Koliko časa da pridete od spoznavanja k zvezi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

crazyfreak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a crazyfreak » 13. Sep. 2009 13:34

ok pa povejmo še mojo plat zgodbe :D
jst sm ubistvu zej eno leto sm po žurih ''srala'' s tipi.. use do zadnjega žura, ka sm spoznala enga, ka sm ga ubistvu že prej na videz.. pa sm ga mela ful za budalo pa use, pol sm pa ugotovila d je fuul fajn. pa sva se res ceu žur sam skupej družla, sj so padal lupčki na lička, pa objemi... no ta žur je biu 14 dni nazaj, s tem da sm bla jst zej en tedn odsotna.. in 2 dni nazaj sva si začela pisat.. in zej bova šla ta tedn tut na nekakšn zmenek al kko bi rekla. pač u bar na pjačko. in med se zdi to nekak full prehitr glede namoje prejšne zveze, ka sm mutila s tipom tut po 1 let, d sva začela hodit..
no sj ne d bova lahko kr začel že hodit po telmu ''zmenku''. sm ka mi take piše d kuk me je pogrešu pa use..

no, zj bi pa prosiilaaa za kšno mnenjee :oops:
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 13. Sep. 2009 20:42

Evo dve moji zgodbi...

1.
Bila dve leti sošolca
Zadnje pol leta začela se malo več zgovarjat in tipkat
po 2 letih moj izbruh "jst te mam čist preveč rada"
Njega infarkt
In pol po enmu tednu ko je pršu k seb sva bla uradno par
(in potem se to uradno končalo po 3 dneh in se nadeljevalo kot f** frenda še nekaj časa...)

2.
Povabljena na eno žurko,cel večer sva se malo gledala na koncu se ga skupaj napila dokler jaz nisem predčasno odšla
Drug dan je nekje zbrskal mojo cifro in smo si tipkali 3 tedne
Se zmenil za eno pjačko
In potem njegov "a bi bla mi2 skupi" in jaz :eek: res nenavajena da tipi to še sprašujejo
In zdaj wiiii :)
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 14. Sep. 2009 9:29

hm..midva z mojim pa sva si prej pisala preko msn-ja kak mesec, pol pa ko sva končno šla na kofe, sva pa drug dan začela nekak...no..prvi lupček e padel in od takrat dalje sva bila vsak dan skupaj...pa makar je prišel za 10 min me v službo pozdravit..al pa me pospremit domov iz šihta...in sva še sedaj skupaj...živiva skupaj...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 14. Sep. 2009 22:15

pr nama je blo tko:
1. on je mene videl, js njega ne, vedla pa sva en za druzga po skupnih prijateljih
2.po enmu tednu kar me je prvic videl sva se dobila
3. po ksnem tednu sva začela hodit
4. in zdej oktobra bova že 6 let skup in sm čist vesela in nama gre ful fino fajn (dobr so vmes kšni problemčki k se rešjo)
5. razmišljava da bi postavla hišo (da bi že zdej počas začela s tem)
6. otroci pridejo šele čez ene 3-4 leta ker morm do takrt nrdit šolo in uspet v svojmu poklicu in si uresničt cilje, ki sm si jih zadala
:)
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 15. Sep. 2009 8:44

Ha, top tema zame :D

Spoznala sva se prejšnjo nedeljo, se dobila to soboto in nedeljo, mene je čist zapalil, ampak ne vem če bo kaj iz tega :D
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 15. Sep. 2009 9:38

jez sm ga spoznala na rojstnodnevni zurki od najinga skupnga frenda (ki to vec ni od kr sm zvedla da je ubistvu hotu bit z mano pa pol hotu naju dobit narazn k sva ze zacela hodt)

on je biu men kr eden jez zanga najlepsa punca k jo je vidu in to mi je dau tut vedt
jez ga nism smerglala a on je zjutri zmutiu da sm pristala v njegovm avtu da me je pelu domou
pol me kr ubiskvou v sluzbi usak dan ceprou je mogu prevozt 60km zato.... in tko ustraju 2 mesca
nakar sm mela v sluzbi eno sranje in full jokala in me je on tolazu celo noc in takrat sva se dejansko spoznala in mi je ratu tut usec... prej mi je biu simpaticn njegov profil :P
po tem dogodku sm si ga fulll zelela poljubt pa ni in ni blo priloznosti... nakar sva se nasledn tedn napila in pristala v pojstli... noben nc ne spomne!!!
nasledn tedn sva pa skup sla na zurko kjer sva pol uradno zutri postala par. potem sm isti dopoldan spoznala njegove starše in prvo noč prespala pri njemu.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 15. Sep. 2009 11:35

Bivši :D
-spoznala ob nakupu nelegalne narave :D ni mi bil ravno ful všeč..
-isti čas sem si prek irca ful dopisovala z enim tipom, za katerega se je pol izkazalo, da je ta. on se je takrat čist napalil na mene, jaz sem bila bolj hladna kr sem takrat mutila z enim drugim..
-po parih tednih pisanja prek msn-a in nabijanju telefonskih računov sva se uradno srečala na enem partiju, kjer so pol padali tudi prvi lupčki..
-sledili so še pogostejši klici..
-2 tedna kasneje sem šla k njemu, kar je takrat pomenilo cel projekt kr sem bla še majhna pupa, on pa je živel v precej oddaljenem mestu.. tam se je zgodil prvi sex.
-in pol sva hodila :D malo več ko 2 leti.

Sedanji
-spoznala pred pribl. sedmimi leti na parkirišču pred prizoriščem partija.. fehtala sem ga za čik :D
-pol sem nekako padla v njihovo irc-klapo in sva se večkrat slišala, redno pa tudi vidla na partiju.. bil mi je hudo všeč ampak si nisem nikoli nič domišljala, ker je bil nedosegljivo hud :D
-naslednja 4 leta je hodil z eno mojo znanko (fejk kolegico?) in smo se kar veliko družli skupaj.. on je poznal tudi mojega takratnega tipa in smo se velikokrat dobivali. vmes pa smo za kakšno leto ali več tudi zgubili stike..
-jaz sem se razšla z mojim, on z njegovo in čez kakšne pol leta se čist slučajno najdeva na netu in začneva debatirat pozno v noč..
-en teden kasneje pride k meni na obisk v ljubljano in po dveh jointih se zgodi prvi poljub.. yay :D
-2 tedna kasneje se začne najino obdobje, ko sva večji del tedna preživela v postelji in dvakrat na dan hodila po zalogo kondomov na bencinsko :D
-mesec kasneje ugotoviva, da se imava malo bolj rada kot je bilo predvideno in tam nekje je pol verjetno tisti začetek najine zveze, ki bo čez 2 tedna pihnil 2 svečki na obletnični torti ;)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 15. Sep. 2009 12:52

1. Na nek ponedeljek se spoznava na faxu (prej nikol vidla), padeva v debato, js mu dam cifro
2. V petek isti teden mi pošlje sms, če imam kaj časa
3. V soboto isti teden se dobiva na zmenku, pade prvi poljub
4. Sledijo pogosta dobivanja v naslednjem tednu in prvi sex (po mal manj ko 2 tednih)...on še mal muti, da mu niti ni, da bi prehitevala z zvezo
5. Naslednji dan, ko sva bla spet skupi, pa si je očitno premislu, in me vprašu, če bi vseeno bla skupi (če sm seveda za kj bl resnga). Zdej sva pa prbližn 1 let skupi :)

Js nism z nobenimi tipi, s kerimi sm bla skupi, prou dolg čakala, da bi začela. Če mi je en všeč in se z njim ujamm, precej hitro postanem navezana nanj in v tem primeru ne vidm razloga, zakaj ne bi začela (če je tut on zainteresiran). Na začetku se tko al tko spoznavaš, če uvidš, d ne bo šlo, pa greš še vedno lahko narazen. Se mi zdi, da je treba bit spontan in poslušat svoje srce. Tiste fore o nedostopnosti pa čakanju so pa mim. Je pa res, d je od človeka do človeka odvisno, kok hitr se naveže, čeprav če že na začetku tuhtaš, al bo šlo al ne bo šlo, al bi bla z njim al ne, je vlikrat tko, da se ne konča dobro.
đusifrut
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009
Kraj: Ljubjana

Neprebrana objavaNapisal/-a đusifrut » 16. Sep. 2009 10:49

js mam en problem, ki se malo navezuje na to temo. Stara sem 20 let in še nisem seksala. priložnosti so seveda bile, takšne in drugačne, ampak nikoli nisem bla boyfriend type of person, raje sem šla vn, s kerim zasrala itd. ampak nikol pa tut nisem hotla seksat z enim kr tko. zdej mi je pa nekdo res všeč in bi rada z njim seksala, nisva sicer skup, ampak men je grozn kaj si bo mislu, oz. kak bo to izpadlo (ne ve, da sem še devica), pri dvajstih in neizkušena in ne bom znala seksat in podobno. in zdej se mi zdi, da nikol ne bom seksala, ker me bo vedno to težil, kako bom izpadla in mi je žal, da nisem seksala pri 15, ko bi mi blo še vseeno, ker bi vsi vedli, da sem še nedolžna, mela bi pa izkušnje za danes ... kakršnakoli ideja, kako premagat to fobijo pred "neznanjem" bi mi prav pršla, ker se mi zdi, da se ne bom nikoli izkopala iz tega :?
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 16. Sep. 2009 11:11

Jaz sem imela isti "problem", samo da sem bila stara 21 let. Nisem vedela, kako bi fantu sploh povedala, da še nikoli nisem, potem sem mu pa enkrat kar povedala, pa je rekel, da "nč hudga" :D
Pomoje da bo tudi tvoj fant razumel in da mu bo jasno, da se bo mogče moral prvič on malo bolj potrudit, da ti bo lepo in te ne bo (preveč) bolelo...
Naj te ne skrbi, ker ne znaš, za vsakega je bilo enkrat prvič...
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 14. Okt. 2009 16:57

Hoho, ravno tema zame, ko sem ravno danes to razmišljala.

Jaz sem pa tiste sorte človek, ko rabi čas. Pred parimi dnevi je do mene pristopil en fant, vprašal če mam fanta. Ok jaz odgovorim da ne, nato se pojavi njegov kolega.. ki bi se kao naj zanimal zame. In mi je blo tak smešn, da je nonstop silil v mene, cel teden. In ker imava skupne kolege je še tolko bolj čudno.. Bomo videli, kaj bo iz tega. Samo ja razložit bo treba, da rabim čas.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 14. Okt. 2009 17:06

sej ni nič narobe če še nisi sexala...tebe je samo strah kar si drugi mislijo o tebi ko zvejo da še nisi....

jst sm tut še devičnik...če te to kaj tolaži, leta pa ne povem...naj ostanejo skrivnost
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 14. Okt. 2009 18:29

^^ Fora te teme sicer ni sex, tko da... :)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 14. Okt. 2009 19:06

Jst sem svojega spoznala prek neta, potem čez en mesec smo začeli z našo romanco :D ...seveda zaključila z poroko in še traja :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
lucyintheskywithdiamonds
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lucyintheskywithdiamonds » 31. Jul. 2010 22:03

Jaz mam podoben problem s tem, da še nisem seksala, pa me to ful teži in si sploh ne predstavljam, da bi v tem trenutku bla pripravljena, ker takega fanta, ki bi mu lahko zaupala+bi si bila tako všeč in blizu dejansko še nisem srečala. Očitno nisem rojena pod srečno zvezdo al kaj :roll:
Me pa zanima tisti, ki ste malo bolj pozno izgubili nedolžnost, kolko časa pa ste bli skup s fantom/punco, preden ste prvič? Saj vem, da ni pametno preveč vsega načrtovat, ampak prvič je le prvič.....
...z našega konca vedno gre se do konca in konec koncev se ponoči ne spi....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov