Koliko časa da pridete od spoznavanja k zvezi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
1. spoznala sva se ko sem čakala na prevoz, se zapletla v pogovor in sva si bila od prve sekunde noro všeč. Dala sem mu številko in še isti dan me je poklical in povabil ven. Ven sva šla naslednji večer, takoj me je spoznal s svojimi prijatelji in po norem večeru sva pristala skupaj v postelji. Par sva bila od prvega večera, trajalo je pol leta, končalo se je zaradi ljubosumnja ki sem ga še nakakor prenašala, vendar me je enkrat v jezi udaril takrat pa sem zadevi dokončno naredila konec.
2. spoznal sem ga ko sem kupovala neke zadeve. zapletla sva se v pogovor in povabil me je na kavo. ker se mi je zdel res zanimiv sem sprejela. na kavi sva klepetala debelo uro in dala sem mu telefonsko. Zvečer me je poklical in vprašal če bi šla z njim na date Povabilo sem sprejela in še isti večer sva šla ven. Večer sva zaključila s poljubljanjem v avtomobilu in tako je bilo še nekaj večerov zapored. Z njim sem spala po dveh tednih, skupaj sva bila dve leti v premorih... Bilo je burno in oba sva bila vzkipljiva in trmasta in če bi vztrajala skupaj bi s tem verjetno oba nardila čustveni samomor... Zdaj ne moreva biti niti prijatelja, ker je med nama ful privlačnost in razen občasne kavice tu pa tam se izogibava drug drugega.
3. spoznala sva se v lokalu preko prijateljev.Cel večer je bil nekaj pameten in je najedal in sem šla predčasno domov samo zato ker mi je šel ful na živce. nato sva se srečala leto dni kasneje na eni žurki in se zapletla v normalen pogovor in sem ugotovila da je super tip. Peljal me je domov in je rekel da sem mu zanimiva že od lani ko sem se skregala z njim. Poljubljala sva se že prvi večer, seksala pa na tretjem zmenku.
2. spoznal sem ga ko sem kupovala neke zadeve. zapletla sva se v pogovor in povabil me je na kavo. ker se mi je zdel res zanimiv sem sprejela. na kavi sva klepetala debelo uro in dala sem mu telefonsko. Zvečer me je poklical in vprašal če bi šla z njim na date Povabilo sem sprejela in še isti večer sva šla ven. Večer sva zaključila s poljubljanjem v avtomobilu in tako je bilo še nekaj večerov zapored. Z njim sem spala po dveh tednih, skupaj sva bila dve leti v premorih... Bilo je burno in oba sva bila vzkipljiva in trmasta in če bi vztrajala skupaj bi s tem verjetno oba nardila čustveni samomor... Zdaj ne moreva biti niti prijatelja, ker je med nama ful privlačnost in razen občasne kavice tu pa tam se izogibava drug drugega.
3. spoznala sva se v lokalu preko prijateljev.Cel večer je bil nekaj pameten in je najedal in sem šla predčasno domov samo zato ker mi je šel ful na živce. nato sva se srečala leto dni kasneje na eni žurki in se zapletla v normalen pogovor in sem ugotovila da je super tip. Peljal me je domov in je rekel da sem mu zanimiva že od lani ko sem se skregala z njim. Poljubljala sva se že prvi večer, seksala pa na tretjem zmenku.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
1. spoznala sva se preko Frkolinke.
jaz sem šla v novo gorico na pijačo z njim. takrat je mel še neko žensko.
drugič sva šla na pijačo na obali, ker je on imel neke obveznosti dol.
ko sva se tretjič dobila v postojni, je bil samski in sva se žvalila ene 2 uri v avtu.
naslednjič je prišel v moj kraj, me pobral, me peljal na eno parkirišče in hotel, da bi sexala. pri tem je vztrajal ene 12 ur (brez hrane), čeprav je vedel da sem devica. objokana šla spat.
nisem ga hotela več videt, pa mi je pošiljal sporočila vsak dan in za valentinovo poslal darilo.
marca sem spet pristala da se vidiva - ni me več silil v sex. prespala sva v avtu.
maja sem ga pripeljala domov.
julija sva sexala.
bla sva skupaj par let.
na koncu sem ga zasovražila.
2. spoznala sva se preko nekega foruma na netu.
pogovarjala sva se po msn-ju. ni mi bil všeč vizualno.
povabil me je na izlet v bohinj z motorjem, pa sem vseeno šla.
tam sva se nekaj mečkala.
potem mi je povedal, da ni za resno zvezo in da bi sam malo sexal.
jaz sem mu rekla, da ne in sem se umaknila.
potem je spet hotel da se dobiva in prišel k meni in prespal. (brez sexa)
potem mi je spet jamral, da ni zaljubljen vame in da ne bi hodil z mano.
potem me je spet povabil v bohinj in se neki jokal ( iz lastnega obupa).
spet sem mu rekla, da ne bom samo za sex in šla.
čez par dni mi je pisal, da bi poskusil zvezo z mano.
tako sva nekako začela in po 1,5 meseca prvič sexala.
trajalo je pol leta.
ni blo vredu, ker sem šele na koncu zvedela, da tip ni hotel v vezo in da ni bil zaljubljen vame zato, ker ni mogu pozabit neke bivše ki ga je pustila in da jo po tolikih letih še vedno kliče, če je še samska.
jaz sem šla v novo gorico na pijačo z njim. takrat je mel še neko žensko.
drugič sva šla na pijačo na obali, ker je on imel neke obveznosti dol.
ko sva se tretjič dobila v postojni, je bil samski in sva se žvalila ene 2 uri v avtu.
naslednjič je prišel v moj kraj, me pobral, me peljal na eno parkirišče in hotel, da bi sexala. pri tem je vztrajal ene 12 ur (brez hrane), čeprav je vedel da sem devica. objokana šla spat.
nisem ga hotela več videt, pa mi je pošiljal sporočila vsak dan in za valentinovo poslal darilo.
marca sem spet pristala da se vidiva - ni me več silil v sex. prespala sva v avtu.
maja sem ga pripeljala domov.
julija sva sexala.
bla sva skupaj par let.
na koncu sem ga zasovražila.
2. spoznala sva se preko nekega foruma na netu.
pogovarjala sva se po msn-ju. ni mi bil všeč vizualno.
povabil me je na izlet v bohinj z motorjem, pa sem vseeno šla.
tam sva se nekaj mečkala.
potem mi je povedal, da ni za resno zvezo in da bi sam malo sexal.
jaz sem mu rekla, da ne in sem se umaknila.
potem je spet hotel da se dobiva in prišel k meni in prespal. (brez sexa)
potem mi je spet jamral, da ni zaljubljen vame in da ne bi hodil z mano.
potem me je spet povabil v bohinj in se neki jokal ( iz lastnega obupa).
spet sem mu rekla, da ne bom samo za sex in šla.
čez par dni mi je pisal, da bi poskusil zvezo z mano.
tako sva nekako začela in po 1,5 meseca prvič sexala.
trajalo je pol leta.
ni blo vredu, ker sem šele na koncu zvedela, da tip ni hotel v vezo in da ni bil zaljubljen vame zato, ker ni mogu pozabit neke bivše ki ga je pustila in da jo po tolikih letih še vedno kliče, če je še samska.
- kittyCAT00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
Uff z biušim sma se poznala prvo prek FBja biu je brat moje sošolke, pol sma mogoč 1 tedn si kei pisala, ko sma se prvič vidla sma že čez 2,3dni začela hodit. Dejansko zveza ni dolg trajala predvsem ker večina prvo vidi osebo vizualno itd. in ji je simpatična itd. in misli da je to to , zaljubljenost itd. ampak fora je da se dejansko nisma poznala, nisma vedla drug o drugem skoraj nič, tako da z zdajšnim sma bla prvo kolega 3 mesce ,da sma se spoznala itd, šla vn skupi,pjačke,kino itd. pol sma pa začela hodit
tko da dejansko men osebno če osebe ne poznaš pa se vidš znjo pa si pol čz kak tedn z njo se zdi res bedasto da sta skupi kr se ne poznata in neveta nč drug o drugem, morš prvo osebo res spoznat da vidiš če ti to odgovarja itd.
Sicer pa mislim da je to odvisn od izkušenj, pol vidiš da je pač zlo pomembn da osebo dobro spoznaš
thats my story
tko da dejansko men osebno če osebe ne poznaš pa se vidš znjo pa si pol čz kak tedn z njo se zdi res bedasto da sta skupi kr se ne poznata in neveta nč drug o drugem, morš prvo osebo res spoznat da vidiš če ti to odgovarja itd.
Sicer pa mislim da je to odvisn od izkušenj, pol vidiš da je pač zlo pomembn da osebo dobro spoznaš
thats my story
-
*Goflaa.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2010
1. midva sva se spoznala prek mojga brata. (sta bla znanca)
2. 3 mesce sva bla znanca oz. kdaj pa kdaj skup zuni na pijački s frendi...
3. nehu s punco in me povabu zju3 u Lj na kavo... =)
4. 1 mesc kofetkala in se družla pol sva pa začela bit skupi.
2. 3 mesce sva bla znanca oz. kdaj pa kdaj skup zuni na pijački s frendi...
3. nehu s punco in me povabu zju3 u Lj na kavo... =)
4. 1 mesc kofetkala in se družla pol sva pa začela bit skupi.
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]