Ko se partner zapusti...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Džeki napisal/-a:Ne, da debeli niso nič vredni, samo privlačni niso, vsaj večini ne.In to bolj kot za moške, velja za ženske.
Ko jaz vidim 30-letnico, ki ima precej boljšo postavo, kot večina 30-letnic,si rečem: dobro postavo ima, za tako postavo mora pri teh letih veliko športat in delat na sebi.In posledično imam o taki ženski višje mnenje, kot o kakšni, ki zgleda zanemarjeno.
Pa da ne bomo sedaj spet "kaj pa dobro srce, razgledanost..", ker mislim, da smo že razčistili, da je lahko ženska istočasno pametna, dobra duša, kot tudi privlačne zunanjosti.
mi na misel ne pride, da bi dve uri na dan švicala v fitnesu in tekala po ljubljani, pa kljub vsemu mislim, da precej naredim na sebi.
ni vsem šport hrana za dušo in nekatere iskreno prav malo briga za tisti celulit na riti (npr. mene).
pri človeku mi je dosti bolj odbijajoče, da je funkcionalno nepismen in se ne zna izražat v primerni situaciji, kot pa 10kg viška.
vsakemu svoje
po tem, ko sem bila nekoč na dejtu z nekom, ki je res veliko časa porabil za utrjevanje svoje postave, sem svoje staiše glede tematike, le še utrdila.
sediva v avtu, kaže mi svoje slike na telefonu (itak mi je blo vseskozi dlgčas, ker ni znal naplest niti enega napol zanimivega pogovora, pa ni bil takšen butec, le interese je imel očitno drugačne kot jaz). on, ki se slika v špeglu. on, ki se slika v špeglu, on ki se slika v špeglu (variacije: odpeta jakna, brez jakne, da se vidi rob gat, da se ne vidi roba gat,...).
sledilo je samoobčudovanje lastnik bicepsov, trebušnih mišic, tarnanje kako je bil pred dvema mesecema še bolj nabit, ampak kaj ko zdaj zaradi faksa ne more več toliko trenirat.
ko sva prišla do:,,poglej kake prsne mišice imam! potipaj!'' in mojega nezainteresiranega
*pik!pik!* s prstancem po njegovih joškah, ugotovitve, da sej so kul, ampak da kaj ko so moje 100krat bolše, pa še nič mi ni treb anaredit za njih...sem ga milo prosila če me lahko domov odpelje.
v glavnem, slave smeha še naslednje pol leta med celotno mojo žensko družbo.
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
mislim, da me je barbie malo narobe razumela..To kar sem napisala(namreč suhice z velikim indeksom telesne maščobe) je bilo napisano ravno zato ker vsi ves čas ven mečejo samo videz.Te suhice so na videz sicer lušne ampak ko pogledaš realno stanje so vrjetno na veliko slabšem kot ena bejba z 10, 20 kg več, ki športa iz užitka hkrati pa ne gleda na to kaj bi in kaj nebi smela jesti.Osebno poznam krasne punce s številko 40, ki so mi miljon bolj seksi kot večina pri size 36, tako zaradi osebosti kot zaradi nekega normalnega odnosa do življenja in športa.
Ker to, da športaš zato,da boš imel dobro postavo(sicer pa baš nekaj ne uživaš) je faljeno v nulo, koliko folka hodi v fitnes zato da se lahko pokaže na plaži ampak jim je vsaka ura preživeta tam muka.Mal patetično..
Priznam pa, da imam raje športne ljudi, ker sama rada športam in si ne predstavljam partnerja, ki tega interesa ne bi delil z mano, pa je lahko magari 25kg pretežek, dokler uživa v neki aktivnosti in zna cenit gibanje je supr.
Drugače pa ja, mogoče nekatere punce več dajo na svojo osebnost ali pa na aktivnosti ki ne lepšajo postave, recimo slikanje, glasba ipdNE skrbi me 40kg težji partner, skrbi me partner, ki nima nobenih interesov in ga v življenju nič ne zanima, partner, ki bo raje prijateljem bluzil o tem kako sem se zredila in mu nisem všeč ne bo pa imel jajc stopit do mene, se pogovort in me pustit v primeru, da mu moj odnos ne bo ustrezal..partner, ki se mu bo zdelo upravičeno, da me vara samo zato ker v neli točki ne ustrezam več temu kar si je on predstavljal da jaz sem...
Evo mojih 5 centov
PS:http://en.wikipedia.org/wiki/Body_fat_percentage
Procent telesne maščobe ni enak ITM.
Ker to, da športaš zato,da boš imel dobro postavo(sicer pa baš nekaj ne uživaš) je faljeno v nulo, koliko folka hodi v fitnes zato da se lahko pokaže na plaži ampak jim je vsaka ura preživeta tam muka.Mal patetično..
Priznam pa, da imam raje športne ljudi, ker sama rada športam in si ne predstavljam partnerja, ki tega interesa ne bi delil z mano, pa je lahko magari 25kg pretežek, dokler uživa v neki aktivnosti in zna cenit gibanje je supr.
Drugače pa ja, mogoče nekatere punce več dajo na svojo osebnost ali pa na aktivnosti ki ne lepšajo postave, recimo slikanje, glasba ipdNE skrbi me 40kg težji partner, skrbi me partner, ki nima nobenih interesov in ga v življenju nič ne zanima, partner, ki bo raje prijateljem bluzil o tem kako sem se zredila in mu nisem všeč ne bo pa imel jajc stopit do mene, se pogovort in me pustit v primeru, da mu moj odnos ne bo ustrezal..partner, ki se mu bo zdelo upravičeno, da me vara samo zato ker v neli točki ne ustrezam več temu kar si je on predstavljal da jaz sem...
Evo mojih 5 centov
PS:http://en.wikipedia.org/wiki/Body_fat_percentage
Procent telesne maščobe ni enak ITM.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ojoj spet smo pri cosmo forum kozlariji #1. Govori se o postavi in prec "lol sam pa ni tok pametna". Poleg tega jst poznam cloveka, ki je v vsem boljsi od mene, torej je to kar pises povsem neresnicno.barbie_girl_85 napisal/-a:Vsak je v nečemer dober. Mogoče si tista z slabšo postavo vzame uro več časa za urejanje zob in ima lepše/grše, bolj urejene/manj urejene zobe od tiste z popolno postavo. Mogoče ima bolj sijoče in urejene lase. Mogoče je bolj/manj pametna. Mogoče je bolj/manj duševno bolna.... Mogoče boje/slabše igra nogomet....
Sploh pa se tema gre o tem, da se partner zapusti. V tem primeru so pamet, zobje in dusevna bolezenskost invariabilna (predvidoma) in je zopet argument cisto nerelavanten.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:Ah, dej dej. Veš koliko je debelih v Sloveniji? So vsi samski?
Logično da niso, imajo pa ponavadi debele al kako drugače neprivlačne partnerje.Ne poznam nobene debele ženske, ki bi imela postavnega tipa.Obratne primere pa poznam, glede tega smo tipi na boljšem.
Ljudje z normalnimi postavami so praviloma privlačnejši in lažje izberejo kvalitetnega partnerja, čemu zanikati in relativizirati tako enostavno resnico.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Res je, se strinjam Džeki s tvojo zadnjo izjave (prav nič me ne briga da me bo hotla večina žensk pojest zarad tega, oz. se pojest ker niso popolne, hej, kdo pa je?).
To da ženska reče za drugo žensko, lej kok je luštna, more bit zabita, je ena sama nevoščljivost in fovšija. Kdo pa pravi da je lepa ženska neumna? Kake povezave ima inteligenca z lepoto?
Mah, tu gor je dosti enih cosmo kur, ki otresajo z perjem v svojem kokošnjaku in se s tem tolažijo... Če je počutje po tem vsaj za odtenek boljše, s tem niti ni nč narobe.
To da ženska reče za drugo žensko, lej kok je luštna, more bit zabita, je ena sama nevoščljivost in fovšija. Kdo pa pravi da je lepa ženska neumna? Kake povezave ima inteligenca z lepoto?
Mah, tu gor je dosti enih cosmo kur, ki otresajo z perjem v svojem kokošnjaku in se s tem tolažijo... Če je počutje po tem vsaj za odtenek boljše, s tem niti ni nč narobe.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Zdej pa obadva slikce svojih bicepsov, hrbtnih mišic in radiatorčkov gor, da vidim, o katerem bomo imeli boljše mnenje. In upam, da nista tako zanemarjena, da mišice niso lepo izoblikovane
No, da vidimo....kdo si vzame urico na dan za delo na sebi, in kdo se zanemarja
(Še vedno bodo glavni temelj mojega mnenja o vama vajini posti, lahko pa se za trenutek postavim v kožo moškega in vaju ocenim izključno po postavi)
Pa Mahagonij - sorry, ker pri sebi ne najdeš niti ene lastnosti, ki bi premagala drugega.....meni se to še ni zgodilo. Predvidevam, da more bit hudo Men vedno uspe najt kakšno zadevico, v kateri sem boljša od osebe, s katero se primerjam (pa naj imam lepši nos, bolje rišem ali imam manj trde kože na podplatih ...nekaj se že najde)
PS Ali je kdo opazil Bolj/manj v mojem citiranem postu? Ali piše izključno bolj? Čuftika, vsaj od tebe, k si ženska, bi pričakovala, da ne boš zagovarjala postavljanja mnenja o osebi na podlagi celulita....
In jst sem popolna....no, vsaj popolno postavo imam
No, da vidimo....kdo si vzame urico na dan za delo na sebi, in kdo se zanemarja
(Še vedno bodo glavni temelj mojega mnenja o vama vajini posti, lahko pa se za trenutek postavim v kožo moškega in vaju ocenim izključno po postavi)
Pa Mahagonij - sorry, ker pri sebi ne najdeš niti ene lastnosti, ki bi premagala drugega.....meni se to še ni zgodilo. Predvidevam, da more bit hudo Men vedno uspe najt kakšno zadevico, v kateri sem boljša od osebe, s katero se primerjam (pa naj imam lepši nos, bolje rišem ali imam manj trde kože na podplatih ...nekaj se že najde)
PS Ali je kdo opazil Bolj/manj v mojem citiranem postu? Ali piše izključno bolj? Čuftika, vsaj od tebe, k si ženska, bi pričakovala, da ne boš zagovarjala postavljanja mnenja o osebi na podlagi celulita....
In jst sem popolna....no, vsaj popolno postavo imam
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Džeki napisal/-a:.Ne poznam nobene debele ženske, ki bi imela postavnega tipa.
Jaz pa. Pa tud tak na ulici opazim kak tak par, čeprav je res pogosteje videt dobro bejbo z mal manj dobrim tipom, ampak tud obratne primerke se da najdet.
Mahagonij napisal/-a:Sploh pa se tema gre o tem, da se partner zapusti. V tem primeru so pamet, zobje in dusevna bolezenskost invariabilna (predvidoma) in je zopet argument cisto nerelavanten.
Se strinjam z duševno boleznijo, pri ostalih dveh pa ne. Lih tako kot se lahko nekdo zapusti v smislu ekstra kilaže, se lahko pri zobeh, saj če je zmanjšana skrb za zobe, se bodo slej ko prej poznale posledice. In enim bo to pomembno, drugim ne. Jaz zase vem, da se v zobe človeka ki ga na novo spoznam ekstra fejst zapičim, in bi prej spregledala ekstra kilažo (enako minus kilažo), kot kilave, komplet pošrek postavlene, karietične, buh njedi paradontotične zobe (karikiram v ekstrem, ker se tud pri kilaži govori o 40 kilah viška, ne lih 5tih al pa 10h).
Za pamet je sicer res majav argument, ampak po drugi strani, da dam primer: če bi začela zvezo z nekom ki je abiciozen in vedoželjen (kot sem jaz), potem pa bi zaradi npr. dobrega šihta z odlično plačo raje ostal na tem in začel ''miselno stagnirati'', izgubil motivacijo po učenju, izobraževanju, izpopolnjevanju svojega znanja, bi izgubil svoje interese in začel en ''Average Joe life-style'' bi mene osebno odbilo. Ne maram ljudi ki se hitro zadovolijo, jih nič ne zanima in nimajo poleg vesenja s kolegi na pirčku in gledanju fuzbala nobenega zanimanja. Govorim o sebi osebno - mene bi to motilo in defitivno odbilo od partnerja. Če pa večina gleda samo na kile, pa naj bo, ampak kar se mene tiče, se lahko zapustijo ljudje na drugih ''področjih'', ne samo na tem al grejo kile gor.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Džeki napisal/-a:Logično da niso, imajo pa ponavadi debele al kako drugače neprivlačne partnerje.Ne poznam nobene debele ženske, ki bi imela postavnega tipa.Obratne primere pa poznam, glede tega smo tipi na boljšem.
mogoče je tako v đekilandu
... osebno poznam in veliko krat sem videla debelo žensko z ful dobrim tipom. In od kdaj pomeni, da če je nekdo debel, da je zanemarjen? logika pa taka
te punce, ki jih poznam in so pač debele, so vse vedno v nulo zrihtane, popedenane ... je pa res, da nikoli pač niso bile suhe in da se niso kr naenkrat zredile za 40 kg, ampak so vedno bile bolj baročne
Džeki napisal/-a:Ljudje z normalnimi postavami so praviloma privlačnejši in lažje izberejo kvalitetnega partnerja, čemu zanikati in relativizirati tako enostavno resnico.
na podlagi takih izjav zgleda kakor, da si še vedno v srednji šoli
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Eno je baročna ženska, ki ima nekaj kil preveč, drugo je pa debela ženska.Verjetno nimamo vsi istih meril, kaj je debelo, zato nesporazumi v debati.
In..give me a break.Nikakor me ne boste prepričale, da poznate ful dosti parov, kjer je moški po zunanjosti višji rang od ženske.To je možno samo v kakšnem vzporednem svetu cosmo foruma.
In..give me a break.Nikakor me ne boste prepričale, da poznate ful dosti parov, kjer je moški po zunanjosti višji rang od ženske.To je možno samo v kakšnem vzporednem svetu cosmo foruma.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
heh čemu bi te prepričevala... verjami v kar hočeš ... sam tisto kar ti praviš da ne obstaja, obstaja
in baročna ženska je zame punca, ki ima 30 in več kg preveč ( če je npr punca visoka 170cm in ima 60-65 kg je zame povprečna kar se kg tiče).
in baročna ženska je zame punca, ki ima 30 in več kg preveč ( če je npr punca visoka 170cm in ima 60-65 kg je zame povprečna kar se kg tiče).
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Le kdo bi lahko vedel, kaj se tocno dogaja med moskim in zensko, zakaj se spravita skupaj, zakaj ne, zakaj gresta narazen... to je pac odnos ON-ONA, nobeden od zunaj ne more vedeti kaj tocno se je zgodilo i zaradi tega nima pravico dajati nasvete!l
Motilo me je, ko mi je moja prijateljica govorila, da moski v katerim sem bila zaljubljena, da ni za mene! Kako je lahko ona vedla, da ON ni za mene???
Vedno obstajata 2 resnici, mogoce tista punca ki se je zredila za 40kg, nam bo povedala cist neko drugo zgodbo!
Motilo me je, ko mi je moja prijateljica govorila, da moski v katerim sem bila zaljubljena, da ni za mene! Kako je lahko ona vedla, da ON ni za mene???
Vedno obstajata 2 resnici, mogoce tista punca ki se je zredila za 40kg, nam bo povedala cist neko drugo zgodbo!
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Nesanica napisal/-a:claire napisal/-a:nesanica zakaj je vedno tvoja prva rešitev varanje, namesto razpad zveze?
wtf?
.
moja rešitev ni varanje - moja rešitev je v tokrat razpad zveze. Ampak tega on ne želi ker jo ima pač rad...
love isn't what will make us live "happily ever after. ...
sicer pa, on se je potrudil, ponudil svoje sodelovanje, če pa njej ni do tega.. očitno ima večje probleme kot je samo debelost. Če ji lahko pomaga ok, če ne najdeta rešitve, oz. on ne želi več vztrajati v tej zvezi..
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
puma napisal/-a:
LOL. Bejba, ki ima pr 170cm višine 90 al pa 95kg je obična debelajsa, ne pa baročna ženska.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ti si pa....obični kaj? Res bi rada videla moškega, ki žensko označi za "obično debelajso". Oznake drugim je lahko dajati, kaj, ko bi kakšno prilepil sebi?
Je razlika med izrazom "baročna ženska" in "obična debelajsa".... ne v kilogramih, ampak v tonu in izbiri besed. Obična debelajsa je zaničevalno.
So pa debelajsi (moški) vsekakor bolj privlačni od običnih štilov za metle oz obešalnikov. Ni ga gršega kot moški brez mišic. Fuuuuuuuuj!!!
Če bi mogla izbirati med "običnim debelajsom" in "štilom za metlo", bi izbrala prvega, ker ta je vsaj podoben moškemu, ne pa 10 letni punčki
Je razlika med izrazom "baročna ženska" in "obična debelajsa".... ne v kilogramih, ampak v tonu in izbiri besed. Obična debelajsa je zaničevalno.
So pa debelajsi (moški) vsekakor bolj privlačni od običnih štilov za metle oz obešalnikov. Ni ga gršega kot moški brez mišic. Fuuuuuuuuj!!!
Če bi mogla izbirati med "običnim debelajsom" in "štilom za metlo", bi izbrala prvega, ker ta je vsaj podoben moškemu, ne pa 10 letni punčki
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov