Koliko časa rabi tip, da mu pride?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
g00fy_qa napisal/-a:Do eno uro? Hmm... moj lahko zdrži do treh ur ko je takšna situacija, sicer skupaj s predigro, mogoče bi še dlje, ampak še nisva sprobala... Ponavadi jaz pred njim omagam.
Tri ure se rajca in mu ne pride ali kako?
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
g00fy_qa napisal/-a:Do eno uro? Hmm... moj lahko zdrži do treh ur ko je takšna situacija, sicer skupaj s predigro, mogoče bi še dlje, ampak še nisva sprobala... Ponavadi jaz pred njim omagam.
a ni 3 ure mal predolg mene bi pomoj že use bolel ....
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ponavadi mi prvic dokaj hitro pride, ze po nekaj minutah! Sam ni problem nadaljevati, zenska ponavadi sploh ne ugotovi da mi pride, ker enostavno nadaljujem.
Nazadnje sem seksal 1 uro vmes mi je prislo 2x ali 3x...
Nazadnje sem seksal 1 uro vmes mi je prislo 2x ali 3x...
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
MsN napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Do eno uro? Hmm... moj lahko zdrži do treh ur ko je takšna situacija, sicer skupaj s predigro, mogoče bi še dlje, ampak še nisva sprobala... Ponavadi jaz pred njim omagam.
Tri ure se rajca in mu ne pride ali kako?
Če noče da mu pride, pol mu ne. Tri ure lahko traja skupaj s predigro, za katero si vzameva čas. Sicer pa je to okvirni čas, lahko je tudi dosti hitreje (pod uro nikoli ) ali pa celo noč počasi... Odvisno predvsem od mene.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Karja napisal/-a:ja sj moj bi tud kr ceu dan loh pomoje ampak js dl kokr 2 uri ne zdržim, pa pol na drug način dokončam... sploh nvem kaj nj nardim še da mu bo prej pršlo ker mene res mineva seksat zadne čase ker tok cajt traja
Ja, kaj pa če bi ti njemu povedala da ti ne sede tok časa in da bi ti kdaj kkšn quicky res sedu? Ker kolkr mam jst izkušne s tipi, da razn če ni orng vinjen mu lahko pride prej. Eni so pač zelo izvežbani v zadrževanju.
Ne kadim, a vedno vžgem.
- Gost
Huh, meni pa niti ni fore, da bi trajalo celo noc ... Ok, rajcanje v vseh mogocih variantah, ampak ne tako, da si 99 % nakurjen, to ze, sam seks, ce upostevamo samo penetracijo pa ... Se mi zdi ena ura skrajno prevec
- Gost
jullia_ napisal/-a:se čisto strinjam. 3 ure seksa mogoče znese tistim, ki nimajo nič drugega za počet eni nimamo ne časa, ne energije in ne želje po maratoncu.
Pa ne vem v cem je fora, da si ful zelis, potem se pa celo noc kuris ... Na koncu bi itak zaspala od psihicne utrujenosti
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jullia_ napisal/-a:3 ure seksa mogoče znese tistim, ki nimajo nič drugega za počet
Čas si je treba vzeti! Za vikend ga je ponavadi dovolj... Sicer pa meni tudi ne paše 3 ure penetracije, 3 ure 'vsega' pa je skoraj idealno vse na toliko časa.
As the shadow follows the body,
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
Boa napisal/-a:
Ja, kaj pa če bi ti njemu povedala da ti ne sede tok časa in da bi ti kdaj kkšn quicky res sedu? Ker kolkr mam jst izkušne s tipi, da razn če ni orng vinjen mu lahko pride prej. Eni so pač zelo izvežbani v zadrževanju.
sm mu že večkat to povedala, samo on ne more na hit ker mu pač ne pride tok hit saj tko mi je reku, ker če bi blo po moje bi lahko nehou tud po 10 min kdaj, sam najmn kr je blo je blo pou ure
- Black Kitty
g00fy_qa napisal/-a:^^ Kaj pa če bi več časa posvetila predigri? In potem se potrudi da ga reees do konca zrajcaš. Pol skoraj ni šans da bi rabil pol ure ali več.
Je šansa. Če tip dolg rab, potem dolg rab.
En frend, če se samozadovoljuje rab eno uro, da mu pride (zato pa ma tolk mišic ). Najdaljši blow job (in kakor pravi najboljši) je trajal dve uri. Enostavno mu ne more hitr pridt, rab fuul časa.
Tud pri mojem bivšem je dolg trajal. Zelo dolg
Karja k ti ne paše več enostavno nehi in dokončaj zadevo na drug način.
In k ti paše sexat 10 min, sexi 10 min, ko bi pa eno uro, pa sexi eno uro. Izkoristi ta luxuz, ne pa da te začne minevat.
In obilo užitkov
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]