Koliko časa rabi tip, da mu pride?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Nu$k@ napisal/-a:midva mava 15 minut predigre, 10 sexa. to je to in tko men najbl paše. ni šans 3 ure... js se tud med penetracijo začnem sušit tkjo da sm po pol urce ž
e čist suha.
in ne mi rečt da se vam da 2 uri fafat?? ojoj... moj lubi je zgleda zelo prikrajšan
LOL, zloba!
Meni bi včasih pasalo, da bi blo same penetracije malo več. Sicer ne štopam, traja pa okoli 15 minut. Tko, ene dvajset minut bi blo lih dovolj, ker se pol tudi jaz začnem kar hitro sušit.
Če mu ga fafam je pa hiter. Mislim, da je 5 minut najdlje trajalo, da mu je prišlo.
Imaš, da me vikaš!
- Gost
Pa kaj je sploh s tem susenjem? Mislite, da je to normalno po dolocenem casu penetracije ali so krive celo kt? Ker mene to izredno moti, predvsem pri kondomih je rahlo cudno, ker ko se noznica posusi, je tista guma se 5x bolj nadlezna
- Gost
trapa napisal/-a:Povsem normalno je, da se punce počasi sušimo. Seveda ni pri vseh enako (tako kot v štartu nismo enako vlažne), a smo vse s časom manj vlažne.
Mislis z leti ali s casom, kolikor traja seks? Ker leta so se rosna in naj bi bile tezave z vlaznostjo na vrsti sele ob vstopu v menopavzo
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
S časom, kolkor traja sex. V vsej literaturi, ki sem jo prebrala, sem zasledila, da je normalno, da se počasi sušiš.
Pri meni je tako, da tudi če se dražim (ali me dragi draži) s prsti in sem tako 100% vzburjena, v roku pol ure je preprosto potrebno uporabit malo sline ali lubrikant.
Pri meni je tako, da tudi če se dražim (ali me dragi draži) s prsti in sem tako 100% vzburjena, v roku pol ure je preprosto potrebno uporabit malo sline ali lubrikant.
Imaš, da me vikaš!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
trapa napisal/-a:Povsem normalno je, da se punce počasi sušimo. Seveda ni pri vseh enako (tako kot v štartu nismo enako vlažne), a smo vse s časom manj vlažne.
jz pa sploh ne..ubistvu se sčasoma vse to tok poveča da je skor da že nadležn dobr ne zdej nadležn sam tko, res škljoca
drgač pa mojmu lohka če hoče v 3 minutah al pa v eni urci kukr je pa kukr si vzameva najbolš
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
BeLinka napisal/-a:midva pa nikol manj ko pol ure. skoraj vedno tudi več. neko povprečje je po mojem 45 min, če sva pjana pa lahko sexava tudi po dve uri...traja in traja..
A pa se ne "naveličate"?
No, ne mislm čist dobesedno
Sam men je to reees tu mač...
-
just.me - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 10. 2007
pr nama je vse odvisn od predigre al pa kolk dolg že nisma sexala. lohk zdrži 10 min al pa eno uro...čist odvisn. ponavad prvo rundo zdrži 10-15 min, nasledne runde si pa pol vzamema čas pa traja po kako urco.
čeprou tt men učas ne paše tam eno uro, včasih je bolš močno in hitro
čeprou tt men učas ne paše tam eno uro, včasih je bolš močno in hitro
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov