Koliko časa rabi tip, da mu pride?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
No ja, pri mojemu je odvisno... Včasih je to 15min, da mu pride. Takrat ponavadi narediva pavzo ene 15min in pol še eno akcijo. Pol pa traja dlje, ker se zadržuje, da mu ne pride tok hitro. Pa traja lahko tudi 30-45min. Pač odvisn kok obema paše .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
svedsen - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2007
Čist odvisn kolk ga zrajcam, pa kolk cajta že nisva seksala. Kdaj gledava film, pa se spraum na njegovga korenjaka pa ga pol čist vzbur, pa se ni treba dost matrat da mu pride.. pa tud odvisn od položaja v katerem seksava..če me od odzad al pa da ga jst jaham obrnjena s križem prot njemu ne rab dolg da mu pride če je navadn misionarc pa logičn de ni lih razburljivo...
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
odvisno..učasih 10 min učasih 15..
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
V prvo mu vedno ful hitro pride, pomoje ni niti 5 minut. Pol po pavzi pa so naslednje runde daljše.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
asta - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 6. 2007
Playgirl napisal/-a:Ma ne vem, od česa...itak ma tut alkohol prste vmes, pa kok sta napaljena, pa kok časa nista...pa še kej.
Men je v bistvu všeč, če tipu kmal pride, ne prehitr, ampak kmal. Ne maram unga nabijanja, k morm skor že na uro pogledat...
Mam pa rada dolgo crkljanje prej, pa premetavanje, pa božanje, čohanje, lubčkanje, lizanje....
točno to!
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Hah, mam jaz rekorde manj ko ena minuta oz. max. 2 minuti . Pa vsak dedc mi je reko, da mu ni jasno, kak mu je lahko tak hitro prišlo . Ahhh, ne povem jaz.
Drugače mislim, da je povprečje prve runde okoli 15 min.
Kadar pa s katerim stopnjujemo runde, pa je sex itak vedno daljši. Najdaljšega sexa se ne spomnim, koliko je časovno trajal, se pa spomnim, da sva z enim sexala dobesedno celi dan (seveda z premori), vse do 6ih zjutraj, ko sem mogla it maturo pisat.
Mislim da se daljša runda giblje okoli ure in pol do 2 uri, s tem, da tip zadrži.
Drugače mislim, da je povprečje prve runde okoli 15 min.
Kadar pa s katerim stopnjujemo runde, pa je sex itak vedno daljši. Najdaljšega sexa se ne spomnim, koliko je časovno trajal, se pa spomnim, da sva z enim sexala dobesedno celi dan (seveda z premori), vse do 6ih zjutraj, ko sem mogla it maturo pisat.
Mislim da se daljša runda giblje okoli ure in pol do 2 uri, s tem, da tip zadrži.
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
midva mava 15 minut predigre, 10 sexa. to je to in tko men najbl paše. ni šans 3 ure... js se tud med penetracijo začnem sušit tkjo da sm po pol urce ž
e čist suha.
in ne mi rečt da se vam da 2 uri fafat?? ojoj... moj lubi je zgleda zelo prikrajšan
e čist suha.
in ne mi rečt da se vam da 2 uri fafat?? ojoj... moj lubi je zgleda zelo prikrajšan
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov