Kožica na penisu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Expo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Expo » 19. Sep. 2010 12:16

Ne razumem nečesa, kako sploh kaj čuti, če ima vseskozi kožico čez glavico penisa? :?

Mahagonij napisal/-a:Malo boli? :roll:
Bojda boli kot svinja. Par tednov skupaj.
Jst se ze ne bi sel, ce bi mi dohtar rekel, da lahko z vsakodnevno vajo popravim stanje.

Baje res boli kot hudič, je razlagal kolega, ki je bil na takšni operaciji. Še posebej, ko je penis v trdem stanju, zjutraj je baje velik problem.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 19. Sep. 2010 12:49

novakrudi napisal/-a:Imam sledeč problem. ko je moj penis v normalnem stanju gre kožica zlahkoto čez glavico, ko pa je v trdem stanju pa nikakor. kako naj rešim ta problem, če to sploh je problem. Je imel gdo že podobne težave? kako pa je pri sexu s tem?

Pod nož.
Expo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Expo » 19. Sep. 2010 13:36

novakrudi napisal/-a:Imam sledeč problem. ko je moj penis v normalnem stanju gre kožica zlahkoto čez glavico, ko pa je v trdem stanju pa nikakor. kako naj rešim ta problem, če to sploh je problem. Je imel gdo že podobne težave? kako pa je pri sexu s tem?

Je problem, rešijo ga pa z operativnim posegom.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 20. Sep. 2010 12:01

si ne predstavljam, kako fantom ne potegne, da morajo k zdravniku, če majo takle. sej si tiča niti umit ne moreš normalno! smegma, ki se nabere pod kožico je poleg smradu tudi potencialno kancerogena zarad vse umazanije, svinjarije, bakterij.

k zdravniku pa obrezat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 20. Sep. 2010 12:16

Tisti, ki jim v mehkem stanju gre dol, se lahko umijejo.Problem nastane, ko začnejo seksat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]