Ko srečaš bivšega fanta, ljubimca, ff....

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 15. Jul. 2010 12:12

Priznam da se res ne.

Ampak odločitev je bila njegova, tako da mu do zdaj še nikoli ni padlo na pamet, da bi mi to metal naprej....
...in boljše zanga, da tako tudi ostane :D :twisted:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 15. Jul. 2010 16:12

barbie. jaz imam svoje mnenje glede nekaterih reči. od tega ne odstopam. nisem ti jaz taka, da bom vsem rekla "ja ja, kakor kdo hoče" pri vsaki temi. ne. imam svoje razmišljanje. tudi ti. ti mojega sprejemaš, jaz tvojega ne (v konkretni temi). so what? zakaj bi morala? zakaj bi morali vsi biti pripravljeni sprejeti kakršnokoli razmišljanje od kogarkoli? a-a. sem že rekla večkrat. odprtite si forum "jaforumja" in si kimajte na vse kar kdo reče. simple.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 15. Jul. 2010 16:19

^^ :roll: in ti zase praviš, da nisi sitna..
Noben ti nič noče, noben te ne sili se strinjat, ampak vse drugače misleče označit za bedake je pa .. well, bedasto, ane. :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 15. Jul. 2010 16:47

^^ nikjer nisem rekla da so vsi drugače misleči bedaki! NE POLAGAJ MI BESED MADONA!

če to pri tebi gre tako, mene ne mešaj! če prijateljica prevara fanta ji povem, da je to kretensko, kar še ne pomeni, da je to mišljeno celostno. sicer pa da- jaz lahko označim kogarkoli za norca, če se mi tako zdi.
sicer je pa tudi tečnost relativna. jaz zase vem, da nisem tečna. če ti o meni msiliš obratno ti ne morem nič. zakaj bi pa jaz morala misliti kot ti, oziroma dopuščati strašne strpne različno misleče variante, če temu ni tako? iz vljudnosti jaz tega ne delam, kot marsikdo tu gor. DAJMO SE STRINJAT IN POTEM BOMO V VSEH TEMAH SKUPAJ DRŽALE! res odraslo. niso ene sposobne svojega mišljenja ma ama v nobeni temi. skos se je treba s kom strinjat! popolnoma v vsaki temi! to te pa nič ne skrbi, da nimaš lastnega mnenja?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 11. Avg. 2010 19:59

pr enmu mojmu biušmu je tk da še zmer neki začutm k se srečava, in tudi on isto. mava pa zlo smešen odnos in ubistvu noben točno ne ve kaj čuti do drugega.
Uporabniški avatar
*Goflaa.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Goflaa.* » 12. Avg. 2010 0:14

jst do nobenga biušga ne čutim več nič. z enim sva celo prijatla (že 3 leta od zveze). biušega pa semslab mesec nazaj videla po enem letu in tudi ni bilo čustev; pozdravila sva se, to pa je bilo use. :tach:
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
Uporabniški avatar
Mucka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mucka* » 14. Avg. 2010 20:02

Moj biusi je ze od nekdaj moj najboljsi prijatelj. Tudi ko se nisva bila skupaj sva bila prijatelja. Skupaj sva bila skoraj 1leto. Ugotovila sva da pac v zvezi zaradi dolocenih razlogov nemoreva biti, oba pa sva se strinjala da bi bilo skoda ce bi to najino dolgoletno prijateljstvo zavrgla. Ampak prijateljica sem samo z tem biusim, z ostalimi odkar sem nehala nisem spregovorila besedee. Mojega fanta ne moti da prijateljuem z njim, ker tudi sam ve da mi ni nic vec kot samo dober, zelo dober prijatelj.
Nevem kaj nekatere tako komplicirate, ce ve nemorete biti prijateljice z biusimi, to se ne pomeni da nobena druga nemore imeti biusega fanta za prijatelja.
Sto ljudi, sto cudi..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 14. Avg. 2010 20:07

A pa vama je po enem letu uspel ta preskok nazaj na BFF, a so bile kakšne težave?
Uporabniški avatar
Mucka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mucka* » 15. Avg. 2010 11:55

Ja je uspel nazaj na BF, ker sva se oba2 strinjala da nekako nama ni usojeno v ljubezni in sva se strinjala da bi blo skoda da bi zaradi tega tudi prijateljsto zavrgla. Temeljito sva se pogovorila, vse razcistila in to je bilo to.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 16. Avg. 2010 13:30

z bivšim nimam stikov in si jih ne želim. ni se končalo najboljše. z raznimi ff pa...z dvema se vidim, pa je čisto ok, z drugimi sem zgubila stike.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 21. Avg. 2010 13:18

js k enga srečam kar fijuuuu :razz: :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov