Koliko časa rabi tip, da mu pride?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 07. Maj. 2008 18:25

hja..zdej k sma se z mojim dečkotom že bolš spoznala je seks vsakič boljši. Oba se trudiva, vsekakor pa je vedno več kot pol ure...samo enkrat mislim da nama je ratalo, da je blo manj :D
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 07. Maj. 2008 21:10

Nu$k@ napisal/-a:midva mava 15 minut predigre, 10 sexa. to je to in tko men najbl paše. ni šans 3 ure... js se tud med penetracijo začnem sušit tkjo da sm po pol urce ž
e čist suha.

in ne mi rečt da se vam da 2 uri fafat?? ojoj... moj lubi je zgleda zelo prikrajšan :)

LOL, zloba! :twisted:

Meni bi včasih pasalo, da bi blo same penetracije malo več. Sicer ne štopam, traja pa okoli 15 minut. Tko, ene dvajset minut bi blo lih dovolj, ker se pol tudi jaz začnem kar hitro sušit.

Če mu ga fafam je pa hiter. Mislim, da je 5 minut najdlje trajalo, da mu je prišlo.
Imaš, da me vikaš!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 07. Maj. 2008 21:12

Pa kaj je sploh s tem susenjem? Mislite, da je to normalno po dolocenem casu penetracije ali so krive celo kt? Ker mene to izredno moti, predvsem pri kondomih je rahlo cudno, ker ko se noznica posusi, je tista guma se 5x bolj nadlezna :roll:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 07. Maj. 2008 21:22

Povsem normalno je, da se punce počasi sušimo. Seveda ni pri vseh enako (tako kot v štartu nismo enako vlažne), a smo vse s časom manj vlažne.
Imaš, da me vikaš!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 07. Maj. 2008 21:31

trapa napisal/-a:Povsem normalno je, da se punce počasi sušimo. Seveda ni pri vseh enako (tako kot v štartu nismo enako vlažne), a smo vse s časom manj vlažne.

Mislis z leti ali s casom, kolikor traja seks? Ker leta so se rosna in naj bi bile tezave z vlaznostjo na vrsti sele ob vstopu v menopavzo :)
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 07. Maj. 2008 21:38

S časom, kolkor traja sex. V vsej literaturi, ki sem jo prebrala, sem zasledila, da je normalno, da se počasi sušiš.
Pri meni je tako, da tudi če se dražim (ali me dragi draži) s prsti in sem tako 100% vzburjena, v roku pol ure je preprosto potrebno uporabit malo sline ali lubrikant.
Imaš, da me vikaš!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 07. Maj. 2008 22:52

trapa napisal/-a:Povsem normalno je, da se punce počasi sušimo. Seveda ni pri vseh enako (tako kot v štartu nismo enako vlažne), a smo vse s časom manj vlažne.

jz pa sploh ne..ubistvu se sčasoma vse to tok poveča da je skor da že nadležn :cool: dobr ne zdej nadležn sam tko, res škljoca :)

drgač pa mojmu lohka če hoče v 3 minutah al pa v eni urci :) kukr je pa kukr si vzameva :razz: najbolš :razz:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 08. Maj. 2008 10:16

veronika pravega maš ,drži se ga:D..jaz sn bolj povprečn ljubimec,nimam lufta tak da pol ure maksimalno:D,ponavadi pa cca.15 min:D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 08. Maj. 2008 16:43

^če se hoče se da tut več ;)

sam morš taprav čas ga dat vn in počakat umes pa unih par sekundic kej druzga počet :razz: :wink:
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 08. Maj. 2008 16:54

Pa misliti na kaj takega,kar te ne rajca,drugače je lahko eksplozija brez,da si ga "božaš"
BeLinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2007
Kraj: europa

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLinka » 09. Maj. 2008 10:56

midva pa nikol manj ko pol ure. skoraj vedno tudi več. neko povprečje je po mojem 45 min, če sva pjana pa lahko sexava tudi po dve uri...traja in traja..:)
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 10. Maj. 2008 15:50

Pr nama je čist odvisno ... lah 10 minut lah pa tut dve ure... Je pa to odvisno od večih dejavnikov.. drugače pa povprečno sexava pol ure do 1 ure.
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 10. Maj. 2008 17:22

BeLinka napisal/-a:midva pa nikol manj ko pol ure. skoraj vedno tudi več. neko povprečje je po mojem 45 min, če sva pjana pa lahko sexava tudi po dve uri...traja in traja..:)

A pa se ne "naveličate"?
No, ne mislm čist dobesedno :D
Sam men je to reees tu mač...
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a just.me » 11. Maj. 2008 16:27

pr nama je vse odvisn od predigre al pa kolk dolg že nisma sexala. lohk zdrži 10 min al pa eno uro...čist odvisn. ponavad prvo rundo zdrži 10-15 min, nasledne runde si pa pol vzamema čas pa traja po kako urco. :razz:
čeprou tt men učas ne paše tam eno uro, včasih je bolš močno in hitro :twisted:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 11. Maj. 2008 22:29

Pri nama je ponavadi kar hitro. Zdaj me je že opozoril, ker nekaj časa že nisva, da ko bova, bo najbrž vse skupaj še bolj hitro :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov