Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Tisto, ko si se na internetu friendzonan
^^ Lahko mi verjames, da nobena ne bi bila za.
Sploh si ne predstavljam, kako v realnosti potekajo tile internetni f*k-zmenki.. A ni v zivo precej awkward tole? Kaj ce ima druga oseba na koncu npr. nek res cuden kozni izrastek, ki ti mori, ampak sta nekako ze zmenjena, da se bosta dala dol? Se zacnes vlect ven ali raje zamizis, stvar izpeljes in gres domov? Toliko vprasanj..
Sploh si ne predstavljam, kako v realnosti potekajo tile internetni f*k-zmenki.. A ni v zivo precej awkward tole? Kaj ce ima druga oseba na koncu npr. nek res cuden kozni izrastek, ki ti mori, ampak sta nekako ze zmenjena, da se bosta dala dol? Se zacnes vlect ven ali raje zamizis, stvar izpeljes in gres domov? Toliko vprasanj..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ne takoj friendzonat. mal se spoznajva, mogoče ti bom pa všeč na netu ponavad vsi mislijo da sem nek ogabni luzer, ko omenim da sem devičnik, ampak ni tako prav simpatičen sem če bi bil punca bi bil jaz moj idealen moški.
verjetno si te zmenkarji kakšne fotke pošlejo.. pa grejo na kakšno pijačo da se mal ogledajo pol pa v akcijo pomoje ni glih sex na slepo..
mogoče pa nekak tkole zgleda (2:17)
https://www.youtube.com/watch?v=7IYQU0hJHNY
verjetno si te zmenkarji kakšne fotke pošlejo.. pa grejo na kakšno pijačo da se mal ogledajo pol pa v akcijo pomoje ni glih sex na slepo..
mogoče pa nekak tkole zgleda (2:17)
https://www.youtube.com/watch?v=7IYQU0hJHNY
hej norci
-
O Jezus
Pa ti si friendzonal mene, ne obratno
če se gremo resno me pa saarijarvi zanima, taka fajn punca deluje ampak tko, za spoznat, ne zarad sexa.
Pa ti si friendzonal mene, ne obratno
-
Fantje, se platonskega Cosmo meetinga nam ne uspe zares izpeljat, vi bi pa orgije imeli.. malosutra.
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
saarijarvi napisal/-a:Tisto, ko si se na internetu friendzonan
Treba si je vnaprej poslati slike, po možnosti gole
tole je pa za slovenca...
https://www.youtube.com/watch?v=unkIVvjZc9Y
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ja za spoznat kot punco, mislim za kej resnega "ne za sex" sem mislil tko, ne SAMO za sex.
lol picatinny
zame je pravi dec tak kakršen hoče bit ne pa tak da bi se trudil zarad drugih, da izpade pravi dec
uf, sem dojel, da če je saarijarvi 23 stara, pridružena na forumu je pa 2007, je prišla kot 14letnica na forum i merely adopted the forum.. she was born in it! molded by it!
lol picatinny
zame je pravi dec tak kakršen hoče bit ne pa tak da bi se trudil zarad drugih, da izpade pravi dec
uf, sem dojel, da če je saarijarvi 23 stara, pridružena na forumu je pa 2007, je prišla kot 14letnica na forum i merely adopted the forum.. she was born in it! molded by it!
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 11. Feb. 2016 20:33, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
SEXterminate!
Še dobro da sem ravno včeraj mela poreden fotošuting. YOWZA!
Še dobro da sem ravno včeraj mela poreden fotošuting. YOWZA!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Pics or didn't happen!
Kar se golih fotk tice.. prmejdus, da ne poznam bejbe, ki bi jo zrajcala fotka random nagca s plavimi ploscicami in bidejem v ozadju. Ce vlogi zamenjamo, najbrz ni taksnega problema.. Smo ocitno res drugace nastelani
Kar se golih fotk tice.. prmejdus, da ne poznam bejbe, ki bi jo zrajcala fotka random nagca s plavimi ploscicami in bidejem v ozadju. Ce vlogi zamenjamo, najbrz ni taksnega problema.. Smo ocitno res drugace nastelani
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
slovenc79 napisal/-a:evo sarrisima že hoče zasenčit saarijarvi calm down girls, there's plenty of slovenc for everyone
I'm THE sun!
In ja, nage fotke random tipov - not cool. Imam travme še iz (pre)ranih let, ko sem imela to čast, da sem si smsala z enim psihopatom.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
O sit, kaj je ze bil? Medo iz Brezic?
(blo bi epic, da je na koncu kdo izmed forumasev tole. sploh ni za dvakrat rect )
(blo bi epic, da je na koncu kdo izmed forumasev tole. sploh ni za dvakrat rect )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]