katy. napisal/-a:Jaz hočem od svojega partnerja, da je in moj najboljši prijatelj in, da me obnori vedno, ko se me dotakne. Si res ne zaslužimo obojega al kaj?
obnorel te bo, ko ga boš ljubila. preden ga ne vzljubiš ne ne bo mogel tako obnoret

katy. napisal/-a:Jaz hočem od svojega partnerja, da je in moj najboljši prijatelj in, da me obnori vedno, ko se me dotakne. Si res ne zaslužimo obojega al kaj?
slovenc79 napisal/-a:katy. napisal/-a:Jaz hočem od svojega partnerja, da je in moj najboljši prijatelj in, da me obnori vedno, ko se me dotakne. Si res ne zaslužimo obojega al kaj?
obnorel te bo, ko ga boš ljubila. preden ga ne vzljubiš ne ne bo mogel tako obnoretzares ne verjamem da imaš lahko divji in strasten sex pri vsakem ki ga samo bežno spoznaš in ti je sam všeč.
claire napisal/-a:sigurno se strinjam, da včasih šele čez čas opaziš kako zelo je nekdo privlačen (predvsem pri kakšnih začetnih kontaktih, ko navezuješ stike s sošolci na faxu recimo- apriori jih ne gledaš kot na potencialne partnerje, pač pa na ljudi, ki imajo, glede na smer faxa verjetno določene podobne ali iste interese kot ti, jih zanimajo podobna področja itd. in želiš v prvi vrsti z njimi navezato stik zaradi tega, ne zaradi sexa. vsaj jaz! in potem na tretji kavi skužim, da je pa ta sošolec res noro sexi. ko ga bolje spoznam je samo še noro simpatičen, zdaj pa njaboljši prijatelj. - na tak način tudi lahko deluje vizualna privlačnost - še kakšna nejasnost fantin?
Toporišič? Meni in še mnogim je razliko med videzen in vizualen razložila oseba, ki je študirala na Harvardu, opravlja zelo spoštovan poklic ter sodeluje z vplivnimi ljudmi. Toliko o tem.*Abby** napisal/-a:Fantin: roll
vizuálen -lna -o prid. (ȃ) nanašajoč se na vid, viden: vizualni vtis; vizualna predstava; vizualno zaznavanje / vizualni občutek / vizualni učni pripomočki; vizualni učinki / vizualni svet / prikazati kaj z vizualnimi sredstvi / vizualni tip človeka tip človeka, ki si zlasti dobro zapomni to, kar vidi ◊ aer. vizualno letenje letenje, pri katerem pilot ves čas vidi zemljo in se orientira po objektih na njej; lit. vizualna poezija poezija, ki se izraža z likovno podobo grafičnih znakov in njihove razporeditve vizuálno prisl.: vizualno predstaviti, upodobiti
vídezen -zna -o prid. (ȋ) zastar. 1. navidezen: videzna premoč 2. viden: kresove so kurili na videznih krajih ♪
Fantin napisal/-a:Torej je ta "noro seksi" sošolec pristal v prijateljski coni?Očitno ti ni bil tako zelo privlačen, da bi z njim imela kaj več. Pravzaprav si ga takoj v štartu vrgla v koš kot le prijatelja, saj to tudi sama priznavaš. Kakorkoli, pri meni ima lahko punca še tako v redu karakter ter se lahko pogovarjava o marsičem, če mi ona ne bo videzno privlačna, pri meni ne bo želje imeti z njo kaj več.
claire napisal/-a:sošolci na faxu recimo- apriori jih ne gledaš kot na potencialne partnerje, pač pa na ljudi, ki imajo, glede na smer faxa verjetno določene podobne ali iste interese kot ti, jih zanimajo podobna področja itd. in želiš v prvi vrsti z njimi navezato stik zaradi tega, ne zaradi sexa.