ko tip odpove.....večkrat
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
No,pri nama se v 11 letih ni zgodilo,da mu ne bi stal.
In še nikoli nisva zavrnila eden drugega.Če nama ni to veva,se takrat samo cartava.Sva zelo povezana,tako da jaz njemu z obraza razberem,ko je utrujen,on meni enako.Je pa res,da če grem samo mimo njega v tangicah,je že zraven kot cek
Na začetku je edino prehitro končal,ker je bila želja prevelika,ampak se je hitro naučil,kako se kontrolira.
Se pa večkrat zvečer masirava in potem ti dotiki sponatno vodijo k seksu.
In še nikoli nisva zavrnila eden drugega.Če nama ni to veva,se takrat samo cartava.Sva zelo povezana,tako da jaz njemu z obraza razberem,ko je utrujen,on meni enako.Je pa res,da če grem samo mimo njega v tangicah,je že zraven kot cek
Na začetku je edino prehitro končal,ker je bila želja prevelika,ampak se je hitro naučil,kako se kontrolira.
Se pa večkrat zvečer masirava in potem ti dotiki sponatno vodijo k seksu.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Kako za hudiča se je naučil, da mu ne pride prehitro?
ena varianta je, da med seksom misli na kanto za smeti!
Hehe.. Saj sem mu rekla, da mu bo sliko ene stare mame nalimala na steno nad posteljo.. Samo me je strah, da mu potem še vstal ne bo
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
x999x - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2007
ANGELgirl napisal/-a:Jochie napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Kako za hudiča se je naučil, da mu ne pride prehitro?
ena varianta je, da med seksom misli na kanto za smeti!
Hehe.. Saj sem mu rekla, da mu bo sliko ene stare mame nalimala na steno nad posteljo.. Samo me je strah, da mu potem še vstal ne bo
To ima v glavi. Če mu boš nonstop tupila te stvari in omenjala, mu bo še hitreje, pa mogoče mu ne bo vstal, v glavnem slabše bo.
Za ženske isto velja, kot za moške, da je lepo, če so dobre ljubimke, to pomeni na eni strani, da moški zna žensko zadovoljit, da se ona počuti sproščeno ob njem, da jo nategne kakor treba...itd
Tako na drugi strani velja podobno. Pač imamo dobre in manj dobre ljubimke. Dobra bo že poskrebela, da se bo moški ob njej počutil sproščeno, da se ne bo sekiral "kaj pa če mi ne vstane, ali mi prehitro pride,...ker mi bo punca pol rekla, da mi prlima sliko stare mame..." Kaj bi ti rekla, če bi ti on, vedno, ko se ne bi navlažila rekel, da ti bo nabavil sliko Brad Pitta?
Če punca ni zadovoljena, je fant kriv, če ni vlažna, tudi fant. Če pa fantu ne vstane, ali mu prehitro pride, je pa spet fant kriv. Kako zdaj to? E, pa ni glih tko.
Verjemite, da 99% moških od recimo 15 pa do 50 leta ima v redu penis, kar se tiče (fizično) prezgodnjega izliva, erekcije, velikosti, debelosti itd. Vprašanje je le, kaj imamo v glavi in kaj ve naredite glede tega. Enostavno in logično. Tudi obratno, da ne bo pomote. Sam lahko dosti storiš, da je partnerju lepo. Vem, da lahko zadovoljim vsako žensko... in obratno bi morale biti misli. Pa ne zdaj mislit s tem, da moraš skakat kot krava po meni po vsej sili, ali kričat kot medved,... pa saj veste, da ne bom nakladal več.
Bistvo je bilo - da lahko naredite dosti v tej smeri, da se bo počutil bolj sproščen, da mu bo stal, da mu ne bo prišlo prehitro itd... Če pa to ne pomaga, potem pa je res v onem 1% nesrečnih moških.
To je moje mišljenje. Jaz sem imel eno partnerko zelo dolgo, tako, da sva se poznala res do popolnosti, če pa sem vmes kero drugo, pa tudi ni bilo problema, ker tudi grem s tako, ki mi je všeč, s katero vem, da mi bo lepo, noro itd - mi to pravimo, da ima v glavi - pa ni mišljeno da obvlada kvantno fiziko. Ne pa eno tečno punčko, s katero mi niti ne bi vstal.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
oprostite punce, ampak resnično ne vem, kje jih pobirate.
Enmu se ne dvigne, ker mu kaj v glavi en možiček govori, da se more izkazat, drug hoče, da se mu polulaš po telesu, tretji hodi na kofete z vsako, ki mu sms pošlje.
Jao, pomoje niti ni tak problem v tipih kot je v samih bejbah.
Kako tipu trd tič pade dol, ko ga da not?? Razumem, da mu prehitro pride, ampak da mu pade dol? Mojim moških tiček še nikoli ni zahinavu.
Če tipu pade dol, potem mu verjetno ti ne potegneš vizualno. Mater mela sem že brzake, ampak da bi pa komu dol padu, ko bi ga not dal ... ...
no, se mi zdi, da se boš morala zelooo truditi, da mu bo ostal pokonci ... drugače pa vrvico pa ga povezat ...
Enmu se ne dvigne, ker mu kaj v glavi en možiček govori, da se more izkazat, drug hoče, da se mu polulaš po telesu, tretji hodi na kofete z vsako, ki mu sms pošlje.
Kako tipu trd tič pade dol, ko ga da not?? Razumem, da mu prehitro pride, ampak da mu pade dol? Mojim moških tiček še nikoli ni zahinavu.
Če tipu pade dol, potem mu verjetno ti ne potegneš vizualno. Mater mela sem že brzake, ampak da bi pa komu dol padu, ko bi ga not dal ... ...
no, se mi zdi, da se boš morala zelooo truditi, da mu bo ostal pokonci ... drugače pa vrvico pa ga povezat ...
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
lepo skrbiš za samozavest tistih, ki se jim je to že zgodilo.girl007 napisal/-a:oprostite punce, ampak resnično ne vem, kje jih pobirate.
enmu mojmu se je konstantno dogajalo, ker ga je preveč dehal. ganja res slabo vpliva. 2x pa se je zgodilo zaradi začetniške treme in nerodnega spravljanja k stvari
se mi je pa zdaj 2x zaporedoma zgodilo, da sma prišla domov iz čage, oba ful potrebna, ampak tudi konkretno nasekana. in sn bla jz zarad dehidracije tak suha, da sploh ni šlo, in je tud njega bogega pol čist minlo vse. nea več pijana sexam
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
x999x, mislim da po skoraj enem letu odkar sva skupaj se je že sprostil. Nikoli mu nisem težila zaradi tega, ampak je bolj on tisti, ki se obremenjuje in bolj ko mu govorim, da mi je pomembno le to, da sva skupaj, slabše je. Sva poiskusila tudi razne pripomočke in tudi to ne pomaga.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- malecka24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Glej!Moj fant je imel iste probleme na zacetku.Predigra in vse je blo super sam sexat pa nikakor ker se mu ni mogel dvigniti.In mi je rekel da to ni problem v meni ampak v njemu in naj mu dam cas.Bal se je da me ne bo zadovoljil kakor treba pa tud tremo je imel pred mano,pa se polno dejavnikov je.Jst sm potrpela ker mi je bil res vsec in sem ga imela rada in je morda to trajal cca 2-3 mesece.Vem da je dooolgooo ampak se splaca pocakat in res se je
Tko da ne skrbi ni nic narobe s tabo!!!
Tko da ne skrbi ni nic narobe s tabo!!!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, pomoje je tut to velik dejavnik....
- Cherry24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2009
js pa moj sva lih dobr začela vezo pa se je to parkat naredl. k sm ga prašala zaka...mu je blo ful mučn odgovort..reku je pa d zato,ker skoz razmišla kako in kaj d bo men kul. pa recmo če js kej umes rečm al pa omenm d bodva bolj tiho zard staršev,se tud to nardi..zbega ga...-
ker nikooool se ni naredl d mu neb stopu,to res takoj in vedno,sam pol predn ga not da,sej pa to naredl nekajkrat.al pa če kuj ne rata ga not dt,pol kr upade. in pol se sekira...in d nism js kriva,da mu pač velik pomen to in d se boji d bo spet isto in zato se pol spppett nardi in tko..začaran krog mal.
ker nikooool se ni naredl d mu neb stopu,to res takoj in vedno,sam pol predn ga not da,sej pa to naredl nekajkrat.al pa če kuj ne rata ga not dt,pol kr upade. in pol se sekira...in d nism js kriva,da mu pač velik pomen to in d se boji d bo spet isto in zato se pol spppett nardi in tko..začaran krog mal.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov