Kožica na penisu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
sej baje da ma veliko fantkov prilepljeno kozico na penis, ko so majhni. Ampak ker se jih tudi veliko zacne samozadovoljevat ze pri zgodnjih letih, to "odlepijo". Nekatere lahko celo fajn zaboli.
Tako da naj tudi on proba, ko bo pod tusem, kozico dajat gor in dol, pocasi in pa zmeraj hitreje. Ce ne bo pomagalo, bi sla jaz obrezat. Zaradi higijene.
Tako da naj tudi on proba, ko bo pod tusem, kozico dajat gor in dol, pocasi in pa zmeraj hitreje. Ce ne bo pomagalo, bi sla jaz obrezat. Zaradi higijene.
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Pod nujno k drugemu urologu, ker se mi to ne zdi normalno. Verjetno se mu je kožica zarasla, zato bi jo bilo res potrebno obrezat. Že zaradi higiene. Pa tudi pri seksu verjetno nima takšnih užitkov kot bi jih lahko imel.
Sicer nisem za obrezovanje pravilno razvitih lulčkov iz verskih razlogov, ampak v takšnih primerih pa obrezovanje podpiram.
Sicer nisem za obrezovanje pravilno razvitih lulčkov iz verskih razlogov, ampak v takšnih primerih pa obrezovanje podpiram.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
majaoko napisal/-a:Kaj pa če bi mu povedala, da te moti? Mogoče bo potem ukrepal!?
Ammm, zakaj bi pa moral iti na poseg, če njo moti, njega pa ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov