ko tip odpove.....večkrat
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Si pa misliš svoje, ne? Kar je popolnoma enako zlobno.
Ti zloba!
Ti zloba!
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
problem je, ker večini tipov ne more stat 2x zaporedoma oz. v zelo kratki časovni razdalji.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
sm glih misla tut to napisat, pa sem se potem tega spomnila pa a mislite da majo eni res tak problem da je to fizicno nemogoce, al samo pac niso vec vzburjeni?!
nevem moj nima problema s tem...cetud bi ga mel, bi pa kljub hitremu izlivu zame poskrbel na kak drug nacin. in p!ka ce se mu niti tok ne da potrudit...pol v bistvu seksata samo zarad njega
nevem moj nima problema s tem...cetud bi ga mel, bi pa kljub hitremu izlivu zame poskrbel na kak drug nacin. in p!ka ce se mu niti tok ne da potrudit...pol v bistvu seksata samo zarad njega
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Shelve napisal/-a:p!ka, če bi vajina zveza štimala, te to ne bi toliko motilo..bi pa sexala 2x in mu drugič skor sigurno ne bi prišlo tako hitro. Vse se da lepo pogovorit in razložit. Če se hoče, seveda.
Ubistvu nimaš prau, ker bi me enako motlo, ker jz pač smatram seks kot enakovreden deu zveze in tud to more štimat, da je zveza okej.
Ja vem, da bi blo drugič dlje, ampak, če časouno ne znese pol je mau neprijetno use skupej.
red_rose tud sama sm že pomislna parkrat na to možnost in močno upam, da ni res, ker pol bi nevem kaj blo...
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- kissmebaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2011
Se najdem v tej temi... do zdaj sem imela dve taki izkušnji, da je imel tip probleme z erekcijo in obakrat sem se počutila pač malo krivo... prvič je bilo tako da je sicer stal in bil trd, ko pa si je natikal kondom, se je zmehčal.. padel dol. OK, nisem jaz bila kriva...
Zdaj pa se mi je to zgodilo z "novim", crkljala sva se in mu je samo napol stal, kasneje ko pa sva se lupčkarila tako za hec, pa mu je pa baje ful stal (pač prej ko bi moral, NI bil trd, ko pa ni treba, je pa bil). In spet sem slišala; nisi ti kriva.. OK, pa nisem (sem se trudila nekaj časa ampak potem pač pustila, ker brezveze nekaj silit.. sem mu rekla če je živčen in je rekel, da je, tako da sem rekla pač da razumem in naj se ne sekira, ga crkljala še naprej.. ampak želja po seksu mi je pa usahnila ).
Zdej pa... js sem pač punca ki ji seks pomeni ful veliko, kar se mene tiče če seks ne štima, ne morem bit z nekom v zvezi (no midva sicer še nisva v zvezi, ampak vseeno).. sicer mi je tipček res ful všeč, tako da me je to kar - ne bom rekla razžalostilo, ampak res sem upala da bo tudi ko bo prišlo do "skoraj seksa" vse perfect... tole zadnjič pa je bil rahel turn off in mi sploh ni niti več do tega da bi se dobila z njem.. čeprav se zavedam da verjetno res nisem jaz kriva..
Koliko je zdaj šans da se to ponovi spet nslednjič in naslednjič..?
Zdaj pa se mi je to zgodilo z "novim", crkljala sva se in mu je samo napol stal, kasneje ko pa sva se lupčkarila tako za hec, pa mu je pa baje ful stal (pač prej ko bi moral, NI bil trd, ko pa ni treba, je pa bil). In spet sem slišala; nisi ti kriva.. OK, pa nisem (sem se trudila nekaj časa ampak potem pač pustila, ker brezveze nekaj silit.. sem mu rekla če je živčen in je rekel, da je, tako da sem rekla pač da razumem in naj se ne sekira, ga crkljala še naprej.. ampak želja po seksu mi je pa usahnila ).
Zdej pa... js sem pač punca ki ji seks pomeni ful veliko, kar se mene tiče če seks ne štima, ne morem bit z nekom v zvezi (no midva sicer še nisva v zvezi, ampak vseeno).. sicer mi je tipček res ful všeč, tako da me je to kar - ne bom rekla razžalostilo, ampak res sem upala da bo tudi ko bo prišlo do "skoraj seksa" vse perfect... tole zadnjič pa je bil rahel turn off in mi sploh ni niti več do tega da bi se dobila z njem.. čeprav se zavedam da verjetno res nisem jaz kriva..
Koliko je zdaj šans da se to ponovi spet nslednjič in naslednjič..?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- kissmebaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2011
Ni mu padel dol, samo ni hotel čisto otrdet sej sem napisala.. ko sva se pa tako samo malo crkljala, je pa bil v polni pripravljenosti. Zdaj pa razumi... menda je bila samo trema.
Kaj naj ga potem podrem sredi ulice naslednjič ko mi bo rekel da mu stoji? Pač po načelu, priložnost izgubljena ne vrne se nobena?
Kaj naj ga potem podrem sredi ulice naslednjič ko mi bo rekel da mu stoji? Pač po načelu, priložnost izgubljena ne vrne se nobena?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Seveda je trema. Kako ne bo če ženske čist vse preračunate pa analizirate, opazite vsako malenkost? Če je tip živčen, pomeni da hoče biti popoln, hoče da je vsaka malenkost pravilna... zakaj bi bil drugače živčen? Itak "na drugo misli" pa take finte vsi govorijo, ker hočejo da bo pol tema bolj zanimiva za brat, če se bo kaj takega dogajalo...
Zato ne delaj iz tega znanosti in mu daj vedeti da te ne briga za malenkosti in bi rada le da te dobro poseksa... bodi tudi ti pohotna, daj mu vedeti da te noro vzburja, pa se bo razneslo od pohote
Zato ne delaj iz tega znanosti in mu daj vedeti da te ne briga za malenkosti in bi rada le da te dobro poseksa... bodi tudi ti pohotna, daj mu vedeti da te noro vzburja, pa se bo razneslo od pohote
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
jap midva sva mela na začetku ene parkarat tako epizodo,..oz. kr dostkrat se je zgodil...pa smo ugotovil kaj je blo narobe,..use v glavi,..tolk velka trema,.... noh ja,.in je problem ko se ti to dvakrat zgodi , je pol mel v glavi skoz to, kajppa če mi sped ne rata, pa sva mela začaran krog .ampak pol ko smo pa zid enkrat prebil pa juuuuuhuuuu:) ni blo konca... no pol sva mela pa umes tud še enkrat epizodo,....ampak je bla sped nesproščenost v glavi,.. pa tko:) zglavnem zdaj štima use
-
Malishka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2011
Js se tud čist najdem v tej temi... Nikdar ni mel noben moj partner problemov z erekcijo, zdej sm pa z enim že 2 leti v vezi ampak se še zmerej ponavla začetna zgodba - na začetku je tip čist zrajcan in ma trdega, pol pa ko začneva seksat mu kr dol pade Edino ene trikrat se je zgodilo da mu je pršlo ko je bil v meni, ponavadi morm pol oralca nardit al ga pa v roke vzet ker drugače mu sploh ne pride Sm misla na začetku da je pač trema ampak to se zdej že skos ponavlja... Pa seksava skor vedno ko sva skupej (3x na teden približno)... Sm se skušala tud pogovorit z njim ker mi je blo hudo, sm misla da je problem v meni in sm tud prejokala nekej zarad tega ampak je reku da nism kriva, da je problem v njegovem prjatlu... Trudim se pa po mojim najboljših močeh, mislim da mam kr močne vaginalne mišice in tud veliko menjavava položaje ampak brez uspeha... Kaj bi ve nardile na morjem mestu?? Ker sm na kraju obupala, še zmerej mislim da je problem v meni...
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Seveda nisi ti kriva
Dejansko je problem pri njemu in sam se bo moral spopast z njim.
Ker je iz tvojega zapisa razvidno, da vzrok ni fiziološki, naj poišče psihoterapevtsko pomoč.
Dejansko je problem pri njemu in sam se bo moral spopast z njim.
Ker je iz tvojega zapisa razvidno, da vzrok ni fiziološki, naj poišče psihoterapevtsko pomoč.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]