Ko se partner zapusti...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
barbie_girl_85, imam par opazkov glede tisto kar si napisala...
Namrec Svetovna zdrastvena organizacija je klasificirala debelost kot bolezen primarno zaradi hormonskega neravnovesja ki vlada v organizmu in zaradi posledicnih negativnih ucinkih, ki jih ima debelost na zdravje, se pravi zaradi zvisanega holesterola, zvisanega sladkorja v krvi, kar posledicno vodi do okvare srca in krvnozilnega sistema.
Ce oseba ima dovoljno samodisciplino, da regulira svojo prehrano, se pravi svoj vnos, potem bo tudi znizala raven holesterola in sladkorja. Gibanje in zdrava prehrana je temeljni del terapije proti debelosti in posledicno proti krvnozilnih bolezni.
Se pravi ce se oseba zdravo prehranuje in giblje, sporta, bo znizala svoje kilograme. Seveda potrebna je samodisciplina in skrb do svojega zdravlja.
Debela zenska, lahko je zelo karizmaticna in energicna,vendar se zmeraj bo moske poglede bolj pritegnila postavna suha zenska, ki pa ni nujno da je tako karizmaticna kot tista debela. Zaradi tega je tudi veliko suhih postavnih zensk samskih, a ne da? Pac debele zenske morajo bolj dokazovat svoje druge kvalitete, ki jih seveda imajo, sam problem je v tem da so moski vizualna bitja, in to je Dzeki hotel povedati, da na prvem vtisu debela zenska ti bo manj privlacna, ali pa sploh ne, ker preporosto ko pogledas njeno rit, pa trebuh, enostavno te spominja na malomarnost.
Namrec Svetovna zdrastvena organizacija je klasificirala debelost kot bolezen primarno zaradi hormonskega neravnovesja ki vlada v organizmu in zaradi posledicnih negativnih ucinkih, ki jih ima debelost na zdravje, se pravi zaradi zvisanega holesterola, zvisanega sladkorja v krvi, kar posledicno vodi do okvare srca in krvnozilnega sistema.
Ce oseba ima dovoljno samodisciplino, da regulira svojo prehrano, se pravi svoj vnos, potem bo tudi znizala raven holesterola in sladkorja. Gibanje in zdrava prehrana je temeljni del terapije proti debelosti in posledicno proti krvnozilnih bolezni.
Se pravi ce se oseba zdravo prehranuje in giblje, sporta, bo znizala svoje kilograme. Seveda potrebna je samodisciplina in skrb do svojega zdravlja.
Debela zenska, lahko je zelo karizmaticna in energicna,vendar se zmeraj bo moske poglede bolj pritegnila postavna suha zenska, ki pa ni nujno da je tako karizmaticna kot tista debela. Zaradi tega je tudi veliko suhih postavnih zensk samskih, a ne da? Pac debele zenske morajo bolj dokazovat svoje druge kvalitete, ki jih seveda imajo, sam problem je v tem da so moski vizualna bitja, in to je Dzeki hotel povedati, da na prvem vtisu debela zenska ti bo manj privlacna, ali pa sploh ne, ker preporosto ko pogledas njeno rit, pa trebuh, enostavno te spominja na malomarnost.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
*mala* napisal/-a:Moram vprašat barbie in pumo- a vidve bi lahko bili z nekom, ki je res debel (npr. 120 kg ali več pri 185 cm)?
Jaz vem da bi me to tako odbilo, da bi bil drugače lahko najboljši fant zame, ampak nebi mogla mimo tega
Itak, da vsi imamo neke predstave o tem kako bi naj 'idealen' partner zgledal in čisto normalno je, da so te predstave med seboj različne, ampak govoriti, da so vsi, ki so močnejše postave grdi, neprvilačni, ogabni in da jih noben ne mara, pa je nekaj drugega kot le izražanje osebnega mnenja v smislu kaj mi je všeč in kaj ne.
Meni take izjave govorijo, da ima osba resen problem s svojo samopodobo in da gre za 'veliko dozo' zagrenjenosti, ki jo namesto, da bi jo pri sebi uredil, izliva na druge in pri tem prepričuje ostale, da je tako zato ker on tako vidi.
Po mojem mnenju, je oseba, ki se dobro in zadovoljno počuti v svoji koži in ji/mu je udobno v svojem telesu ... ta oseba zdravo žari in to je tiso, kar mi je simpatično in kar mi je privlačno.
Nekdo, ki je zagrenjen in zakompleksan, pa ima lahko še tako napumpane mišice, mi je vse prej kot privlačen.
Pa sem spoznala osebe, ki so debele in so zagrenjene zarad tega in sem spoznala osebe, ki so suhe in so zagarenjene ... in obratno (da so suhi, debeli in jim tako odgovarja); tako da menim, da ni teža tisto, kar je pomembno, ampak kako udobno in kako fajn ti je v telesu v katerem si.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Vse lepo in prav, ampak na vprašanje pa nisi odgovorila
Pa naj bo še tako simpatičen, itd...
*mala* napisal/-a:a vidve bi lahko bili z nekom, ki je res debel (npr. 120 kg ali več pri 185 cm)?
Pa naj bo še tako simpatičen, itd...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
barbie_girl_85 napisal/-a:Nemišičasti moški niso lepi. Pika. Imajo jih samo ženske, ki lepšega ne morejo imeti. Nobeni normalni ženski z izbiro ni moški brez mišic najljubša izbira.
Na živce mi gre moško ocenjevanje žensk. ta ma premajhno rit, ta ma celulit, ta nima jošk....ne vidijo pa svojega pivskega trebuščka, nadlakti, ki bi jo pripisal ženski in krivih nog. Ne, oni niso zanemarjeni, zanemarjena je tista z 10, 20 kg preveč. Njihovi rumeni zobje, ne vidnost 6-packa in nogice kot dva zobotrebca pa niso plod zanemarjenosti.
Barbi, na živce ti gre moško ocenjevanje žensk, po drugi strani pa tit tut ocenjuješ moške (po mišicah), saj trdiš da moški brez mišic niso lepi.
Se ti ne zdi to mal dvolično?
Puma in ti sta siknili na Džekija kot 2 razbesneli kači, mislim kaj je z vama narobe? Človek je nekaj napisal, vajin problem je če sta se vidve tu notri najdli.
-
Hailey - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2010
morem na tole odgovorit:
ne moreš rečt, da nobeni NORMALNI ženski z izbiro ni moški brez mišic najljubša izbira. meni pa je. mam raje nekoga, ki me bo meu rad, ki ne bo meu mišic, ki se bo lepo vedu do mene in do drugih ljudi, kot pa nekoga s polno glavo slame, ki bo meu razvite oz. vidne mišice, se bo sam sebi zdel najlepši na svetu in bo verjel, da lahko dobi katerkol žensko na svetu.
ne, hvala. ne rabim nekoga ki bi se še s svojo podobo v ogledalu skregu, kdo je lepši - pa poznam take primerke.
zato ne morš rečt, da moški brez mišic niso lepi. lahko rečeš, da se tebi ne zdijo lepi, privlačni ali kakorkoli, ne moreš pa posploševat in tudi nas, navadnih smrtnikov, metat v ta koš.
kot je rekla čuftika, kaj pa ti počneš? ocenjuješ moške in trdiš, da tisti brez mišic niso lepi. halo da moški ocenjujejo ženske kakšne smo, ker itak tut me delamo ravno to. in mamo kriterije, po kerih ocenjujemo moške. sicer pa tut js ocenjujem druge ženske, pa nimam popolne postave pa velik napak, pa tut dvomim da si ti tako perfektna, da druge lahko ocenjuješ.
EDIT: pa še tole. potem takem bi lahko rekli, da tudi ženske brez mišic niso lepe. pa dvomim da imamo vse, registrirane na forumu, mišice.
barbie_girl_85 napisal/-a:Nemišičasti moški niso lepi. Pika. Imajo jih samo ženske, ki lepšega ne morejo imeti. Nobeni normalni ženski z izbiro ni moški brez mišic najljubša izbira.
ne moreš rečt, da nobeni NORMALNI ženski z izbiro ni moški brez mišic najljubša izbira. meni pa je. mam raje nekoga, ki me bo meu rad, ki ne bo meu mišic, ki se bo lepo vedu do mene in do drugih ljudi, kot pa nekoga s polno glavo slame, ki bo meu razvite oz. vidne mišice, se bo sam sebi zdel najlepši na svetu in bo verjel, da lahko dobi katerkol žensko na svetu.
ne, hvala. ne rabim nekoga ki bi se še s svojo podobo v ogledalu skregu, kdo je lepši - pa poznam take primerke.
zato ne morš rečt, da moški brez mišic niso lepi. lahko rečeš, da se tebi ne zdijo lepi, privlačni ali kakorkoli, ne moreš pa posploševat in tudi nas, navadnih smrtnikov, metat v ta koš.
barbie_girl_85 napisal/-a:Na živce mi gre moško ocenjevanje žensk. ta ma premajhno rit, ta ma celulit, ta nima jošk....ne vidijo pa svojega pivskega trebuščka, nadlakti, ki bi jo pripisal ženski in krivih nog. Ne, oni niso zanemarjeni, zanemarjena je tista z 10, 20 kg preveč. Njihovi rumeni zobje, ne vidnost 6-packa in nogice kot dva zobotrebca pa niso plod zanemarjenosti.
kot je rekla čuftika, kaj pa ti počneš? ocenjuješ moške in trdiš, da tisti brez mišic niso lepi. halo da moški ocenjujejo ženske kakšne smo, ker itak tut me delamo ravno to. in mamo kriterije, po kerih ocenjujemo moške. sicer pa tut js ocenjujem druge ženske, pa nimam popolne postave pa velik napak, pa tut dvomim da si ti tako perfektna, da druge lahko ocenjuješ.
EDIT: pa še tole. potem takem bi lahko rekli, da tudi ženske brez mišic niso lepe. pa dvomim da imamo vse, registrirane na forumu, mišice.
Zadnjič spremenil Hailey, dne 23. Okt. 2010 10:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
A se samo meni zdi, da je barbie tole o nemišičastih moških napsiala kot kontra tistemu o debelih puncah. Pač kot fora, kontra Džekiju. Primer kako se lahko isto posplošuje za fante, kot se za punce.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Hailey - Komunikatorka
nevem, nisem šla brat cele teme, se mi zdi pa grdo in žaljivo, da se je tako izrazla.
sicer pa nism mnenja, da so debeli ljudje grdi, neprivlačni ali karkoli. če se dobro počutiš v svojem telesu, izvoli. ni pa vsepovsod problem športanje - po nekod so tudi zdravstvene težave vmes in takšni in drugačni problemi. nekateri mogoče niso dovolj disciplinirani, ker bi sicer radi shujšali ampak jim pač ne uspeva, se jim ne da.
sicer pa nism mnenja, da so debeli ljudje grdi, neprivlačni ali karkoli. če se dobro počutiš v svojem telesu, izvoli. ni pa vsepovsod problem športanje - po nekod so tudi zdravstvene težave vmes in takšni in drugačni problemi. nekateri mogoče niso dovolj disciplinirani, ker bi sicer radi shujšali ampak jim pač ne uspeva, se jim ne da.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Hailey napisal/-a:nevem, nisem šla brat cele teme, se mi zdi pa grdo in žaljivo, da se je tako izrazla.
kot marsikaj na tem forumu. ne jemat vsega osebno, si prihrani kakšen živček in uživaj s svojim lepim fantom.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Hailey napisal/-a: mam raje nekoga, ki me bo meu rad, ki ne bo meu mišic, ki se bo lepo vedu do mene in do drugih ljudi, kot pa nekoga s polno glavo slame, ki bo meu razvite oz. vidne mišice, se bo sam sebi zdel najlepši na svetu in bo verjel, da lahko dobi katerkol žensko na svetu.
Se strinjam
Raje tipa brez mišic, oz. ne nekega nabildanega, meni osebno nabildani niso všeč, kot pa tipa z mišicah in z prazno glavo. Moj ma pa ravno prav mišic. Da ne bo katera skočla da se branim in tolažim.
-
*mala* - Cosmopsiho
Pa smo zopet pri ekstremih. Če je nabildan, je s prazno glavo, če nima mišic, je pa super sweet črno-bel svet....
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Meni je od vsega najbolj odbijajoča debelost in ne govorim o nekaj kilogramčkih preveč ampak o debelosti tj 20 kg + preveč to pa je grdo in malomarno... In ne mi o tem da je včasih bolezensko ker ta bullshit poslušam od kolegice in mi gre kar na bruhanje včasih ko vidim koliko poje naenkrat ko ji pa ponudiš čokolado pa reče da ne sme in nasplošno skoz razlaga kako ona malo je in da se je vse prime...
-
Hailey - Komunikatorka
ja, včasih pa je res.
moja kolegica se zelo sekira zard svoje teže, ravno tako kot se en fant, ki ga poznam. ima kar konkretno več kilogramov kot bi jih lahko imel, in se res trudi shujšat, ampak je pač bolan in ne more.
nekateri se izgovarjajo, nekateri imajo pa res zdravstvene težave.
moja kolegica se zelo sekira zard svoje teže, ravno tako kot se en fant, ki ga poznam. ima kar konkretno več kilogramov kot bi jih lahko imel, in se res trudi shujšat, ampak je pač bolan in ne more.
nekateri se izgovarjajo, nekateri imajo pa res zdravstvene težave.
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov