Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Lol šla sem gledat te videe samo da bi še sama ocenla videz teh tipou,ker sicer tematika mi je tko butasta,da sploh nimam volje gledat celotnih posnetkov. In res vsi Britanci,ki sem jih spoznala so bili ful boljšega videza,ta dva sta res bolj na dnu povprečja..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
videz itak ni tok pomemben, bolj sam nastop zato pa mi je tako bedno, da se s tem igranjem danes v bistvu vse možno doseže, ker noben nima več prave integritete. sej zato pa tudi ljudje tok potrošijo za bedarije, ki jih sploh ne rabijo. oglaševanje in razni marketinški triki jih premamijo, da delajo bedarije. teli tipi niso nič drugega kot dobri prodajalci lastnega k**ca.
kar se pa teh "alfa samcev" tiče.. vsaj kar se mene tiče, je to danes popolnoma drugačen tip človeka kot iz živalskega kraljestva. danes zame alfa samec je tip, ki ima pošlihtan v glavi, odgovoren in ga nič ne more presenetit, ne neka gorila, polna testosterona, ki se gre jebača potem pa sp**di.
alfa samec danes ima ženo, otroke in jih rihta in jim omogoča najboljše pogoje za preživetje. tisti živalski "alfa samci" pa gnijejo v arestih, ko grejo predaleč, njegova pa je samohranilka ki se ji še vedno celijo modrice (in išče sponzorja).
sploh pa, kadar se gre za šov, je marsikej zaigrano pa zlagano
kar se pa teh "alfa samcev" tiče.. vsaj kar se mene tiče, je to danes popolnoma drugačen tip človeka kot iz živalskega kraljestva. danes zame alfa samec je tip, ki ima pošlihtan v glavi, odgovoren in ga nič ne more presenetit, ne neka gorila, polna testosterona, ki se gre jebača potem pa sp**di.
alfa samec danes ima ženo, otroke in jih rihta in jim omogoča najboljše pogoje za preživetje. tisti živalski "alfa samci" pa gnijejo v arestih, ko grejo predaleč, njegova pa je samohranilka ki se ji še vedno celijo modrice (in išče sponzorja).
sploh pa, kadar se gre za šov, je marsikej zaigrano pa zlagano
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
Ananhas napisal/-a:Meni je smešno, da toliko žensk dejansko pade na te poceni fore in lepe besede, komplimente...
Bunk napisal/-a:...Sej če bereš ta forum vidiš, v kakšne tipe se v glavnem zaljubljajo ženske - zaljubljajo se v alfa samce. Visoki, temni, samozavestni, "vejo, kaj hočejo"...
http://www.mladina.si/96938/tako-mlada-pa-ze-slovenka/
All is vanity, nothing is fair.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
Ash. napisal/-a:Kdaj sem pa jaz rekla, da je to ok? Jaz sem v tisti debati samo pisala o tem, da nisem občutljiva na vsako stvar, ki jo živali počnejo (tudi meni je že kakšna sosedova mačka nardila sranje pa kaj naj, lajf gre naprej, ne bom zato zganjala prepir med sosedi) in da obnašanje živali ne moremo vedno kontrolirati, razen če imaš hišno mačko.
Tako da ne polagaj mi besed usta samo zato, ker nimaš za napisat kej bolj pametnega kot pa napihovanje in prirejanje nekih starih izjav o katerih je bilo govora na tem forumu.
Zadnji odstavek: Mišljenje niti malo podobno tvojim prejšnjim izjavam. Surprise surprise.
kje sem pa jaz rekel, da si ti to rekla? rekel sem da to o človeku veliko pove - osebnost in odnos. in točno to je bil tudi point tiste debate. odnos, spoštovanje, pravičnost do drugih.
ni res. če greš prebrat vse moje izjave, boš prebrala isto stvar. ampak je velika razlika, če greš brat s predpostavko "slovenc je zmešan psiho devičnik" ali pa "dejmo dejansko prebrat kaj je mislil"
ni malo folka na tem forumu, katerih pogledi se prav tako razlikujejo kot najina, ali še bolj celo, pa se z njimi zelo dobro razumem - ker so pač pravilno razumel moje mnenje in ugotovili, da nimam nič proti nikomer. imaš pa folk kot npr. emanuela, ki ji v 10 letih ne bi mogel dopovedat da je 1+1=2, ker se je pač odločila da sem pač bad guy in bo vse prebrala v najslabši možni luči.
eni pa seveda na forumu visijo samo zato, da bi se kregali s človekom, čeprav dobro vejo, da nobenmu nič noče. kar je pa najbolj žalostno.
hej norci
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Glej ne da se mi več prerekati s tabo, ker itak živiš v neki svoji pravljici. Jaz sem pač opazila, da se delas good guya potem v naslednjem komentarju pa že sekaš kontra in vse ljudi označiš za zblojen folk, odvisen od sexa. V naslednjem postu pa spet udariš kontra v smislu "jaz nikogar ne obsojam, samo to pač ni zame"
To so zame čisto dvolični komentarji in vidi se, da pišeš nekaj, v resnici pa je ozadje čisto drugačno ...
In seveda ti drugi zavidamo tvojo brezmadežno deviškost, ker se sramujemo sami sebe. ja, tudi to si že natzvezel v enem izmed svojih postov, a z malo drugačnimi besedami.
To so zame čisto dvolični komentarji in vidi se, da pišeš nekaj, v resnici pa je ozadje čisto drugačno ...
In seveda ti drugi zavidamo tvojo brezmadežno deviškost, ker se sramujemo sami sebe. ja, tudi to si že natzvezel v enem izmed svojih postov, a z malo drugačnimi besedami.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
slovenc79 - Cosmopsiho
časovno zaporedje si falila. preberi, zakaj in kdaj sem nekomu rekel, da je zblojen. izvoli, prebrskaj, in poglej kaj je resnica.
je pa SIGURNO nekaj na tem, če ste nekateri grozno užaljeni in se imate za, kakor ste se smai označili, za "drugorazredno robo", ker omenim, da me ne zanimajo punce, ki dojemajo seks kot potrebo. čeprav sem že milijonkrat poudaril, točno iz tega razloga, da nikakor ne mislim nič slavega o teh ljudeh.
zakaj me LZ ne napada, čeprav počne v lajfu točno to, kar naj bi jaz obsojal in imel za manjvredno? ker ve, da ga ne napadam, da ga spoštujem. on je zmožen to razumet, in nikol nisva niti ene ostre besede med sabo rekla. in ni edini, z marsikom se v redu razumem. zakaj pa ti/vi ne?
je pa SIGURNO nekaj na tem, če ste nekateri grozno užaljeni in se imate za, kakor ste se smai označili, za "drugorazredno robo", ker omenim, da me ne zanimajo punce, ki dojemajo seks kot potrebo. čeprav sem že milijonkrat poudaril, točno iz tega razloga, da nikakor ne mislim nič slavega o teh ljudeh.
zakaj me LZ ne napada, čeprav počne v lajfu točno to, kar naj bi jaz obsojal in imel za manjvredno? ker ve, da ga ne napadam, da ga spoštujem. on je zmožen to razumet, in nikol nisva niti ene ostre besede med sabo rekla. in ni edini, z marsikom se v redu razumem. zakaj pa ti/vi ne?
hej norci
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Ne vem za druge, a jaz nisem nič užaljena. Niti nimam za kaj bit + nisem človek, ki bi se sekirala za mnenje neznancev.
jaz proti tebi osebno nimam nič. Zakaj bi imela? Ne poznam te, nič slabega mi nisi naredil. Tukaj na forumu smo vsi en za drugega bolj kot ne nek skupek različnih postov (naj se sliši se tako čudno). Vsaj zame, ker nobenega osebno ne poznam niti nimam potrebe po tem. Ne vem, mogoče ti koga osebno poznaš in zato stvari jemlješ še toliko bolj osebno.
Jaz ne napadam nobenega, a če že debatiram, potem mi gre v nos, ko nekdo napiše nekaj, a v isti sapi doda nekaj čisto kontradiktornega. In to si počel ti. Zato sem mnenja, da se želiš prikazati full odprtega in neobsojajočega, a iz tvojih zadnjih komentarjev se je dalo razbrati kup predsodkov in metanja uporabnic v isti koš. Prej tega nisem zasledila, a v zadnjih debatah pa.
jaz proti tebi osebno nimam nič. Zakaj bi imela? Ne poznam te, nič slabega mi nisi naredil. Tukaj na forumu smo vsi en za drugega bolj kot ne nek skupek različnih postov (naj se sliši se tako čudno). Vsaj zame, ker nobenega osebno ne poznam niti nimam potrebe po tem. Ne vem, mogoče ti koga osebno poznaš in zato stvari jemlješ še toliko bolj osebno.
Jaz ne napadam nobenega, a če že debatiram, potem mi gre v nos, ko nekdo napiše nekaj, a v isti sapi doda nekaj čisto kontradiktornega. In to si počel ti. Zato sem mnenja, da se želiš prikazati full odprtega in neobsojajočega, a iz tvojih zadnjih komentarjev se je dalo razbrati kup predsodkov in metanja uporabnic v isti koš. Prej tega nisem zasledila, a v zadnjih debatah pa.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
slovenc79 - Cosmopsiho
ja, če nekomu rečeš, da obsoja, potem to ni neka ravnodušnost, ne?
zakaj mi ne poiščeš, citiraš, poveš kaj ti ni jasno, kje se ti zdi da obsojam, in se razčisti vse? jaz res nimam namena nobenga obsojati. amapk ne morem pa vplivat na to, kaj si bo nekdo drug "med vrsticami" izmislil, da sem napisal, in se potem repenčil zaradi tega?
kje si npr. prebrala, da "zahtevam devico", če pa sam ne mislil niti rekel nisem nikol v lajfu, in to dobro vem? rekel sem seveda, da mi velika cifra ni všeč, ampak najbrž se zavedaš, da to ne pomeni isto kot da je devica? pač narobe si razumela kaj sem mislil povedat, pa razčistiva to. ni nič slabega v tem, da bi se razumel med sabo, a ni?
pa še nekaj da povem: se je že zgodilo, da sem se na privat začel pogovarjat s kakšno punco tukaj, ki me je tudi napačno razumela, mislila da jo obsojam, ampak ko sva se pogovarjala, brez motečih provokatorjev na tem forumu, je ugotovila da res nisem tok grozen kot je mislila pa ne da te zdaj silim da bi se na privat začela pogovarjat; moj point je, da je edini razlog za to da se tukaj ne razumem z nekaterimi, napačno razumevanje, nič drugega in škoda mi je, da se z nekaterimi, ki se mi sicer zdijo uredu osebe, ne morem sporazumet zaradi tega. ne da se sekiram, ampak pač škoda je.
zakaj mi ne poiščeš, citiraš, poveš kaj ti ni jasno, kje se ti zdi da obsojam, in se razčisti vse? jaz res nimam namena nobenga obsojati. amapk ne morem pa vplivat na to, kaj si bo nekdo drug "med vrsticami" izmislil, da sem napisal, in se potem repenčil zaradi tega?
kje si npr. prebrala, da "zahtevam devico", če pa sam ne mislil niti rekel nisem nikol v lajfu, in to dobro vem? rekel sem seveda, da mi velika cifra ni všeč, ampak najbrž se zavedaš, da to ne pomeni isto kot da je devica? pač narobe si razumela kaj sem mislil povedat, pa razčistiva to. ni nič slabega v tem, da bi se razumel med sabo, a ni?
pa še nekaj da povem: se je že zgodilo, da sem se na privat začel pogovarjat s kakšno punco tukaj, ki me je tudi napačno razumela, mislila da jo obsojam, ampak ko sva se pogovarjala, brez motečih provokatorjev na tem forumu, je ugotovila da res nisem tok grozen kot je mislila pa ne da te zdaj silim da bi se na privat začela pogovarjat; moj point je, da je edini razlog za to da se tukaj ne razumem z nekaterimi, napačno razumevanje, nič drugega in škoda mi je, da se z nekaterimi, ki se mi sicer zdijo uredu osebe, ne morem sporazumet zaradi tega. ne da se sekiram, ampak pač škoda je.
hej norci
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Umiri se ti že malo s tem da me rineš med primere, ker res ne moreš več bolj pokazati kako se sekiraš za mnenje drugih, ki jih (me) niti poznaš ne.
In ja, mislim si kar si mislim in pri tem bo ostalo.
In ja, mislim si kar si mislim in pri tem bo ostalo.
The world is as you are.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
si pač najbolj značilen primer. sekiram se ker te v bistvu zelo spoštujem, ampak si tako prekleto trmasta in pač goniš svoje zgrešene sovražne predstave o meni, ki ne držijo, ne glede na to kako se trudim pokazat, da bi me razumeli, ti in ostali (če vam slučajno ni v interesu samo zabavanje ob podjebavanju)
sem normalen človek in ne nek freak. ker če bi bil, ne bi imel toliko v redu oseb v svojem življenju in bi se sigurno zamislil nad sabo. ja, kar se zvez tiče sem precej manj zaupljiv kot večina ljudi, ujel se bom z manj puncami kot večina drugih tipov, ampak kljub temu sem normalen človek, če pa odmisliš nedolžnost, pa v bistvu ne izstopam od drugih.
sem normalen človek in ne nek freak. ker če bi bil, ne bi imel toliko v redu oseb v svojem življenju in bi se sigurno zamislil nad sabo. ja, kar se zvez tiče sem precej manj zaupljiv kot večina ljudi, ujel se bom z manj puncami kot večina drugih tipov, ampak kljub temu sem normalen človek, če pa odmisliš nedolžnost, pa v bistvu ne izstopam od drugih.
hej norci
-
Jaz se s tvojim mišljenjem ne strinjam slovenc, na dolgi rok je škodljivo.
Ampak, vsaj spoštujem da si se pripravljen postaviti za svoje mnenje.
Je pa brez smisla, in se ti ni potrebno razlagati ali pojasnjevati kdo si, in zakaj verjameš v nekaj.
Nikoli, res nikoli se ne obrazlagaj....poveš kar hočeš povedati, ostali naj se pa jebejo s tem, posledice ali koristi boš itak pobiral samo ti.
Ampak, vsaj spoštujem da si se pripravljen postaviti za svoje mnenje.
Je pa brez smisla, in se ti ni potrebno razlagati ali pojasnjevati kdo si, in zakaj verjameš v nekaj.
Nikoli, res nikoli se ne obrazlagaj....poveš kar hočeš povedati, ostali naj se pa jebejo s tem, posledice ali koristi boš itak pobiral samo ti.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
kar se mene tiče.. je več pravih poti. saj imamo tudi cilje različne, prioritete različne
drugač pa razumem kaj misliš, saj sem tudi odšel s foruma za nekaj časa točno iz tega razloga.. ampak jbg še vseen upam, da se bom z nekaterimi sporazumel in ne bo več teh bedarij. in pri nekaterih je to res uspelo
drugač pa razumem kaj misliš, saj sem tudi odšel s foruma za nekaj časa točno iz tega razloga.. ampak jbg še vseen upam, da se bom z nekaterimi sporazumel in ne bo več teh bedarij. in pri nekaterih je to res uspelo
hej norci
-
slovenc79 napisal/-a:lol, pri men pa ravno obratno v bistvu
Zamenjaj.
Skenslaj internetne ženske za ženske v živo, ker internet je potuha...saj je kul da spoznaš osebe enakega mišljenja in se angažiraš, ampak je časovno potratno in dolgoročno ne pridobiš nobenih novih socialnih veščin.
Se ne skrivam pred tem da sem sam spoznal kakšno žensko tako, in se ne pritožujem, ampak ko sem potegnil črto, kot oseba nisem nikamor prišel.
Da klikneš eno žensko, ni potrebno ravno veliko poguma, da pa greš do nje, je pa potrebno več.
Nehaj jemati lažjo pot, pojdi na ta zajebano...sam pišem o drami, ampak je čisto fajn drama, ker se je skuhala v živo in sem bil zraven..ne pa preko tipkovnice.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]