Koliko časa da pridete od spoznavanja k zvezi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Jah nevem to je čist odvisn od človeka...Recimo pr men je ta napaka,da se jst full hitr navežem in če mi je oseba všeč ne morm nehat mislt na njo(osebo) in pol se seveda vsak dan slišva tud po 3 ure klepetava po telefonu,greva vn na pijačko,sledi lupčk za lahko noš,potem spet smsi pa tko hehehe....Kmalu sledi sex in če je sex uredu in če je oseba uredu je potem to to,vsaj tko je blo pri nama z mojim...dobr razlika je bla pa tud ta,da midva sva se že od prej poznala in si nism mislna da bova kdaj res tko skupi hehehehe....But I am glad
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Midva sva se pa spoznala, si začela pisat msg-je in se prek njih zmenila za pizzo. Na koncu zmenka, ki se je raztegnil pozno v noč, je padel prvi poljub in od takrat tudi štejeva, da sva skup, ne da bi se karkoli zmenila. V naslednjih mesecih je sledilo še več zmenkov, prvi seks, spoznavanje staršev in podobno.
Tako da sem mnenja, da če med dvema, ki se spoznata, ni iskrice takoj je tudi kasneje najbrž ne bo. Težko si predstavljam, da bi imela celo leto prijatelja in nato nenadoma ugotovila, da me tudi fizično privlači.
Tako da sem mnenja, da če med dvema, ki se spoznata, ni iskrice takoj je tudi kasneje najbrž ne bo. Težko si predstavljam, da bi imela celo leto prijatelja in nato nenadoma ugotovila, da me tudi fizično privlači.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 10:40, skupaj popravljeno 1 krat.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Mislim, da ni pravila. Če sta si dva všeč lahko hitro preskoči iskrica. Če malo oklevata lahko traja dolgo, ali sploh nikoli.
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Alwaleed napisal/-a:speliika<3 napisal/-a:Sploh nwm kaj nej nardim...On se sploh ne zgane...Jutr se spet vidva
Kaj pa če bi ve punce kaj storile in se zganile? Kaj ne obstaja danes neka svojevrstna enakopravnost spolov, ali nekaj takega?
Ena moja kolegica pravi, da praktično vedno ona da pobudo... se ji ne ljubi čakat, da se tip opogumi
Ja sj maš prov po eni strani...Sam kaj pa če njemu ni do tega da bi biu z mano več kot prjatu?
- lutkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
Midva sva se pa spoznala novembra, uradno, pred tem sem pa vedla kdo je že kr nekaj let. Potem sva se decembra srečala na žuru v drugi državi, kjer sem jaz bila z (tudi takrat že) bivšim fantom, kjer je dobil mojo številko, ker smo urejal skupen odhod. Nato smo šli parkat z družbo skupaj ven, ves čas mi je do poletja enkrat na teden ali dva pošiljal msgje, ali pa mi je napisal facebook sporočilo. Marca sva šla na ene 3 zmenke, nikoli poljuba, nič. Potem mi je junija rekel, če bi šli vsi skupaj nekam za 2 tedna. Tudi v teh dveh tednih ni bilo med nama nič, mel je tako hot-cold tehniko, in jaz sem bila že totalno ljubosumna na vse druge punce. Potem sem mu pa rekla, naj se izjasni, kaj hoče, ker sem bila že čisto zmedena in obupana. Nato me je KONČNO peljal na "taprav" zmenek, kjer me je tudi prvič poljubil, in od takrat se šteje da sva skupaj. iiiiiii
when you wake up it's a new morning,
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
odvisn od tega, kako se s fantom ujames. osebno sem kr hitra, v povprecju sem rabila tm cca. par dni do najvec enega tedna, da sem zacela s kom hodit. samo nazadnje, ko sem imela fanta, se je zgodilo, da sem (sva) cakala eno leto. zaljubila sva se takoj, ampak oba bila zasedena. prezivela skupaj veliko casa, zgolj enkrat "bluzila", nato sva zgubila stike ... po slabem letu naju je skupna dejavnost spet povezala, vmes pa sem koncala s takratnim fantom, imela nekaj takih za sem pa tja, se pravi nic resnih, nato pa sva koncno pristala skupaj s tem... skratka, res je odvisno od cloveka, ampak ce si zelo "napaljen", se mi zdi, da ni treba cakat vec kot teden dni .. spoznas se ze potem skozo vezo
-
cebelica_Kaja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
1. Mene je on dodal maja na msn, ki ga je dobil od mojega znanca...nwm zakaj mu ga je sicer dau ampak ok
2. sledil so kratki pogovori po msnju. res zelo kratki...
3. Usoden pogovor po msnju avgusta preden sem šla na morje in sem mu v fori rekla naj mi da naslov da mu pošljem kartico......in sem mu jo
4. Pridem z morja in on predlaga,da se dobima...Jaz sem proti temu, ker se mi je zdel bedno dobit kr z nekom iz msnja...
5. Enkrat pršu poleti do moje hiše k so ga s kolegi žural v bližnjem lokalu...on znanc moj (njegov dober kolega) mu je pokazal kje živim. In tako je metau kamenčke v spalnico od moje mami in atija ter me klicu na telefon...js pa se nism hotla javit...
6. Septembra pristanem na to, da se srečama...prpelu se je u moj kraj...in sma šla na sprehod...pa se pol še pod našo palmo kšne dve ure pogovarjala o tem in onem...Ko sm pršla u sobo...sm dobla sms, daa sm u resnici še lepša kt na slikah in če bi lahko se še kdaj dobla...
7. Čez par dni se srečava...grema spet na sprehod...ob koncu sprehoda je sledilo mal lupčkanja :D...takrat uradno postanema par
8. čez en teden spozna moje starše in prvič prespi pri meni
9. Par sma dve leti...eno leto živiva skupaj pri nas...čez tri tedne se seliva v najino stanovanje
2. sledil so kratki pogovori po msnju. res zelo kratki...
3. Usoden pogovor po msnju avgusta preden sem šla na morje in sem mu v fori rekla naj mi da naslov da mu pošljem kartico......in sem mu jo
4. Pridem z morja in on predlaga,da se dobima...Jaz sem proti temu, ker se mi je zdel bedno dobit kr z nekom iz msnja...
5. Enkrat pršu poleti do moje hiše k so ga s kolegi žural v bližnjem lokalu...on znanc moj (njegov dober kolega) mu je pokazal kje živim. In tako je metau kamenčke v spalnico od moje mami in atija ter me klicu na telefon...js pa se nism hotla javit...
6. Septembra pristanem na to, da se srečama...prpelu se je u moj kraj...in sma šla na sprehod...pa se pol še pod našo palmo kšne dve ure pogovarjala o tem in onem...Ko sm pršla u sobo...sm dobla sms, daa sm u resnici še lepša kt na slikah in če bi lahko se še kdaj dobla...
7. Čez par dni se srečava...grema spet na sprehod...ob koncu sprehoda je sledilo mal lupčkanja :D...takrat uradno postanema par
8. čez en teden spozna moje starše in prvič prespi pri meni
9. Par sma dve leti...eno leto živiva skupaj pri nas...čez tri tedne se seliva v najino stanovanje
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
1. dan pogovor po internetu
2.dan..sva se spoznala na pjački
3.dan šla vn in se še malo spoznavala
4.dan sva začela biti malo bolj osebna
5.dan me je poljubil
in tako se je začelo.
2.dan..sva se spoznala na pjački
3.dan šla vn in se še malo spoznavala
4.dan sva začela biti malo bolj osebna
5.dan me je poljubil
in tako se je začelo.
-
dajancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
- Kraj: Piran/Ljubljana
no pa se moja zgodba, ki recimo da spada k tej temi
poznava se od februarja, on je ze takrat hotu bit z mano in to u resni zvezi ne kot avantura, ampak se ni neki prevec trudu, ker sem js takrat neki "mutila" z njegovim kolegom s katerim sem potem tudi neki mela, kar je use skupai trajalo do julija..
ko se je s tem njegovim kolegom koncalo (zaradi njega) sem en dan slucajno srecala mojega in sva bla tisto noc skupai..on je takoj reku ce bi pac ponovila js sm pa uztrajala da je blo to samo 1x in gotovo.. cez dober teden sva bla spet skupai heh in sva nekako pristala u sex vezi, kar je meni takrat cisto ustrezalo on je pa trdiu da itak ni za resno vezo in tako..
po par "srecanjih" (ubistvu po par dneh, kr je skorai usak dan prespau pri meni) je omenu pac ce bi mela midva neki vec ampak pac da nisva takoj u vezi ampak da pocasi vidiva kako in kai..meni je on u tem kratkem casu postau res ful usec, ker sva se ne glede na to da je slo na zacetku kao samo za sex ful pogovarjala in ujela in use..
od takrat je miniu dober mesec, u katerem sva se vidla res skorai usak dan, tudi zdei ko sm u lj zaradi ispitou me je prisu pogledat cim je dobiu fraj od sluzbe, usak dan se slisiva in tako, u javnosti sva skupai, cela njegova druzba me pozna in me majo radi itn..da skrajsam; pac obnasava se kot par u useh pogledih, sva samo drug z drugim in use, ampak uradno se nisva u vezi..
sei vem da je ful taka smesna situacija in naceloma bi me to malo motlo ampak ker je on res iskren do mene, pa ker vem da mu dosti pomenim potem mu dajam cas da je tako kot je, ampak mi je ful zanimivo, ker ubistvu ispade kot da ga je "strah" tega da bi reku da je u vezi, ceprau se itak obnasa kot da je..
poznava se od februarja, on je ze takrat hotu bit z mano in to u resni zvezi ne kot avantura, ampak se ni neki prevec trudu, ker sem js takrat neki "mutila" z njegovim kolegom s katerim sem potem tudi neki mela, kar je use skupai trajalo do julija..
ko se je s tem njegovim kolegom koncalo (zaradi njega) sem en dan slucajno srecala mojega in sva bla tisto noc skupai..on je takoj reku ce bi pac ponovila js sm pa uztrajala da je blo to samo 1x in gotovo.. cez dober teden sva bla spet skupai heh in sva nekako pristala u sex vezi, kar je meni takrat cisto ustrezalo on je pa trdiu da itak ni za resno vezo in tako..
po par "srecanjih" (ubistvu po par dneh, kr je skorai usak dan prespau pri meni) je omenu pac ce bi mela midva neki vec ampak pac da nisva takoj u vezi ampak da pocasi vidiva kako in kai..meni je on u tem kratkem casu postau res ful usec, ker sva se ne glede na to da je slo na zacetku kao samo za sex ful pogovarjala in ujela in use..
od takrat je miniu dober mesec, u katerem sva se vidla res skorai usak dan, tudi zdei ko sm u lj zaradi ispitou me je prisu pogledat cim je dobiu fraj od sluzbe, usak dan se slisiva in tako, u javnosti sva skupai, cela njegova druzba me pozna in me majo radi itn..da skrajsam; pac obnasava se kot par u useh pogledih, sva samo drug z drugim in use, ampak uradno se nisva u vezi..
sei vem da je ful taka smesna situacija in naceloma bi me to malo motlo ampak ker je on res iskren do mene, pa ker vem da mu dosti pomenim potem mu dajam cas da je tako kot je, ampak mi je ful zanimivo, ker ubistvu ispade kot da ga je "strah" tega da bi reku da je u vezi, ceprau se itak obnasa kot da je..
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
ah, mene moj ni nikol vprašu,sm pa po 4 mescih rekla od kdja sva uradno skp pa je reku 'from da first kiss' P drgač pa sva se spoznala, potem sva si smsje pisala pa klicala in se zmenla v petk (čez en teden šele-šola pa on služba pa to) da se dobiva in tkrt je padu prvi kiss..ja sm bla kr hard to get,ne bo pozabu k mu nis hotla dat kissa k tkrt je blo men to šezmer tko wow lol
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
1. zabluzila na fešti..kjer sva se prvič vidla in spoznala
2. čez dva dni sms..dodajanje na msn..pogovori..
3. sem že mislila,da je bolje da ni nč (ker sem bila sveže zamska in..)
4. mal sva se dobivala
5.čez 20 dni sm se odločila da poskusim- uradno sva začela hodt
2. čez dva dni sms..dodajanje na msn..pogovori..
3. sem že mislila,da je bolje da ni nč (ker sem bila sveže zamska in..)
4. mal sva se dobivala
5.čez 20 dni sm se odločila da poskusim- uradno sva začela hodt
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]