Ko se partner zapusti...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
McLarnovc napisal/-a:puma napisal/-a:In potem se ti pojavi ena 25 letnica, ki se je totalno zaljubila vate, ker si ji šarmanten.
Šarmanten ji je zato, ker ima zelo verjetno debelejšo denarnico od 25 letnega študenta....
pa ker se ona ob njem počuti kot princeska, pa ker jo končno nekdo razume pa ker nezavedno rešuje svoje travme z očetom, pa ker ... itd
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Puma, to je pa če preveč teoretično zame..Ti bom povedal, ko bom 55, če bom še na tem forumu takrat, ha ha.
In, btw, se opravičujem za zadnjič.
Zdaj pa še malo resno:
Punce, veste, kako opazim, da se je moja punca zredila? Ker pride k meni in reče: Džeki, zredila sem se, najljubše kavbojke me tiščijo.
Jaz pa rečem: ok, pol pač malo shujšaj, pa ti bodo prav.
Kaj hočem povedat s to anekdoto? Da nisem OBSEDEN z linijo ženske.Verjetno večina tipov tudi ne.Meni mora ustrezat paket, toje vse.Nisem udarjen na malenkosti.
Bi rekel,da so ženske, ki jim zunanjost tipa veliko pomeni, bolj udarjene na malenkosti. Jaz bi recimo izvisel pri vsaki, ki hoče črnolasega tipa nad 190, ker sem sam pod tem, pa rjave lase imam.A zdaj pa naj jokam, kako me je narava zajebala,da nisem nad 190? Po moje ne, sem se našel pač z eno, ki ji višina tipa ni preferenca, meni je pa ona tud všeč, pa je sve kul.
In, btw, se opravičujem za zadnjič.
Zdaj pa še malo resno:
Punce, veste, kako opazim, da se je moja punca zredila? Ker pride k meni in reče: Džeki, zredila sem se, najljubše kavbojke me tiščijo.
Jaz pa rečem: ok, pol pač malo shujšaj, pa ti bodo prav.
Kaj hočem povedat s to anekdoto? Da nisem OBSEDEN z linijo ženske.Verjetno večina tipov tudi ne.Meni mora ustrezat paket, toje vse.Nisem udarjen na malenkosti.
Bi rekel,da so ženske, ki jim zunanjost tipa veliko pomeni, bolj udarjene na malenkosti. Jaz bi recimo izvisel pri vsaki, ki hoče črnolasega tipa nad 190, ker sem sam pod tem, pa rjave lase imam.A zdaj pa naj jokam, kako me je narava zajebala,da nisem nad 190? Po moje ne, sem se našel pač z eno, ki ji višina tipa ni preferenca, meni je pa ona tud všeč, pa je sve kul.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
mah, očitno je še najboljše, da že v štartu slabo izgledam. tako partnerja pri 50 zaradi svojega nefit izgleda ne bom razočarala ter me ne bo zapustil zaradi fit 25 letnice.
a ima kdo telefonsko dostave od kake res mastne picerije?
a ima kdo telefonsko dostave od kake res mastne picerije?
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
puma napisal/-a: in še eno vprašanje za vse:
vsi, ki imate težave s težo partnerja, probajte si predstavljati partnerja, katerega tako blazno kao ljubite, ko bo ta starejši in se bo postaral ... a to lahko sprejmete?
In vsi tisti, ki ste zagovarjali, da ima partner pravico varati, ker se je punca zredila, kaj pa, ko se punca postara in so posledice staranja pri njej bolj vidne kot pri njemu, a potem je tudi to ok, da partner vara oz kot je bilo prej izrečeno, ima pravico varati, ker ima ona bolj vidne gube na obrazu kakor on?
...
Kot je že Džeki reku se postarata oba - 55 letnik pa grem stavit da se ne bo niti sekundo zadrževal da ga ne bi namakal pri 25-letnici... ne bo pa zato pustil žene logično, ker 25 letnica tud ne bo cel lajf z njim in tega se 55-letnik zaveda.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica napisal/-a:
55 letnik pa grem stavit da se ne bo niti sekundo zadrževal da ga ne bi namakal pri 25-letnici... ne bo pa zato pustil žene logično, ker 25 letnica tud ne bo cel lajf z njim in tega se 55-letnik zaveda.
Ja, to so pol pač mlade ljubice.Poznam dost situiranih 50-60 letnikov, ki ga radi namočijo pri kakšni mladi, ki pade na njihov šarm.Lajf je pač tak, kaj čmo.
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Živet ga pa se čim manj sekirat
Sam še dodajam, da zaradi bolezni debeli ljudje so lahko tudi do 20kg pretežki(pri redkih oblikah še bolj).Imam kolegico, ki zaradi ščitnice ne sme intenzivno športat, vse kar je več kot malo daljši sprehod en pride v poštev ker poleg tega, da ima akutne probleme s ščitnico, zadeva že vpliva na srce in bi lahko prišlo do hujših zapletov..Sej punca se trudi,dela kolikor lahko in pazi na hrano, vseeno ima za našo družbo ene 15kg preveč..s tem, da je začela že napol stradati kar spet ni dobro.To je sam za info za tiste ki ne vrjamete kaj lahko bolezen naredi, pri antidepresivih so spet druge fore ampake nako gre tudi do 20kg preveč.
Glede nagona pa..nagon te vleče k razmnoževanju, to kaj te bo privlačilo pa je v veliki večini kulturno in družbeno pogojeno.
Sam še dodajam, da zaradi bolezni debeli ljudje so lahko tudi do 20kg pretežki(pri redkih oblikah še bolj).Imam kolegico, ki zaradi ščitnice ne sme intenzivno športat, vse kar je več kot malo daljši sprehod en pride v poštev ker poleg tega, da ima akutne probleme s ščitnico, zadeva že vpliva na srce in bi lahko prišlo do hujših zapletov..Sej punca se trudi,dela kolikor lahko in pazi na hrano, vseeno ima za našo družbo ene 15kg preveč..s tem, da je začela že napol stradati kar spet ni dobro.To je sam za info za tiste ki ne vrjamete kaj lahko bolezen naredi, pri antidepresivih so spet druge fore ampake nako gre tudi do 20kg preveč.
Glede nagona pa..nagon te vleče k razmnoževanju, to kaj te bo privlačilo pa je v veliki večini kulturno in družbeno pogojeno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov