Kožica na penisu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
LaBonita napisal/-a:mene pa zanima če lahko kdo napiše kako poteka ta operacija, ko mu obrežejo kožico - koliko časa, a mora potem tip ostati v bolnici ali to naredjo samo lokalno? koliko časa pap otem ne sme imeti spolnih odnosov?
operacija je bila pri mojem kratka...še isti dan je prišel domov, komaj hodil, ker ga je vse bolelo, če je že hodil, je imel narazen noge (noge na velik O )...to ene par dni...povito je mel kšne 3 tedne, ker mu je tekla kri, pa bolelo ga je...
in seveda...cel mesec brez spolnih odnosov
-
LaBonita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
uuuuuu to mu moram povedatMilkyWay napisal/-a:kožica je tko obrezana, da se vidi cela glavca tudi v normalnem stanju...nevem...on je reku da je fuuul bolj zadovoljen...
obrezani moški (sm gledla zadnjič na Oprah ) pa tud bolj čutijo
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
LaBonita napisal/-a:aja pa še to - a priporočate kakšnega zdravnika v LJ ali na Primorskem?
js ti lahko povem za primorsko oj je bil u bolnišnici v šempetru in ga je operiral dr. Kavčič...zakon tip...še zdej ga pozdravi, ko ga vidi
-
LaBonita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
MilkyWay napisal/-a:LaBonita napisal/-a:aja pa še to - a priporočate kakšnega zdravnika v LJ ali na Primorskem?
js ti lahko povem za primorsko oj je bil u bolnišnici v šempetru in ga je operiral dr. Kavčič...zakon tip...še zdej ga pozdravi, ko ga vidi
kdo koga - zdravnik tvojega fanta ali tvoj fant zdravnika?
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
z-majči* napisal/-a:nč se ne nabira spodej nobenga sirčka kokr sm slišala da se reče tej umazaniji
Pa ne ga srat, no. Jaz nisem obrezan, pa prvič slišim za to.
Tisti, ki si pimpeka ne umiva, bo imel v vsakem primeru umazanega, pa če je obrezan do jajc ali pa sploh ni obrezan.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
z-majči* napisal/-a:ne serjem ga... vrjameš al pa ne velik fantov ne skrbi za higieno... pa nism hotla nobenga užalt
Potem pa se nehaj umazanih pimpekov dotikat, če te motijo.
Saj ne, da bi zagovarjal neobrezane, ampak, fak no, bodi tak, kot je narava mislila. (izvzeti so zdravstveni razlogi... da se ne bi sedaj katera začela bunit, kako je njen "Hani" imel whatever zdravstvene razloge za oskubljanje pimpeka... Pa ne mi začenjat, da je tudi vera za to razlog).
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
- novakrudi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 9. 2010
Imam sledeč problem. ko je moj penis v normalnem stanju gre kožica zlahkoto čez glavico, ko pa je v trdem stanju pa nikakor. kako naj rešim ta problem, če to sploh je problem. Je imel gdo že podobne težave? kako pa je pri sexu s tem?
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Malo boli?missy* napisal/-a:se isti dan gres potem lahko domov, kaksne 3tedne ima neprijeten obcutek, malo boli. ampak se hitro navadi, najbolje da uprasa svojega zdravnika
Bojda boli kot svinja. Par tednov skupaj.
Jst se ze ne bi sel, ce bi mi dohtar rekel, da lahko z vsakodnevno vajo popravim stanje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov