Ko se partner zapusti...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Okt. 2010 17:28

Ja in kaj imamo moški forumaši s tem? Mislim, če je pa kaj mimo, je pa to ženska, ki svoje frustracije iz lajfa izliva na vsakega tipa, ki si drzne tu kaj napisat.

Oly, sori, tvoji primeri so smešni.Vsi imamo različne izkušnje z ljudmi, take in drugačne.Je pa treba imet stvari tolk spucane, da teh stvari ne mečeš naprej ljudem, ki z njimi nimajo nobene veze.

Mislim, a zdaj sem pa vam jaz kriv, ker sezonci poleti žvižgajo za vami, pa ker vam mladoletni trenirkarji govorijo, ne vem kaj vse, pa ker vam debeli 50-letniki težijo na busu.In sem kao dolžan trpet vaše izlivanje gnojnice, ki se vam je ob tem nabrala.In na vaše zahteve dokazovat ne vem kaj vse.Mislim, grow up.

In ne, večini tipov niso všeč debele ženske.Svoje mnenje bom pa spremenil takrat, ko bom v centru Ljubljane največje frajerje videl z grdimi in debelimi ženskami, ter ko bodo debele ženske glavne filmske zvezde in najbolje plačani fotomodeli, kar se lahko zgodi le, če debelost postane sprejeta kot nekaj estetsko lepega.Torej svetega nikoli.
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 21. Okt. 2010 17:46

Mi lahko poveš kje izvlivam gnojnico nate?Tvoji argumenti se mi ne zdijo smešni niti ne neupravičeni, so pač tvoji in temeljijo na tvojih izkušnjah.Tebi zajetnejša žensak ne bo všeč pa če se na pol prelomim z argumenti zakaj bi lahko bila lepa zato se niti ne trudim.Kar sem poskušala je bilo pojasniti zakaj ženske trzamo nadoločene stvari...mislim, da ne bi bilo nikomur popolnoma nič hudega, če bi kdaj poskušal razumeti iz kje njegov sogovornik izhaja ker nas izkušnje v življenju med drugim izoblikujemo v to kar smo in mogoče moj primer ni tako smešen ker se dogaja veliko ženskam in posledično potem dobiš veliko komentarjev, ki pi*dijo čez tipe, ki komentirajo.Vedenje tega mogoče olajša kako debato v prihodnje.
aja pa daj razloži kje je smešno, če ti povem, da je problem bolj v odnosu kot v ocenjevanju?al si s smešni ciljal na aerodrom za muhe in neprijetne avtobusne izkušnje?

Ps:nekoč je debelost že bila čislana, ne tako dolgo nazaj..mogoče ni bilo zadnjič v zgodovini :wink: heh mal "si ga na izi vzemi" bo lažje dihat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Okt. 2010 22:31

Ne mislim tebe, je že jasno, koga mislim.Tebe sem mogoče nehote vtaknil zraven, ker nekaj relativiziraš, češ, četudi onidve mene napadata na osebnem nivoju, jaz njiju ne bi smel...Zakaj? Jaz nisem hodil v cerkev, mene se "nastavi drugo lice" ni prijelo.Če mene nekdo udari, mu razbijem gobec.S primitivnimi ljudmi pač ravnam primitivno, lajf me je tako naučil.

Pa dovolj OT.

Me pa veseli, da se 90 % ljudi v temi strinja, da debelost ni lepa in privlačna.Toliko o tem, kdo ima "bedne teorije".
Expo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Expo » 22. Okt. 2010 0:26

Torej, če zaključimo debato in potegnemo črto. Nauk se glasi:

Če si bejba izbije kakšen zob ali pridobi kilogram ali dva, imamo pravico, da jo prevaramo.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 22. Okt. 2010 0:35

Džeki napisal/-a:Me pa veseli, da se 90 % ljudi v temi strinja, da debelost ni lepa in privlačna.Toliko o tem, kdo ima "bedne teorije".

Po mojem je pa lahko, ravno v primerih teh prej omenjenih 'baročnih žensk'. Poznam ene tri, ena od njih je zelo ogromna, sigurno čez 100kg. Pa je ena najbolj urejenih žensk, kar jih poznam, in vedno izgleda prav tisto VAU dobro. Tudi drugi dve sta vedno tipi topi in daleč od tega, da bi se zapuščali (ko je bilo prej govora o tem, da ob debeli ženski pomisliš na to, da nič ne naredi zase - za svoj izgled lahko naredi ogromno, ne da bi športala/hujšala). Za eno vem, da je poskušala hujšati, ampak zaradi težav s ščitnico ni prišla prav daleč. Vse tri imajo dobro izgledajoče tipe.

Po drugi strani pa še nisem videla debelega moškega, ki bi lahko izgledal enako dobro kot taka 'baročna' punca.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Okt. 2010 6:59

Expo napisal/-a:Torej, če zaključimo debato in potegnemo črto. Nauk se glasi:

Če si bejba izbije kakšen zob ali pridobi kilogram ali dva, imamo pravico, da jo prevaramo.

Kilogram ali 2 ni enako 40 kg.
Sicer nisem za varanje, ampak da punco pusti, ce mu taka pac ni vec privlacna.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 22. Okt. 2010 11:00

se spomnim, da mi je prijatelj že kar precej časa nazaj priznal, da je bil eden od vzrokov za razpad njegove dolgoletne zveze tudi to, da se je njegova prej zelo zelo zelo postavna punca precej zredila, kar ga je odbijalo.

meni se to ne zdi nič groznega. če seveda pustimo ob strni kakršnekoli zdravstvene težave, torej, da je vzrok rejenja le lenoba in zanemarjenost.

no, tudi jaz ne bi imela debelega tipa, to pa predvsem zato, ker bi bilo veliko meni dragih aktivnosti nemogočih (če celodnevnega pešačenja po kakem parku, mestu, najbrž ne bi zmogel), ter tudi oteženega sexa.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Okt. 2010 12:18

ja eden od razlogov....ne pa edini. Ker ce bi bila njena debelost edino, kar bi ga na punci motilo, bi ji hotel pomagati verjetno. Bi ji svetoval naj se zacne s sportom ukvarjat ipd...

....ne pa da si jemlje pravico varat, ker je govno od cloveka in ji ne upa v faco povedat, da mu vec ni vsec in jo zapustit.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 22. Okt. 2010 12:22

Tipi so v tem primeru malo na slabšem, ker ženske povečini slabše jemljemo kritiko glede postave.
Predstavljajte si punco, ki jo ob večerih prime lakota in je in je, tip pa ji še preden se začne rediti reče: ej, ti bi pa lahko malo zmanjšala svoje obroke ali kaj podobnega.No ja, nekaj bi jih mogoče upoštevalo nasvet, ostali del pa v jok in na drevo, v smislu kaj pa to tebe briga.
Čeprav win win bi bilo to, da bi punca vseeno nekaj pojedla, če hoče, zatem bi se pa skupaj ukvarjala s kakšnim športom.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 22. Okt. 2010 12:31

Džeki napisal/-a: četudi onidve mene napadata na osebnem nivoju, jaz njiju ne bi smel...Zakaj?

Če želiš ohraniti vsaj malo dostojanstva v mojih očeh, mi prosim citiraj objavo, ki si jo smatral kot napade na tvojo osebnost.

Džeki napisal/-a:Me pa veseli, da se 90 % ljudi v temi strinja, da debelost ni lepa in privlačna.Toliko o tem, kdo ima "bedne teorije".

Me veseli, da si našel podporo svoji trditvi, da debelost ni privlačna in da se bolje počutiš.

V razvitem svetu je 50% prekomerno prehranjenih odraslih in 25% debelih (ITM nad 30). (NHANES, 1999). Torej, 75% odraslih. 25% pa ima normalno telesno težo. In teh 75% ljudi je nekomu privlačnih, se ti ne zdi? Tudi če so vsi poparčkani med sabo, še vedno so si privlačni in lepi.

Tlele na forumu je itak 90% lepih in normalno rejenih, tako da so menja pričakovana :wink: V resničnem življenju pa ni ravno tako....

Ne tridm, da je debel človek no1 izbira, ni pa tudi neprivlačen. Mogoče tebi ni, ampak sigurno se bo našel nekdo, ki ga bo smatral za privlačnega.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 22. Okt. 2010 12:42

barbie_girl_85 napisal/-a:Ne tridm, da je debel človek no1 izbira, ni pa tudi neprivlačen. Mogoče tebi ni, ampak sigurno se bo našel nekdo, ki ga bo smatral za privlačnega.

tole, kar bom zdele napisala, se bo slišalo zelo grdo, ampak to hell with that.

že od nekdaj razmišljam o sledeči stvari: nek malenkosten procent ljudi v razvitem svetu je pač tudi res grd. in velikokrat se taki najdejo med sabo. potem pa pridemo do dileme: so res skupaj, ker so si med sabo všeč ali so pač skupaj da so skupaj? pa si po možnosti feromonsko dišijo.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 22. Okt. 2010 13:02

Kika napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:Ne tridm, da je debel človek no1 izbira, ni pa tudi neprivlačen. Mogoče tebi ni, ampak sigurno se bo našel nekdo, ki ga bo smatral za privlačnega.

tole, kar bom zdele napisala, se bo slišalo zelo grdo, ampak to hell with that.

že od nekdaj razmišljam o sledeči stvari: nek malenkosten procent ljudi v razvitem svetu je pač tudi res grd. in velikokrat se taki najdejo med sabo. potem pa pridemo do dileme: so res skupaj, ker so si med sabo všeč ali so pač skupaj da so skupaj? pa si po možnosti feromonsko dišijo.

Pomoje je to čis odvisn od para do para, verjamm d obstaja določen procent ljudi, ki jih debelost resnično privlači, in si namensko iščejo prav takšnega partnerja, npr suhi debele, potem pa tudi te obilnejši lahko iščejo sebi enake lahko zard tega ker so zadovolni sami s sabo, kar je sicr zlo mal vrjetno in jih prou takšn kot oni privlači,..ali pa enak način življenja ki jim je skupen ( večina ljudi je debelih prou zaradi lastne lenobne, nezdravega prehranjevanja, manšina prou zard bolezni)
no večina obilnejših ljudi pa pomoje d ni zadovolnih sami s sabo, imajo komplekse in mislijo da si ne zaslužjo lepšega, in zato se sami med sabo sparčkajo

no mene osebno debelost odbija, že vizualno mi je grdo , potem pa še razlikuje se njihov način mišlenja , ni une motivacije s kero bi lahko bli zlo uspešni, to se odraža potem še na useh ostalih področjih.

kar pa je zame bistveno,je da je človek zadovoljen sam s sabo, je resnično srečen v svoji koži, nima blokad, potem tud takšna stvar kot je debelost ga ne bo motila . tko d usak mora delat za lastno zadovolstvo. in usak ma pravico da sam izbira kaj je zanjega najbolše.

Aja, kar se pa uvodnega posta tiče pa varanje nikol ni rešitev, mislm,..prvo pogovor. Mogoče bo pa ženska že zaradi njega poskušala vztrajati in bo shujšala.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Expo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Expo » 22. Okt. 2010 13:18

*mala* napisal/-a:
Expo napisal/-a:Torej, če zaključimo debato in potegnemo črto. Nauk se glasi:

Kilogram ali 2 ni enako 40 kg.
Sicer nisem za varanje, ampak da punco pusti, ce mu taka pac ni vec privlacna.

Bil je hec. :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 22. Okt. 2010 13:24

Kika napisal/-a:že od nekdaj razmišljam o sledeči stvari: nek malenkosten procent ljudi v razvitem svetu je pač tudi res grd. in velikokrat se taki najdejo med sabo. potem pa pridemo do dileme: so res skupaj, ker so si med sabo všeč ali so pač skupaj da so skupaj? pa si po možnosti feromonsko dišijo.

Malenkosten procent je res lepih :wink: Tudi meni ni jasno, ko recimo vidim debelo žensko z možem, kako ga lahko privlač. Ampak dejstvo je, da imata otroke, da seksata.....Dvomim, da med njima ni privlačnosti. Bi morali vprašati debele ali tiste, ki so bili nekoč debeli. Je obstajal človek, ki so mu bili privlačni? Tammy je "zvezda" hujšanja na forumu, res je lepo izoblikovala postavo. Mogoče nam lahko pomaga....Je imela fanta, preden je shujšala? Ga je privlačila?
Tukaj je še druga stvar....debelim ljudem nekateri prilepijo oznako "zanemarjen". Se vam zdi Oprah zanemarjena? Meni se zdi urejena, lepa in debela.

Za sladokusce...

In o tem, kdo več seksa :P

pa recite, da debeluške niso lepe
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 22. Okt. 2010 13:40

ok te na slikcah niso prave debeluške :P

in ja debelost ni enaka zanemarjenosti , lahko ni pa nujno.
predvsm gre za lenobo, kajne :)
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov