisal/-a:čuftika napisal/-a:ne vem, ne vem, tut meni deluješ delusional zelo obupano. Razmisli zakaj nimaš tipa, če si vizuelno superca, kot sama dotikrat znaš povedat, potem mogoče kaj pri karakterju ne štima... Predvidevam.
Včasih mam feeling da ko govoriš o ONS koliko si jih mela, kot da se hočeš pohvalit, dokazat?! Ne vem kaj naj ti rečem, ene ko so samske si omislijo FF, ene nič in so pač lačne sexa-
zakaj bi pa se mela za hvalit? pač je samozavestna.in zakaj bi mogla met tipa če zgleda super? tut fajn in lušne punce s(m)o lahko učasih samske in brez sexa!!
sej je lepo da je zamozavestna. Kdo pravi da se ne bi smela hvalit? Ampak pač ker večkrat povdarja kako je brez tipa... Normalno pa da so lahko luštne punce brez tipa/sexa, poznam jih kr nekaj, pa tut sama sm bla med njimi, tko da
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov