Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
saarijarvi napisal/-a:Fantje, se platonskega Cosmo meetinga nam ne uspe zares izpeljat, vi bi pa orgije imeli.. malosutra.
Jaz nisem za orgije, jaz sem za 1:1, na C meeting pa bi prišel če bi bila tam green cookie in/ali nesanica
-
Sarissima napisal/-a:SEXterminate!
Še dobro da sem ravno včeraj mela poreden fotošuting. YOWZA!
Če si delala reklamo za severnokorejsko linijo čevljev 'Kimogi' in spodnje perilo 'Juche', ki temelji na umetnih vlaknih na osnovi apnenca, to ni ravno seksiii
-
capo di banda - Debatorica
- Na forumu od: 29. 1. 2015
Slovenec mam rešitev zate. Sarissima ti je odpovedala jebiga se zgodi tudi najboljšim, samo sem našel dober plan b, glede nato da saarijarvi bi šla če je še ena punca. Tako, da kar povprašaj Emanuelo ravno nekaj govori o poroki tako da kakšna nora ženska fantovščina ali še zadnji skok čez plot pred poroko bi verjetno rabila. Probaj in poročaj, 11.2.2016 si cahni na koledarju, začel se je postopek razdevičenja
Sarissima nisem za kamermana, v akcijo pa tudi nebi šel, ker bi čisto zasenčil so trpina na forumu in nebi bilo fair play do njega. Tako, da bo že sam zmogel...
Sarissima nisem za kamermana, v akcijo pa tudi nebi šel, ker bi čisto zasenčil so trpina na forumu in nebi bilo fair play do njega. Tako, da bo že sam zmogel...
Zadnjič spremenil capo di banda, dne 11. Feb. 2016 21:04, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Definitivno je bil optimist. Ne vem točno kaj si je mislil.
Ja tudi jaz se spomnim da je bil iz Brežic. Nimam pojma kako se je klical, neko čudno arhaično ime si je "nadel".
Btw, ta teden dobivam same čudne seks ponudbe . Očitno je nekaj v zraku
Btw, kdo je rekel da js nisem za akcijo?? Valjda, bring it on! CDB, če boš priden lahko prideš snemat.
Ja tudi jaz se spomnim da je bil iz Brežic. Nimam pojma kako se je klical, neko čudno arhaično ime si je "nadel".
Btw, ta teden dobivam same čudne seks ponudbe . Očitno je nekaj v zraku
Btw, kdo je rekel da js nisem za akcijo?? Valjda, bring it on! CDB, če boš priden lahko prideš snemat.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Pomlad je v zraku! Pa valentinovo, al kako se ze imenuje ta stvor.
(Meni se zdi, da je bil Srecko )
(Meni se zdi, da je bil Srecko )
-
saarijarvi napisal/-a:Pics or didn't happen!
Kar se golih fotk tice.. prmejdus, da ne poznam bejbe, ki bi jo zrajcala fotka random nagca s plavimi ploscicami in bidejem v ozadju. Ce vlogi zamenjamo, najbrz ni taksnega problema.. Smo ocitno res drugace nastelani
Gole fotke zgolj v izogib čudnim izrastkom...ti si itka bolj domači tip in ne zapustiš hiše/stanovanja za nič na svetu, roditelji pa že obupavajo, ker se ne morejo znebiti za poroko godne hčerke?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ah pomoje ni bil optimist, sej svet je majhen sam tok spet ne je velik tipov ki take slike okol pošiljajo. sploh če si odkrit na netu kar se seksualnosti tiče tudi če si tip. in pol ti nek tip pošlje fotko kjer se je v plenico posral, misleč da te bo zrajcal..
naj vas kr capo obdela če resno misli, js sem se hecal
naj vas kr capo obdela če resno misli, js sem se hecal
hej norci
-
^^ Hja, je mela mama prav, da me noben ne bo hotel, ce ne bom znala dobre minestre skuhat zdej pa mam.
Ima kdo kaksno macko odvec doma?
Ima kdo kaksno macko odvec doma?
-
Slovenc, kdo je kaj omenil? Zaenkrat obdelujem samo fotke, na forumase se nisem presla.
Picatinny, ne bodi prostaski.
Picatinny, ne bodi prostaski.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]