Koliko časa rabi tip, da mu pride?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 08. Mar. 2006 13:10

Uf, to je pa ful stvari odvisno...

Mojmu lahko pride v 5 minutah, lahko pa v eni uri. :)
Sam zna zadržat, bi mu pa najbrž lahko zlo hitro... Oz. če se mudi, pol je hitro. :lol:

Pa sej so že drugi povedal... :D
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 08. Mar. 2006 15:40

To je ful odvisno od cigaret, alkohola, zivcev... Moj se ga tud vcasih mal nabuta... pa mu sploh ne more pridt. Takrat se mi kr mal smil :P Vcasih mu pa tud v 5min pride, ker je tok zrajcan. Tko, da to je ful odvisno od ostalih dejavnikov :)
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 08. Mar. 2006 17:41

pri nama je to ful odvisno od položaja..pri nama lahko traja..ampak če sva v takem položaju kot ga ma on najraj im me najbolje čuti pol mu tut kr hitro pride :) pa od hitrosti :) meni recimo paše hitro in močno, njemu pa prej pride če ga malo bolj počasi oz. v normalnem tempu drgne..če ne gre prehitro in ne čuti tak fajn.potem pa je še privlačnost itd..če je biu ta tip pijan je itak bol mal občutu, pa tut registriru kar dela
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Mar. 2006 18:38

ej pojma nimam... pr mojmu je odvisn kok hitr seksava(ce hitrejs seksava, mu prej pride).

drugima dvema k sm z njima seksala je prslo takoj, tko da je odvisn od tipa do tipa... eni majo visji prag vzburjenja, eni nizji.
Uporabniški avatar
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *janch* » 08. Mar. 2006 20:14

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 08. Mar. 2006 20:18

od vsega je odvisno,.. od tega kake gibe delata, od tega kok je zrajcan, od tega al mu sploh sede, od tega kdaj je nazadnje sexu,...
lej pr nama loh traja od 5 minut- 40 prbližn... vse je odvisn a je hitr sex al je sm tko u izi... :)
nektarinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a nektarinca » 08. Mar. 2006 20:36

mojemu dedcu nikoli ne pride hitro, ko je nažgan. takrat se jaz ponavadi niti ne spuščam v seks. rajši počakam do jutra in ga takrat naskočim
življenje je lepo! smejte se!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Mar. 2006 21:51

srčica* napisal/-a:po mojem koncentracija.... če se tip ful skoncentrira mu lahko takoj pride, če pa ne pa lahko traja in traja in traja in traja...... :D

koncentracija bo ja.....mislm nevem no.če ni skoncentriran mu sigurno nebo prišlo hitro...tud pomoje sama če nisi skoncentrirana ne boš doživela orgazma v takem času kot če bi bla skoncentrirana.pa velik je še dejavnikov u mes (utrujenost, neprimeren prostor..)...pa ena dost taka stva je tud sramežljivost pomoje.....in seveda pol ni skoncentriran in rata kar pa č rata..... :)
sarica20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2006
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sarica20 » 09. Mar. 2006 7:54

cosmy napisal/-a:Jest sm opazla, da k jest začnem bolj naglas jamrat pa stokat in se približujem koncu, takrat tudi on! Mi je povedal, da ga pač tok zrajca moj jamranje, da mu začne prihajat!

Tko da sm čim dalj časa bolj tih :twisted:

Pri mojem je isto! :twisted:
Imejte se radi!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 09. Mar. 2006 8:08

To je odvisno tudi od izkušenj. Ker nekateri se navadijo oz. imajo orgazem pod kontrolo in se lahko zadrži...spet je pa tukej, če je kej pod vplivom alkohola.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 09. Mar. 2006 9:07

Midva ne seksava "redno", vsak dan, tako da ponavadi mu prvič dost hitr pride, ker sva itak oba čist zagreta in vzburjena, samo on pol lahko takoj nadaljuje kar precej časa še.
Ni tako, da zdej, ko je njemu pršlo, je pa konc..v bistvu normalno nadaljujeva,je še vedno v pripravljenosti,haha..
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 09. Mar. 2006 10:50

ej da tipu pride je ful odvisn od penetracije, k če te bo sam gledov mu nau pršlo, more bit neki bl konkretnega. je pa tud ful odvisn kok ga naprimer ženska vzburja, seveda pa tud od izkušenj. ampk nejbl pomembna je pa penetracije. ti se rajš vprašej kok cajt tip zdrži k seksata, k je v tebi.
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a limoncaa » 09. Mar. 2006 16:38

Ko seksava prvič po par dnevih, mu lahko pride po 5-ih minutah. Ko pa seksava 3x v enem dnevu, pa lahko čakava tud 1 uro.
:balloon:
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a limoncaa » 09. Mar. 2006 16:38

Ko seksava prvič po par dnevih, mu lahko pride po 5-ih minutah. Ko pa seksava 3x v enem dnevu, pa lahko čakava tud 1 uro.
:balloon:
aisha3012
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a aisha3012 » 09. Mar. 2006 16:44

hmmm...men je moj razložu, da po njegovih izkušnjah mu je velik prej prišlo, če je seksal z nekom, s katerim je mel intimen odnos, ljubezen, nekaj globljega, in dost kasneje, če je bil to random seks, tko za eno noč, za par urc...

pr nama je čist odvisno, na opojnih substancah traja bistveno dlje...najkrajše traja, ko je dolga predigra... krajše je tudi takrat, če nekaj dni ne... moj je tudi osvojil tehniko multiplega orgazma :) tako da se mu dostkrat posreči, da mu pride, pa lahko dalje brez premora :)

:) odsvetujem pa seks na sharkvodkah ---> halo!? kako naj zdržim dve uri?! in to po celi noči plesanja, norenja?!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]