..Evelyn.. napisal/-a:Ne citiraj predhodnikov!!
Naslednjič bodo sankcije.
ok sry ne bom več!
floribunda v temi "Poljubljanje - s kolikimi dosedaj?" napisal/-a:glede na to da smo že konkretno zašli iz teme, predlagam da se preselimo v klepetalnico.
Men se zdi, da ful narobe razumeš kaj se želi povedat in delaš neke svoje zaključke.*Abby** napisal/-a:Sex bi z leti naj postajal vedno boljši in sicer zato, ker se partnerja vedno bolj poznata. Ne morem verjet, da nekatere ženske tu res pričakujete, da bo prvih nekaj seksualnih izkušenj merilo in da ste tako grozno bedaste, da niste sposobne niti povedat, kaj vam paše in mislite, da mora tip enostavno vedet, kaj vam najbolj paše.
*BOLJ delat na odnos - si pomemben del izpustila. Od začetka je vedno bolj lahkotno vse, a ni res? (al se eni greste od prvega dne "to je pa to, nikol te ne spustim" dušenja drugega?), smo hitro navdušeni nad vsem kar partner počne, ČE se res dobro ujamemo (tudi v postelji - tega pa pač ne morš vedet, če ne probaš) ... ko to mal mine, začnemo BOLJ RESNO delat na donosu - a bo šlo zdej?*Abby** napisal/-a:A najprej je treba ljubit, potem pa "*delat na odnosu"?! Pa kako vi ljudje razumete pojem ljubiti?!Zato, da nekoga sploh lahko začneš ljubit je treba najprej delat na odnosu ...
![]()
purple_rain napisal/-a:Hmmm, jz sem pa vedno mislila, da gre ravno obratno - najprej spoznavaš osebo (zveš "kaj zna in kaj ne"), potem se pa zaljubiš (in imaš rad, kasneje je fino, če tudi ljubiš).strawberry00 napisal/-a:Če maš nekoga res rad, te ne zanima kaj zna in kaj ne // Če resnično ljubiš osebo,ti bo všeč poljubljanje in seks z njo
(..sprva. Za kasneje pa že velja, ja, da je treba bolj delat na odnosu.)
*Abby** napisal/-a:Sex bi z leti naj postajal vedno boljši in sicer zato, ker se partnerja vedno bolj poznata. Ne morem verjet, da nekatere ženske tu res pričakujete, da bo prvih nekaj seksualnih izkušenj merilo in da ste tako grozno bedaste, da niste sposobne niti povedat, kaj vam paše in mislite, da mora tip enostavno vedet, kaj vam najbolj paše.![]()
purple_rain: A najprej je treba ljubit, potem pa "delat na odnosu"?! Pa kako vi ljudje razumete pojem ljubiti?!Zato, da nekoga sploh lahko začneš ljubit je treba najprej delat na odnosu ...
![]()
slovenc79 napisal/-a:kar se mene tiče: polulat v hlače se vsaka zna, tega se ni treba naučit. važno je samo, a imaš partnerja rad in mu s tem ustrežeš, ali ti več kot partner pomeni 1 tuširanje in pranje hlač? temu problemu se pa izogneš če rečeš kej o tem še preden oseba postane tvoj partner. moja edina skrb je da človeku zaupam da tega ne bo zgobcal naprej.
.
strawberry00 napisal/-a:Če resnično ljubiš osebo,ti bo všeč poljubljanje in seks z njo, pa čeprav mogoče ista oseba bi mene ustrezala,tebi pa ne. Samo med nama je razlika ta, da ti si morala preizkusit večje število partnerjev,da si lahko ugotovila kateri ti bolj ustreza,sama pa se zadovoljim z osebo,ki jo imam rada in ne zahtevam od nje da obvlada vse in jo sprejmem tako kot jeČe pa kdaj ni komu kaj všeč, pa se vedno da pogovorit o tem, seveda če sta oba partnerja dovolj zrela za pogovor in se pripravljena potrudit drug za drugega..
Glede fetiša od slovenca pa,obstajajo tudi punce, ki bi mu to željo uresničile pa čeprav same ne bi imele tega fetiša, sama če bi spoznala fanta s takšnim ali podobnim fetišom, bi mu to željo uresničila ker bi ga imela rada in bi hotela da je srečen,mogoče mi ne bi bilo preveč všeč ampak nasmeh na njegovem obrazu bi odtehtal vse.
Če imaš nekoga res rad, se boš potrudil zanj in on zate, samo tega na tem forumu ne boste nikoli razumeli, ker ste vsi mišljenja,da je lažje fanta zamenjat kot se ukvarjat z njegovo neizkušenostjo, zato pa so cifre tako visoke
slovenc79 napisal/-a:no super da imaš takega fanta. samo da je ljubezen prisotna, upam, ne samo zadovoljevanje potreb.
slovenc79 napisal/-a:in tudi tistim puncam, ki jih tipi posexajo in pustijo, ni nujno da jim je to sveto, pa so vseeno prizadete in užaljene. če bi potem uni prasci rekli, da "so pač sprobavali in to itak ni nič takega, živi se enkrat.." sori, men se to ne zdi prav, ni važno od spola.
in tudi, če nihče ni prizadet, mene najbolj odbija misel da je nekdo sposoben sexat brez kakršnihkoli čustev. v takem sexu jaz ne bi mogel uživat. in nočem bit s punco ki JE sposobna v tem uživat. to je zame drug svet.
.