Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Nelle napisal/-a:Nikoli nisem razumela, kako so lahko nekaterim moškim všeč visoke ženske ...
malo za šalo, malo za res.
Pač tu mislim tam čez 175 cm, ko ima že telo v "povečani velikosti" (npr. številko noge) kot en srednje velik moški. pa še ne moreš je tako fajn stisnit k sebi ... razen če si visok tam čez 190 cm
Selim debato o postavah sem.
Iskreno o visokih ženskah.
Meni osebno bolj potegnejo, ker so povečini mnogo bolj elegantne za videti, majhne ženske so kjut, ampak ko vidiš visoko žensko v rdeči/črni obleki... SOLD.
Edino iskreno, večina jih ne zna hoditi v petkah, sorry .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
pff.
Jaz sem 177. Travel size.
Jaz sem 177. Travel size.
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Ne znajo hoditi v petah, niti ne zgledajo dobro v petah.
Ampak če si visok okoli 190cm potem že bolj razumem.
Visoka ženska + srednje visok moški pa je noooo. Call me old-fashioned.
Ampak če si visok okoli 190cm potem že bolj razumem.
Visoka ženska + srednje visok moški pa je noooo. Call me old-fashioned.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
Po pravici, jaz nimam nikoli problema z visokimi ženskami v petkah.
Prej ga imajo one z mano.
Jaz nimam nobenega kompleksa s svojo višino, jaz sem tank, če bi bil višji, ne bi bilo več fer.
Prej ga imajo one z mano.
Jaz nimam nobenega kompleksa s svojo višino, jaz sem tank, če bi bil višji, ne bi bilo več fer.
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Zdej sem se spomnila, na eno svojo sošolko iz gimnazije, ki je skoraj vsa 4 leta jokala, da nikoli ne bo dobila tipa, ker je previsoka (180 cm) in itak nobenemu tipu ni všeč.
No saj potem si je dobila enega, ki je bil visok 195 cm
Pa edina revica je mogla biti na maturancu v balerinkah ... ah joj.
No saj potem si je dobila enega, ki je bil visok 195 cm
Pa edina revica je mogla biti na maturancu v balerinkah ... ah joj.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
Meni samo ena stvar ni logična pri visokih ženskah.
Če je ženska res previsoka, nad 180 ima skoraj vedno probleme s samozavestjo in težje najde partnerja.
In vem da si bo iskala višjega, ker se hoče počutiti sexy zraven.
Ampak, s tem bodo njeni potomci najbrž spet višji od nje .
Če je ženska res previsoka, nad 180 ima skoraj vedno probleme s samozavestjo in težje najde partnerja.
In vem da si bo iskala višjega, ker se hoče počutiti sexy zraven.
Ampak, s tem bodo njeni potomci najbrž spet višji od nje .
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
meni so všeč če je punca malo višja in ima par kil več. tko, da je mal "konkretna" seveda da je še vedno manjša od mene, ker če ne se počutim čudno. jaz sem skoraj 180, če je ona 170 mi je idealno
glede na svoje izkušnje so take bolj umirjene in plašne od drobnih, ki se mi mnogokrat zdijo preveč samozavestne. mogoče ravno zato, kar je LZ omenil
mi je pa načeloma vseeno tud če bo suha manekenka bo ok, če se seveda po notranji lepoti ujameva
glede na svoje izkušnje so take bolj umirjene in plašne od drobnih, ki se mi mnogokrat zdijo preveč samozavestne. mogoče ravno zato, kar je LZ omenil
mi je pa načeloma vseeno tud če bo suha manekenka bo ok, če se seveda po notranji lepoti ujameva
hej norci
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Ce si ti skoraj 180 (se pravi si manj) in ona 170, ne more niti konkretnih petk obuti. Razen ce so ti vsec punce v balerinkah (LOL).
To more bit tolk visoka, da lahko obuje neke konkretne petke in je kljub temu se vedno na "pravi visini", ko jo "prislonis" ob kaksno mizo ali pult.....................
To more bit tolk visoka, da lahko obuje neke konkretne petke in je kljub temu se vedno na "pravi visini", ko jo "prislonis" ob kaksno mizo ali pult.....................
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov