Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Nelle napisal/-a:Nikoli nisem razumela, kako so lahko nekaterim moškim všeč visoke ženske ...
Tudi jaz ne. Sicer so takšni moški pomojem res v manjšini, a še vseeno jih ni tako malo.
No saj če je ženska pod 160 cm se mi zdi skoraj enako bedno kot 180 cm, samo druga skrajnost. (pre)visoka ženska ekako izgubi ženskost, (pre)majhna pa izgleda kot punčka. Tam nekje 163-173 je najbolj ok, kjer pa se itak giblje večina žensk.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ženske ki znajo hoditi s petkmi, so tako redke kot tipi ki se znajo tepsti.
Vsi mislimo da znamo to, ampak dejansko jih je bolj malo ki znajo to .
Vsi mislimo da znamo to, ampak dejansko jih je bolj malo ki znajo to .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Bunk - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2014
Sem visok 184 cm, tako da mi je narava vsaj tukaj prizanesla, I guess. Čeprav ženske itak bolj gledajo za 190+ tipi, ker imajo že višino polboga in dajejo ženski po defaultu občutek varnosti. Glede višine ne kompliciram dokler ni višja od mene, to pa me moti. Bolj gledam na obraz, oči in nasmeh.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Moji pogoji za sex z žensko:
- jaz želim dati del sebe v njo
- ona želi da dam del sebe v njo
Call me oldfashioned, ampak jaz še vedno verjamem da mora biti privolitev iz obeh strani.
- jaz želim dati del sebe v njo
- ona želi da dam del sebe v njo
Call me oldfashioned, ampak jaz še vedno verjamem da mora biti privolitev iz obeh strani.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
McLarnovc napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:Ženske ki znajo hoditi s petkmi, so tako redke kot tipi ki se znajo tepsti.
Ma ni ravno tako no.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
McLarnovc napisal/-a:Urejena zenska==visoke pete. Dejstvo. Pika.
zate zame je urejena ženska taka, ki se obleče in obuje dejavnosti primerno. jaz v petkah ne vidim smisla razen na maturantskem plesu, podelitvi oskarjev ali flirtanjem v službi (za boljšo plačo). to so moje asociacije, če mi petke omeniš koliko je res, pa samo ženske vejo..
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]