ko tip odpove.....večkrat

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 02. Sep. 2011 18:38

delusional napisal/-a:lahko vizualno ni zadovoljen z njo, lahko pa karakterno.
Karakterno.... dvomim. Ce te zenska karakterno ni vsec je resda seks slabsi, ampak problemov z erekcijo ni. Bolj je problem jo prenasat pred in po seksu.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Sep. 2011 18:41

noup, jst sm mela tud take probleme z enim tipom 1 mesec.
je rekel, da ma te probleme z erekcijo, ker ga pač tolk po karakterju odbijam.
ko sva se neki skregala, sem hotla potem sexat, on pa je reku, da ne more in res ni mogu.
enkrat sem ga zvabla, da je prišel k meni sexat in spet...se mu je dvignu, potem pa ko ga je mel za dat noter, je padel... potem je spet se omehčal med sexom, ko je meni najbolj dogajalo..
to se mi je zgodilo tudi ze enkrat prej, ko sem tipa povabla na sex za eno noč...
v bistvu se mi je to dogajalo pr tipih takrat, kadar sem jst dala iniciativo za sex...to jih je odbijalo. ta napadalnost bi oni rekli.
Zadnjič spremenil delusional, dne 02. Sep. 2011 18:47, skupaj popravljeno 2 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 02. Sep. 2011 18:46

Hm, to pa zna bit problem. Ja, najboljš da se pogovorita, mogoč ma res kake težave. Če je to nekaj novega, je definitivno nekaj narobe. Če pa nekaj starega, potem pa primer za kakega svetovalca.

Mahagonij napisal/-a:
delusional napisal/-a:lahko vizualno ni zadovoljen z njo, lahko pa karakterno.
Karakterno.... dvomim. Ce te zenska karakterno ni vsec je resda seks slabsi, ampak problemov z erekcijo ni. Bolj je problem jo prenasat pred in po seksu.

Ok, why sexat s tako žensko?? Če ti je tečna pred in po... :roll:
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 07. Sep. 2011 15:59

"It's all George's fault. All that talk about impotence. He got to me. And that orgasm stuff: orgasm this and orgasm that. It's a lot of pressure!"

-Jerry Seinfeld

Sem se takoj spomnil na to temo :lol:
Včasih se tudi motim :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Sep. 2011 8:29

marypa napisal/-a:
Ok, why sexat s tako žensko?? Če ti je tečna pred in po... :roll:

Ker je lepa in moški imamo v glavnem radi lepe ženske. Res ne razumem, kaj je tu za štekat.

Žensko, ki je lepa, ampak težka za prenašat, je kul imet za f-frendico.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 11. Sep. 2011 10:47

Če je prej deloval normalno... Trema alpa neskončno razmišljanje o tem a bo dovolj trd, dober ipd...
tudi pri tipih je VELIKO v glavi... ne samo v glavci ;)
mmmr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mmmr » 12. Sep. 2011 15:20

pozdravljeni. sledec problemcek.... s fantom se poznava kak mesec in pol... in se mava rada,e pokliceva vecx na dan, pohajava skupaj....skratka se imava lepo... in zdaj se je ze 2 x zgodilo ko bi rabil za ga spravit not...plosk tic pade dol....sva se pogovarjala o tem...je rekel da se mu to prej ni dogajalo.kaj zdaj??
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 12. Sep. 2011 19:29

lej ne kompliciri, če se to zgodi se samo stisni k njemu in se malo cartajta in ti bo že pokazal ko bo pripravljen.

Verjetno je problem da sta še mlada in na začetku.
mmmr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mmmr » 13. Sep. 2011 9:48

pa tako mlada spet nisva.... vceraj ista pasta,isti problem....preden da bi karkoli delala....ne vem no....ko je ob meni je trd ko drevo,ko je za kaj delat....mu pride preden bi vstavil stvar na pravo mesto...
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 13. Sep. 2011 11:59

mmmr napisal/-a:pozdravljeni. sledec problemcek.... s fantom se poznava kak mesec in pol... in se mava rada,e pokliceva vecx na dan, pohajava skupaj....skratka se imava lepo... in zdaj se je ze 2 x zgodilo ko bi rabil za ga spravit not...plosk tic pade dol....sva se pogovarjala o tem...je rekel da se mu to prej ni dogajalo.kaj zdaj??

Glede tega, da mu prehitro pride - pač ga izkoristiš večkrat, nekateri lahko seksajo tudi 5x zapored. :lol:

Glede tega, da je mlohav ... To je povsem normalen pojav, največkrat posledica nervoze, občasno tudi kakšnih drugih problemov, skratka nesproščenost.

Problema ni v tebi - ti nisi premalo seksi, drugače že v prvi vrsti sploh hotel ne bi seksati s tabo, zato se ne obremenjuj. Finta je v tem, da čim večkrat poskusita, da se bo navadil, lahko si pa pomaga tudi malo z roko (ali pa mu ti pomagaš) preden ga da notri. Zgodi se tudi, da tič med samim seksom ohlapi. Nič ni narobe. Spet malo igre, menjava položaja in ni vrag, da bo šlo. Mladi fantje, takšni in drugačni, smo zelo potrebni. Ni realne možnosti, da ne bi zmogli seksa. :D

Jaz sem si ga včasih vrgel na roko, preden sem šel k punci, samo zato, da sem lahko dlje zdržal. :D
mmmr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mmmr » 13. Sep. 2011 14:45

tnx:) no...zdaj se malo boljse pocutim
Uporabniški avatar
KberryS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a KberryS » 02. Nov. 2011 21:39

Js in moj sma imela ta problem na začetku, po kakšnih 2 mesecih, ko sma začela.. Bližal se je njegov rojstni dan, in ker sem pač par let mlajša od njega se je začel fuuull grozn sekirat zrad tega.. Da me on kao ne more zadovoljit, tko kt js hočm, da ni dost dober zame, bla bla bla.. Vse sma se pogovorila, sm mu rekla, da se naj ne sekira, sem ga tolažila, vse ni da ni.. Ampak ko je prišel posteljni čas, on ni mogel sexat.. Šlo je tolk daleč, da sm se prov jokala v postelji, on sekiru na polno.. Katastrofa.. Probala sm s sexy spodnjem perilu, kar se pr men še nikol ni naredl, ampak on njegovga tiča nobene reakcije, ko bi se mogu k delu spravit..

Te pa sm pol v postelji pa začela aktivno govorit.. Kok je on najboljši, kok je on sexy, oh in sploh (sej je res:) in evo ga.. Ego narastu, tič ni upadu.. In ko si je tip gor pršu, da je čist ok, ko si je v glavi vse popredalčku imama zdrave spolne odnose.. :)
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 02. Nov. 2011 22:08

^^pri meni in mojem je blo podobno..hotla sva sexat oz. en cajt sva.. in ker je on bil pred mano še nedolžen, se je ful sekiral,da me ne bo znal zadovoljit itd.
zmeraj je mel ful trdega, ko sva mela predigro oz. sva začela sexat potem pa mu je kar naenkrat uplahnil.. pa sva se potem pomenla o tem in je blo vedno boljše.
Uporabniški avatar
KberryS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a KberryS » 02. Nov. 2011 23:21

To si tipi naredjo neko utvaro not v zgornji glavi in to full vpliva na spodnjo.. In dokler si gor po dilih ne popučejo, se v kevdru ne bo nč dogajal.. :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov