Ko se partner zapusti...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Okt. 2010 14:05

Glej, zadnji poskus, čeprav vem, da je s tebi podobnimi pacientkami škoda zgubljat čas.

Razlika:

1: To je tako pa tako...

2:Ti si takšen pa takšen..

Če si vsaj od blizu povohala kakšen faks, bi ti počasi lahko bil jasen argumentum ad hominem.

Ni prvič, da debatiraš na ta način in da mečeš sogovorniku neke insinuacije na osebni ravni.Ko se sogovornik brani in ti kaj vrže nazaj, pa po otročje obrneš zgodbo, češ, kaj da se ti očita...

Ne pričakujem, da boš razumela, ker tebi podobne perle itak ničesar ne razumete.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 21. Okt. 2010 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Okt. 2010 14:08

Džeki napisal/-a:Glej, zadnji poskus, čeprav vem, da je s tebi podobnimi pacientkami škoda zgubljat čas.

A ni tole osebna raven? Ah ne, tole je argumentum ad hominem....Ah Džeki, Džeki...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Okt. 2010 14:10

Seveda je.Oko za oko, zob za zob. :D

Vidve sta začeli na ta način, ne jaz. :cool:

Tipična predstava cosmo-kokoši:

1.Ima frustracijo glede določenega tipa moških.
2.To frustracijo preslika na sogovornika, ki ji gre že od nekdaj na jetra.
3.In zdaj naj se sogovornik brani...ona pa "triumfira"..

Sej vem, da pacientke rabite ta forum za bildanje lastnega ega.Zato me vse skupaj zabava.

Ok, virtualno sta dokazali svoje, debele ženske (in vedve med njimi) so tražena roba. :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 21. Okt. 2010 14:20

Džeki napisal/-a:Glej, zadnji poskus, čeprav vem, da je s tebi podobnimi pacientkami škoda zgubljat čas.

Razlika:

1: To je tako pa tako...

2:Ti si takšen pa takšen..

Če si vsaj od blizu povohala kakšen faks, bi ti počasi lahko bil jasen argumentum ad hominem.

Ni prvič, da debatiraš na ta način in da mečeš sogovorniku neke insinuacije na osebni ravni.Ko se sogovornik brani in ti kaj vrže nazaj, pa po otročje obrneš zgodbo, češ, kaj da se ti očita...

Ne pričakujem, da boš razumela, ker tebi podobne perle itak ničesar ne razumete.

in sedaj klasična ego scena, kjer ranjen đeki hoče vsaj malo ublažiti svoje ego rane in pri tem nadaljuje z nekim kao ponževanjem, češ pacienti ne razumejo kaj je debatiranje :D
A se zavedaš, da pišeš o debatiranju pri tem pa izjavljaš konstantno eno:
A: to je tako... ker jaz tako doživljam in je lahko edino tako in nič drugače In potem ti govoriš o tem kaj je debatiranje in pri tem omenjaš izobrazbo? :D
Hkrati pa nadaljuješ v tonu, če bi povohala kak faks :D

Ti praviš da si iz mb ... povabim te na kavo, komot lahko pride tudi tvoja punca (me res zanima, katera se je s tabo zadovoljila) in pri tem prinesem svoja potrdila,da boš ja imel dokaz, da je res, kaj sem govorila :D
Pa da vidim kak zgledaš, če si že tak glasen :D in se bova potem pogovarjala, kdo je debel, kdo je športnik :D

Džeki napisal/-a: Sej vem, da pacientke rabite ta forum za bildanje lastnega ega.Zato me vse skupaj zabava.

dečko... zato si ti tu, da sebi bildaš ego in ko se zgodi nasprotno, da je tvoj ego ranjen, takrat pa so vse cosmo kokoši in en kup izjav, ki so ravno to, kar pripisuješ meni da počnem :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Okt. 2010 14:35

Joj, takole je bilo:

Džeki:

Debele ženske niso lepe, ne meni, ne večini moških. (nekaj v tem smislu)

Barbie in puma:

Kako lahko kaj takega izjaviš, kako plitko, kako si moški dovolite ocenjevati ženske, ziher si nikakav, smrdeč zanemarjen, daj slike gor, da te vidimo...

--------

Mislim, da je razlika očitna.Nisem zasledil, da bi se kje jaz prej obregoval v vaju na ta način. :cool:

Če pa bi moral napisati, da mi zunanjost ženske ni pomembna, da bi se vidve dobro počutili, pa žal...Takšnega suporta vama ne morem dati.Pišem realno, ne zf.

Pač, se bosta morali z Barbie s prijazniti, da tipi zelo gledamo na zunanjost žensk in jaz ne vem, zakaj bi se moral delati, da sem v tem pogledu izjema.

Puma, jaz absolutno ne vidim nobenega smisla v tem, da bi hodil s tabo na kavo. Sem se že dobil tako s kom na kavi preko interneta (ker je pač dotično osebo zanimalo, kdo sem), samo sori-ti mi nisi zanimiva. Dokazovati pa ti nimam kaj, niti ti ničesar ne dolgujem.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 21. Okt. 2010 14:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 21. Okt. 2010 14:43

Hej hej, malo ste zaceli pretiravat!!!
Vsak clovek je celota zase, locena od druge, in vsak posameznik cuti kot samostojna osebnost razdaljo od drugih, poudarja svoje, mnenja, zahteve, ter hvali svoje posebnosti in mnenja!
Pac tukaj na forumi je brezveze da se tko napadate, pac vsak ima pravico povedat svoje mnenje, in vsak pove svoje osebno mnenje, in zanimivo je to, da v komentarjih vsak uporabnik, ki komentira doloceno zadevo, pove veliko bolj za sebe, kot za zadevo, ki jo poskusa kometirati![/i]
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 21. Okt. 2010 14:50

quote="Džeki"]
Puma, jaz absolutno ne vidim nobenega smisla v tem, da bi hodil s tabo na kavo. Sem se že dobil tako s kom na kavi preko interneta (ker je pač dotično osebo zanimalo, kdo sem), samo sori-ti mi nisi zanimiva. Dokazovati pa ti nimam kaj, niti ti ničesar ne dolgujem.[/quote]

se mi je zdelo, da si glasen le v virtuali :D

... saj te ne vabim na kavo, ker bi mi bil zanimiv (ne si domišljat nepotrebno),ampak zato, ker imaš en kup bednih terorij, ki bodo v minuti se razblinile, le z enim srečanjem iz oči v oči.
Te pa razumem, da srečanje zavračaš, ker potem te tvoje neke kvazi teorije o meni, ne bi imele na čem sloneti. In s tem si dokazal vse :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Okt. 2010 15:08

Cela jara kača je nastala samo zato, ker sem izdavil, da debele ženske niso lepe, ne meni, ne večini moških.Nakar sta z barbie skoraj doktorirali iz predvidevanj, kako beden da sigurno sem, nikakav (beri svoje lastne izjave).

(Jap, vsak tip, ki si drzne imeti kriterije glede zunanjosti žensk, je sigurno nikakav.Kajti kriterije imaš lahko samo ti, pa barbie.Dajte bolnice že enkrat kolektivno obiskat strokovno pomoč za vaše frustracije).
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 21. Okt. 2010 15:18

džeki ... pa ti si glasen samo v virtuali, to si že dokazal :D
Kakšnen si v reali si tud dokazal ... zato bljuvaj žaljivke kolikor jih hočeš, saj razumem, da gre le za obrambni mehanizem :D
e ti bogi ti :D ... ampak važno, da si vezan :rofl:

... konec OT
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Okt. 2010 15:27

Moram vprašat barbie in pumo- a vidve bi lahko bili z nekom, ki je res debel (npr. 120 kg ali več pri 185 cm)?

Jaz vem da bi me to tako odbilo, da bi bil drugače lahko najboljši fant zame, ampak nebi mogla mimo tega :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 21. Okt. 2010 16:07

jst tudi priznam, da nebi mogla bit z nekom, ki je full debel.

priznam....
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Okt. 2010 17:01

Pripravita se na obilo zgražanja, kako sta plitki in da sta ziher nikakvi.

:D
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 21. Okt. 2010 17:16

jst tut ne :D
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 21. Okt. 2010 17:18

Pa sej ni treba, da je "ful" debel. Že samo če je debel je to velik turn off. In žensko, ki bi izbrala debelega tipa z dobro osebnostjo namesto suhega tipa z dobro osebnostjo (hipotetična situacija, recimo, da ima na voljo izbiro), moram še spoznat. Prav tako moškega.
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 21. Okt. 2010 17:19

Dober sogovornik se ne spušča na osebno raven tudi, če to stori človek s katerim debatira, če samo čakaš kdaj bo nekdo storil "debatni prekršek" in potem enostavno udariš nazaj si na precej podobnem nivoju samo, da imaš izgovor..Moje osebno mnenje.
Mislim, da je punce zmotila predvsem trditev, da večini moških debele ženske niso všeč, tukaj je vrjetno najprej problem definicije debel..nekateri so bolj, drugi manj strogi.Smo pač alergične na komentarje od tipov zaradi slabih izkušenj, osebno sem, ko sem še trenirala atletiko in je bila moja postava za pop** dobra(tudi zdaj je huda ampak priznam da je bila prej boljša),da grem s treninga v enih ozkih nizkih hlačah na bus.In ker so bile oprijete valda je bilo okoli bokov lepo vidno kje zategnejo..sem imela priložnost 15min poslušat tri tipe kako so me komentirali, da sem debela, lena ipd.
In ja zmotijo em tako komentarji, če bi modeli rekli "obupne hlače ima in se ji šlauf dela okoli boka" ajde še prnesem.Tudi sama ocenjujem druge, sem človek jebat ga, načeloma tega ne počnem na glas na avtobusu ampak komentarje zadržim zase, kadar pa debatiram na glas s kolegicami o kakšnem mimoidočem pa nikoli ne ponižujem.Me zanima kako bi se počutii če bi punce na ves glas komentirale "haha kak aerodrom za muhe ma na glavi, pa še zabrije se ne, kk ne ve da je to grdo"..pa še kaj hujšega.
Ne motijo osebna mnenja, moti odnos in nezmožnost ljudi, da kontrolirajo svoj impulz po poniževanju drugih(ciljam na vse).

Ps:Ja gnili zobje na komurkoli so nagravž...k boste kdaj pogledal hudo bejbo al pa tipa se zavedajte, da vsak dan gledam superspedenane z uberpostavo ženske in tipe pa jih nebi "žvalila" da mi plačaš ker sem videla kaj imajo v ustih...pa s tem ne mislim,d a so vsi taki, jih je pa precej..vse je samo še fasada, puder pa zaobje vidnega sektorja ostalo pa gnilo do amena..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov