Koliko časa rabi tip, da mu pride?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
heh ja sam men je tko fajn če tud nemu med seksom pride sj lih to je problem sj vem d sm mal smešna sam to mu pa tud prvošm no d mu med seksom pride... ja goofy sam pol k pa začneva seksat pa spet ne vem kok časa traja, sm že sporbala eh no... bova že kj odkrila da bo hitrejš konc
-
Slatkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2006
Jaooo ... ne morem verjet, da imate nekatere probleme zaradi tega, ker dečko rabi dosti časa, da mu pride.
Jaz bi se z veseljem potila ( ) celo noč. Res ne vem kaj je krivo, da mu zadnje čase tako hitro pride. Pomislila sva tudi na to (ker zadnje čase dava dosti na predigro - no ... on meni nudi užitke, ker če bi jaz ... bi še verjetno prej blo vsega konec) ... da ga preveč vzburja to, da me obdeluje ... ampak ... če je obema tak fajn ...
Predlagala sem že tudi, da bi mogoče opustila dolgo predigro ... pa je reko, da rad dela to ...
No ... res ne vem, kaj naj, da bi malo dlje vse skupaj trajalo.
Jaz bi se z veseljem potila ( ) celo noč. Res ne vem kaj je krivo, da mu zadnje čase tako hitro pride. Pomislila sva tudi na to (ker zadnje čase dava dosti na predigro - no ... on meni nudi užitke, ker če bi jaz ... bi še verjetno prej blo vsega konec) ... da ga preveč vzburja to, da me obdeluje ... ampak ... če je obema tak fajn ...
Predlagala sem že tudi, da bi mogoče opustila dolgo predigro ... pa je reko, da rad dela to ...
No ... res ne vem, kaj naj, da bi malo dlje vse skupaj trajalo.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ne skrbi, zadnjič sm brala, da najboljši seks traja sam od 7-13 minut . In če ti je fajn predigra, se mi zdi brez veze jo opuščat zato, da bo tvojmu kasneje pršlo.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
- Black Kitty
moi T napisal/-a:Ne skrbi, zadnjič sm brala, da najboljši seks traja sam od 7-13 minut .
Verjamem, da si to brala.
Izkušnje so pa drugačne
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Black Kitty napisal/-a:moi T napisal/-a:Ne skrbi, zadnjič sm brala, da najboljši seks traja sam od 7-13 minut .
Verjamem, da si to brala.
Izkušnje so pa drugačne
No... niti ne. Mam raje, da je kratko pa sladko kot pa da se vleče u 3 p, pa se na koncu nč ne zgodi, kar bi hoteli . Mislm, da čas pri seksu nima lih veliko veze, saj nam je lahko ful dobro, če je sam 5 minut, včasih pa paše daljši seks.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
g00fy_qa napisal/-a:^^ Meni ni nikoli dobro, če je samo 5 min. Sem tudi jaz brala ta članek. Moja prva asociacija: ljudje se morajo z nečim tolažiti.
Hehe.. Jaz sem tudi ta brala ta članek in res .. Saj niste resni.. Meni je full dober seks ko traja vsaj pol ure.. V 5 min se ravno dobro šele ogrejem
Je pa res full velik problem, da moj ponavadi še 5 min ne zdrži. Pa sva probala vse možne preparate in taktike pa nič ne pomaga.. Hehe - bi bilo res najbolje, da bi si ljubimca omislila..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- Black Kitty
Js mam raj dolg, inteziven sex, tolk inteziven, da dejansk po samem sexu ne morem mislit. Ekstaza, tolk doživetih orgazmov, me odpelje čist v en drug svet - kot bi bla zadeta (nisem pristašica droge, da ne bote narobe razumele )
In 5 min. me ravno ne popelje v nevem kak raj. Je lahko dobro - ampak povprečno, ni važno kolk je intenzivno. Če še intenzivno ne bi bilo, potem mi je vseen, če se stvar v minuti zaključi, 5 min. da se dolgočasim? Ne hvala.
Tako, da se vse prej kot strinjam s tistim člankom.
Raziskavo je pa vodil verjetno en zafrustriran znanstvenik, ki je hotel dokazat, da on ni prehiter, ampak popoln - ženske si ga zapomnijo po njegovih bleščečih treh minutah
In 5 min. me ravno ne popelje v nevem kak raj. Je lahko dobro - ampak povprečno, ni važno kolk je intenzivno. Če še intenzivno ne bi bilo, potem mi je vseen, če se stvar v minuti zaključi, 5 min. da se dolgočasim? Ne hvala.
Tako, da se vse prej kot strinjam s tistim člankom.
Raziskavo je pa vodil verjetno en zafrustriran znanstvenik, ki je hotel dokazat, da on ni prehiter, ampak popoln - ženske si ga zapomnijo po njegovih bleščečih treh minutah
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Ko malo pomislim se mi zdi, da ima članek v bistvu prav, samo narobe je razumljen. V povprečju je seks najboljši prvih 15 minut, takrat se čuti najbolj intenzivno. Poudarjam, v povprečju, jaz pa velikokrat izstopam.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov