Kožica na penisu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Expo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2009
Ne razumem nečesa, kako sploh kaj čuti, če ima vseskozi kožico čez glavico penisa?
Baje res boli kot hudič, je razlagal kolega, ki je bil na takšni operaciji. Še posebej, ko je penis v trdem stanju, zjutraj je baje velik problem.
Mahagonij napisal/-a:Malo boli?
Bojda boli kot svinja. Par tednov skupaj.
Jst se ze ne bi sel, ce bi mi dohtar rekel, da lahko z vsakodnevno vajo popravim stanje.
Baje res boli kot hudič, je razlagal kolega, ki je bil na takšni operaciji. Še posebej, ko je penis v trdem stanju, zjutraj je baje velik problem.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
novakrudi napisal/-a:Imam sledeč problem. ko je moj penis v normalnem stanju gre kožica zlahkoto čez glavico, ko pa je v trdem stanju pa nikakor. kako naj rešim ta problem, če to sploh je problem. Je imel gdo že podobne težave? kako pa je pri sexu s tem?
Pod nož.
- Expo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2009
novakrudi napisal/-a:Imam sledeč problem. ko je moj penis v normalnem stanju gre kožica zlahkoto čez glavico, ko pa je v trdem stanju pa nikakor. kako naj rešim ta problem, če to sploh je problem. Je imel gdo že podobne težave? kako pa je pri sexu s tem?
Je problem, rešijo ga pa z operativnim posegom.
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
si ne predstavljam, kako fantom ne potegne, da morajo k zdravniku, če majo takle. sej si tiča niti umit ne moreš normalno! smegma, ki se nabere pod kožico je poleg smradu tudi potencialno kancerogena zarad vse umazanije, svinjarije, bakterij.
k zdravniku pa obrezat.
k zdravniku pa obrezat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]