Koliko časa rabi tip, da mu pride?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
- bouhamala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2006
- Kraj: ljubljana
midva sexava skoraj vsak dan, in sem zelo vesela ko mu ne pride v 3-4 minutah ... k tko če dlje traja...lohka več poz sprobava...pa men je ful všeč če dlje traja...ker mi večkrat pride!
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
zelo odvisno..jaz sem mojemu enkrat predlagala da bi na vlaku sexala. in to ga je ful rajcalo, poleg tega si poln adrenalina, pa premišljuješ če bo kdo notr prišel in pol mi ga je dal not in ne vem, če mi ga je dvakrat porinil, pa mu ježe prišlo..tolko od tistega sexa
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js sem 1x še bolj na začetku mojga izvala da mu ne more pridt v 2h minutkah (hja, na začetku nisem in nisem hotla sexat, vse me je bolelo, on pa čist nor, hehe..). No, in dejansko sem bila pripravljena "potrpet" res samo 2 minutki in guess what.. Ratal mu je.
Zdej bi ga pa pomoje kr nekam sunla če bi se njemu zluštal končat v 2h minutkah.
Zdej bi ga pa pomoje kr nekam sunla če bi se njemu zluštal končat v 2h minutkah.
-
Slatkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2006
Pri mojem je pa ful odvisno koliko× na teden sexama ... če prvič po enem tednu mu zelo hitro pride, drugače pa lahko zdrži tudi do eno uro. Čeprav mu zadnje čase vedno pogosteje hitro pride.
Ne vem no ... rahlo mi ni všeč, da po tem, ko mu je že prišlo ... sploh tisti dan več ne more (oz. ves čas trdi, da mu tako ali tako ne bo prišlo ... ali pa se mu sploh ne vstane ... čeprav ga poskušam na vse načine vzburit ... do zdaj se je samo en× zgodilo, da je po eni uri zopet lahko) ...
Pravi, da ko mu pride v mene, se mu potem zdi, kot da bi v prazno.
Kakšne izkušnje pa imate ve s tem? Vas lahko drži pokonci celo noč?
Ne vem no ... rahlo mi ni všeč, da po tem, ko mu je že prišlo ... sploh tisti dan več ne more (oz. ves čas trdi, da mu tako ali tako ne bo prišlo ... ali pa se mu sploh ne vstane ... čeprav ga poskušam na vse načine vzburit ... do zdaj se je samo en× zgodilo, da je po eni uri zopet lahko) ...
Pravi, da ko mu pride v mene, se mu potem zdi, kot da bi v prazno.
Kakšne izkušnje pa imate ve s tem? Vas lahko drži pokonci celo noč?
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jah z enim sem seksala, pa mu fuuuuul dolgo ni prišlo, tok da so bile stvari že kar boleče Pismo to ni noben filing
Zadnji k katerim sem seksala, mu je pa prvič ful hitro, sam mu je še kar stal naprej, pa sva po dveh minutah naprej, pol je pa drugič dlje trajalo To mi je pa prav kul
Zadnji k katerim sem seksala, mu je pa prvič ful hitro, sam mu je še kar stal naprej, pa sva po dveh minutah naprej, pol je pa drugič dlje trajalo To mi je pa prav kul
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Pri nama je odvisno od tega kolk x na dan, teden seksama, odvisno je od poze (ceprav ce dobro premislim mu je v vseh ful fajn:) ), ce pa je pod kakim vplivom pa ga sploh pustim pri miru Za razliko od mene, ko me takrat se bolj razganja kot ponavadi
Hello, 911. I''m on fire!
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
ok, js mam pa eno vprašanje, verjetno se vam bo zdele neumno ampak ko je že glih tema, da vprašam
zadnjič smo se s kolegico pogovarjala, ker je imela težavo - s tipom sta seksala in je njemu prišlo ful hitro, njej pa ne... in potem, ko je njemu prišlo, je bilo enostavno konec. ni mu več stal in obema je bedno zaradi tega ker se to redno dogaja... kakšen predlog, kako rešit težavo?
zadnjič smo se s kolegico pogovarjala, ker je imela težavo - s tipom sta seksala in je njemu prišlo ful hitro, njej pa ne... in potem, ko je njemu prišlo, je bilo enostavno konec. ni mu več stal in obema je bedno zaradi tega ker se to redno dogaja... kakšen predlog, kako rešit težavo?
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Naj mu pride, naj počakata malo, ker očitno rabi pavzo in pol spet. Al pa naj on njo draži dokler ji nima skori za prit in naj ga da pol notr pač za tisto malo časa.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
pr tipih je čist odvisno. Enim pride v petih minutah, eni pa lahka zdržijo tud uro al pa še več. Meni se zdi, da je tud odvisno od samga tipa kako ima stvari pošlihtane v glavi, pa da ga ni strah seksualnosti pa vsega...
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov