kmalu šestletna zveza in sex

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 272
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 17. Apr. 2008 20:31

veste kaj mi povejte, ne vem ali sta zadnje čase name vplivala aprilsko vreme in pomladanska utrujenost, al kej, da se men že ene eva mesca ne da ful neki seksat. Mam enkrat na tedn dost, pa še tist mi včas ne paše. Sm ful lena. [b]Ko me razrajca, pol je pa hudo.[/b Ampak a je možno, da je moja želja po sexu zmanjšana, zato k
*sem pridobila mal na teži in se sama seb ne zdim več tko sexi, čeprav sex zato ni slabši,
*al je možno da tud zato k se je moj mal poredil
*ali je to zarad daljše zveze in potem ti vse nmal dol pade??
Zadnjič spremenil Marcela123, dne 03. Maj. 2009 11:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 403
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 17. Apr. 2008 20:35

po mojem je to sam ena faza, ki ti je zdaj pač prišla na plan. trenutno si verjetno stresna zarad vsega tega, zato ti je želja po sexu mal ušla. sam se bo vrnila, če je kriv sam stres. ne obremenjuj se preveč, poskušaj z predigrami al pa kakimi igrcami, se bo mogoče kaj vrnilo.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1197
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 17. Apr. 2008 22:10

Možno da je res samo stres. A si ful kej obremenjena zadnje čase? A se je kej tazga zgodil? Dej probi mu mal povedat da bo tud on vedu, k brez veze da tm igraš da si ful želiš pa to.
Sej mene tud učas mal mine. Recimo učas bi lah usak dan 3krat, zdej sm bla pa neki bolna pa 3 izpite sm mela in sm bla ful živčna neki in mi sploh ni blo do sexa. In sm mu to tud povedala, in je čist šteku. Tko da sej bova nadoknadla :D
Tko da zihr je tud pr teb kej tazga. Sej zihr tud njega kdaj mal mine a ne :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1046
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 17. Apr. 2008 23:04

Si mogoče zamenjala tud kakšne kontracepcijske tablete? To tudi lahko vpliva. Seveda pa je možen tudi stres, lahko tud pomanjkanje časa, pa je vse nekej na hitro pa tko. Upam, da se vama kmalu popravi in da bo spet veselo :wink:
No, midva sva ta mesec, torej meseca aprila šele enkrat, kar se meni zdi porazno, ampak pač ne gre drugače, ker dela, jest mam pa faks, pol je pa vse oblj tako, pa jest tud en morm rečt, da ne vem, mi je ful grozno, ker ne. Vseeno se mi zdi bolje to, kot pa da seksava in potem na hitro mora iti delat :evil:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 644
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 17. Apr. 2008 23:05

Mislim, da se nimaš kej za sekirat. Samo spet moraš ratat sama sebi bolj všeč, da boš imela večjo željo po seksu.

Pa verjamem, da je tudi dolga resna veza nekaj kar vpliva tudi na seks. Valda, da ni kot takrat ko sta bila skupaj pol leta. Zato se je pa treba potrudit, met mal več energije za vse in se pogovort s fantom.

Mislim, da smo kar veliko žensk narejene tako, da nas je treba kr mal pockrljat, da se nam bo kaj dalo. Ampak nismo samo me krive ampak tako smo narejene. Ok, zdej se ne smemo na to izgovarjat, sam z nekaj tvoje in njegove volje bo šlo na boljše. Sigurno.
Glej pozitivno!!!
Pa veliko volje ;)
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 596
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 17. Apr. 2008 23:29

Več gibanja -> več želje po seksu

Več lenarjenja -> večja zaležanost -> manj želje po seksu


Malo več se gibaj, da pridobiš na energiji, pa boš hitro dobila zagon za seks... Pa še seksapilno se boš počutila. Tvojemu dragemu isto svetujem.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Apr. 2008 8:45

Jaz se ne bi pretirano obremenjevala na tvojem mestu, ce vse ostalo med vama stima, ker tako kot nimas vedno istega apetita, tako tudi libido niha. V tem kaoticnem svetu pa se mi zdi ze prava umetnost vzdrzevati nekaj konstantnega, zato je logicno, da te kdaj zaradi zunanjih pritiskov mine je zadnja stvar, ki bi jo delala, seks.

Je pa po moje res nekaj v tem spomladanskem vremenu, ker se meni tudi nic ne da - ne samo seksat, na splosno je tako lenobno, da se clovek, ce ima priloznost, ves zalezi in ne se tezko aktivira.

To, da si ne zelis toliko seksa, ker nisi zadovoljna s svojim telesom pa je lahko kar velik razlog za nezeljo, ja. Najprej ukreni kaj v zvezi s tem, shujsaj, ce se bos potem bolje pocutila ali pa sprejmni svoje telo in ga daj samozavestno na razstavo - potem bo tudi njega prebudilo, ko bo videl, da si si vsec in ko 1x en pokaze zeljo, zakuri se drugega in verizna reakcija je tukaj :lol:

Vcasih pac pride obdobje, ko moras za dober seks ali pa ze za samo zeljo po njem narediti vec kot vcasih, ko te drzi kar tako ...

Pogovarjajta se o tem, ne se umikat, ker potem si bo se kaj cudnega mislil po nepotrebnem :wink:
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 375
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 18. Apr. 2008 9:10

Na tvojem mestu nebi skrbela. Vsi mamo ups and downs pri želji po seksu. Pa ne verjamem, da je pomlad kriva, ker mene npr. razganja sto na uro.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Apr. 2008 9:48

Boa napisal/-a:Na tvojem mestu nebi skrbela. Vsi mamo ups and downs pri želji po seksu. Pa ne verjamem, da je pomlad kriva, ker mene npr. razganja sto na uro.


To je pa cisto relativno. Pregovorno je res, da je pomlad tista, ko naj bi hormoni ponoreli, gledano z vremenskega stalisca pa je za vremensko obcutljive ljudi ravno pomlad pekel, ker se vreme konstantno spreminja in to vpliva na pocutje posameznika. Na nekatere ugodno, na druge manj.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 222
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 18. Apr. 2008 11:02

hm name pomlad vpliva zelo...njabolj negativno od vseh letnih časov: negativno zato, ker vsak dan spreminjam voljo in razpoloženje...kot vreme...to je zame utrujajoče...ampak se niti ne obremenjujem s tem, ker mine, tako kot pomlad mine...in popolnoma enako je v tem obdobju s seksom - pri meni seveda.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 712
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 18. Apr. 2008 11:37

Lej, teb se to dogaja po 6 letih,kar pomojem ni nič nenavadnega...
Meni se dogaja po slabem letu...Kok je pa to navadno bi se pa človek že vprašal.... :?
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 618
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 18. Apr. 2008 12:14

men se dogaja podobno, samo da nism v vezi 6 let.
jz sama vem zakaj mi je tok libido padu, najprej zarad tabletk (jih morm nujno zamenjat..) največ pa zarad tega ker mam hude probleme z mehurjem in mam po vsakem sexu vnet mehur, sledi ene 5 ur zloooooo hudih bolečin...
gadno mi je ker me tip ne razume... no sej ko mu rečem: lej zastopi me in mu vse razložim mi reče ja seveda, razumem te, zdravje je najpomembnejše, ampak po drugi strani mi pa govori kaj mi je da si ga več ne želim, če je tok gadn itd. jz ga mam najrajš na svetu in zato doskrat sexam samo zato da ga zadovoljim, čeprav me najbl boli in vem kaj sledi... vnet mehur. tko da..

zadnje mesce se je zadeva glede mehurja sicer mal izbolšala , ampak jz mam še vseen blokado v glavi.
Our passion is our strength <3

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]