Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
cca 5 evrov mu je dala. recimo glede na standard je to tak kot ce bi pri vas dala ene 15 evrov. Pa dejansko sta se neki zajebavala, da bi mu zenska placala za seks, on je pac zares vzel denar
ni to moj cimer, ampak "kolega" in ne vem, ce lahko objektivno ocenim njegovo privlacnost za nasprotni spol, glede na to, da je tud moj bivsi
ni to moj cimer, ampak "kolega" in ne vem, ce lahko objektivno ocenim njegovo privlacnost za nasprotni spol, glede na to, da je tud moj bivsi
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Ne ne, on dejansko JE idiot (ne more drugega rect) glede tega. Pa sej ni plašen, drugače je nadpovprečno uspešen pri ženskah, s tem res ni imel nikoli problemov, ampak očitno preprosto ne zna prebrat zelo odkritih signalov, če se mu ženska direkt pod noge meče.
Sej je tud za mene rekel, da ni bil prepričan, če sem flirtala z njim ali ne. Je pa res, da jaz niti nisem bila tako neposredna
Ok, samo da imam potrditev, da nisem jaz čudna
Sej je tud za mene rekel, da ni bil prepričan, če sem flirtala z njim ali ne. Je pa res, da jaz niti nisem bila tako neposredna
Ok, samo da imam potrditev, da nisem jaz čudna
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
kot plašnice sme mislila bolj to, da gleda samo naravnost in ne vidi levo desno. npr. ženska se slači na njegovi postelji pa on tega ne razume, ampak čaka da mu bo rekla pof.... me, in šele pol bo razumel kaj hoče.
Al pa je že tok navajen da se mu ženske mečejo pod noge, da mu je enostavno vseeno in se zato ne zmeni več za njih.
Se mi zdi, da je on eden tistih, ki ga bo zavrtela ena, ki se ne bo preveč zmenila zanj, njemu bo pa res ful huda.
Al pa je že tok navajen da se mu ženske mečejo pod noge, da mu je enostavno vseeno in se zato ne zmeni več za njih.
Se mi zdi, da je on eden tistih, ki ga bo zavrtela ena, ki se ne bo preveč zmenila zanj, njemu bo pa res ful huda.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Kakorkoli, tip je smešen
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
teh zgodbic je kr dosti.
enga znanca mam, s kateremu je dečva takisto prišla domov 'prespat'. se je slekla in ulegla v postlo. on je sedel za kompom in igral igrice. vse kar je uspel izdavit je bilo: maš lepe noge.
in potem sta spala. mislim, da si celo ni upal pod rjuhe zlest in je oblečen spal zraven nje.
enga znanca mam, s kateremu je dečva takisto prišla domov 'prespat'. se je slekla in ulegla v postlo. on je sedel za kompom in igral igrice. vse kar je uspel izdavit je bilo: maš lepe noge.
in potem sta spala. mislim, da si celo ni upal pod rjuhe zlest in je oblečen spal zraven nje.
- floribunda
- Cosmopsiho
itak, da mu je bla. še ful se je matral okoli nje.
- s1ngle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2014
Ful matral? Kako? Tako, da je računalnik vklopil?
- floribunda
- Cosmopsiho
drugače jo je pecal...ko ni ležala pri njem
sej moj dragi tudi ni glih navalil name, prej obratno.
sej moj dragi tudi ni glih navalil name, prej obratno.
-
Nucky - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2013
_patchouli_ napisal/-a:
PS: gre za tipa, ki je imel enkrat bejbo v sobi, v svoji postelji in je bejba majico slekla, on je pa se naprej po racunalniku brskal, ker tega ni prebral kot signal, ampak si je mislil, da ji je pac vroce!
Tale tip me spominja na Jima iz American Pie.. Sam "mojster" lahko sfali ta signal.
- Axl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2014
- Kraj: Lj
"kot plašnice sme mislila bolj to, da gleda samo naravnost in ne vidi levo desno. npr. ženska se slači na njegovi postelji pa on tega ne razume, ampak čaka da mu bo rekla pof.... me, in šele pol bo razumel kaj hoče. "
Mogoče ji je bilo pa vroče, kaj pa veš.
No jz mam hitro "lajtngo", se pa kak najde k nima mogoč, tko da že vse skup zgleda na tragikomiko ter zajebancijo.
Sicer pa se mal termostat navije, da zadeva hitrej steče, če je že potrebno.
Mogoče ji je bilo pa vroče, kaj pa veš.
No jz mam hitro "lajtngo", se pa kak najde k nima mogoč, tko da že vse skup zgleda na tragikomiko ter zajebancijo.
Sicer pa se mal termostat navije, da zadeva hitrej steče, če je že potrebno.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
floribunda napisal/-a:teh zgodbic je kr dosti.
Uf mam tu jst takih zgodb ja...
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]