Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Se pravi si kaj? Beta plus?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Pa take, ki se po uporabi v škatlo zložijo, tud ne.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^
a ti si z rozne? huh, me prov zanima kolkrat sva se ze srecala.. mogoce si iz tega bloka.. iz tega stuka... uf
a ti si z rozne? huh, me prov zanima kolkrat sva se ze srecala.. mogoce si iz tega bloka.. iz tega stuka... uf
- panči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2010
TLDR študent? Ma pa okrog sebe dost takšnih, ki mu opisujejo dejansko študentsko življenje, on pa vse skupaj začini z veliko žlico Vegete. Domišljija, ki je brezmejna, jezik, ki teče kot podmazan... Dečva, ki jo fu...tra že desetletje, vmes pa poseže po vegeti. Da, vse to in še več je trol, ki je enim vse, a drugim odveč:-)
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:
Pol bo pa spet jok, da vam "alfe" vse po.fukajo. Jah, če pa skoz iste bedarije delate.
to sm jz pomislila ob branju tega posta.
Drgač pa če mene tip to vpraša in vidim, da je težak, se tudi obrnem in grem. Pa me moje številke sploh ni sram, sem zadnjič s kolegico dejansko preštela vse in ugotovila, da je številka precej manjša kot sem mislila. Sem pa spala z večimi kot TLDR, ampak se pozna, da sem bila tudi po več let z enim. V bistvu mi številko nabijejo tipi med 16 in 21 letom, ko sem se še iskala... Je imel pa moj fant pri dvajsetih problem z mojo številko, ker je ugotovil, da sem pri dvajsetih spala z več tipi kot on z ženskami pri 25 (številka je bila takrat še vedno pod 10). Jz sm bila v bistvu presenečena, da jih je on imel tako malo, je pa res da mu je seks pomenil malce več kot meni.
Mi je pa zanimivo kako funkcionira razmišljanje današnje družbe. Ženska, ki je spala s tremi tipi v enem letu in recimo so bili vse ONS je seksala samo trikrat v tistem letu. Ženska, ki pa seksa s svojim tipom vsak dan, pa je seksala 365 x v enem letu. Katera je sedaj večja kurba? Če smo že pri tem...
Zame ni nobena by the way.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Ok, prosim potrdite, da nisem jaz cudna, prosim!
Vceraj se menima s kolegom o eni situaciji izpred parih mesecev in jaz vem, da imam 100% prav, no. Torej takole:
Spozna na eni zurki neko zensko, se menita 5 minut, v bistvu se je kasneje skoraj ne spomni vec. Kasneje naleti zenska spet na njega na neki drugi zurki in ga ful vesela prileti pozdravit. Scena: Elektronski party, valjda alkohol, petek zvecer. Se pogovarjata kakih 15 minut, zenska mu rece za telefonsko, da bi se kaj dobila, mu se iz nekega heca da 500tak (lajk, dost za fajn vecerjo ) in ga povabi k sebi domov. Sama sem bila takrat zraven, a zal zaposlena s klepetom z nekom drugim, tako da kaj vec o telesni govorici ne morem povedat.
Sedaj kolega trdi, da niti slucajno ni nujno, da ga je zenska povabila k sebi domov (v poznih urah, na zurki!), ker bi hotela seksat z njim. Mogoce je hotela pac hengat, pogledat kak film (njegove besede, nisem sakrasticna!). Jaz pravim, da lahko trdimo preko mej vsakrsnega razumnega dvoma, da se je bejba imela namen dat dol z njim.
Povejte, da imam prav!
PS: gre za tipa, ki je imel enkrat bejbo v sobi, v svoji postelji in je bejba majico slekla, on je pa se naprej po racunalniku brskal, ker tega ni prebral kot signal, ampak si je mislil, da ji je pac vroce!
Vceraj se menima s kolegom o eni situaciji izpred parih mesecev in jaz vem, da imam 100% prav, no. Torej takole:
Spozna na eni zurki neko zensko, se menita 5 minut, v bistvu se je kasneje skoraj ne spomni vec. Kasneje naleti zenska spet na njega na neki drugi zurki in ga ful vesela prileti pozdravit. Scena: Elektronski party, valjda alkohol, petek zvecer. Se pogovarjata kakih 15 minut, zenska mu rece za telefonsko, da bi se kaj dobila, mu se iz nekega heca da 500tak (lajk, dost za fajn vecerjo ) in ga povabi k sebi domov. Sama sem bila takrat zraven, a zal zaposlena s klepetom z nekom drugim, tako da kaj vec o telesni govorici ne morem povedat.
Sedaj kolega trdi, da niti slucajno ni nujno, da ga je zenska povabila k sebi domov (v poznih urah, na zurki!), ker bi hotela seksat z njim. Mogoce je hotela pac hengat, pogledat kak film (njegove besede, nisem sakrasticna!). Jaz pravim, da lahko trdimo preko mej vsakrsnega razumnega dvoma, da se je bejba imela namen dat dol z njim.
Povejte, da imam prav!
PS: gre za tipa, ki je imel enkrat bejbo v sobi, v svoji postelji in je bejba majico slekla, on je pa se naprej po racunalniku brskal, ker tega ni prebral kot signal, ampak si je mislil, da ji je pac vroce!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ah dej no. Itak da imaš prav. Sicer pa mi ni logično, da mu je dala petstotaka? Ga je dejansko plačala?
It was forever..but it didnt last long..
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
..Evelyn.. napisal/-a:Ah dej no. Itak da imaš prav. Sicer pa mi ni logično, da mu je dala petstotaka? Ga je dejansko plačala?
To majo najbrž kako drugo valuto tam v Bangladešu.. Dvomim, da je tip dobil tavjolčn bankovc.. Sicer pa tud jst mislm, da je ženska hotela kej met..
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Tale z slačenjem majce zarad 'vročine' je pa dobr vic
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja če je za dobro večerjo..je nekaj. 500eur zihr ni ja hehe. Samone glede na to koliko je..zakaj bi ženska dala tipu kar tako denar in ga povabila k sebi? pačuli, a je ta tvoj cimer really really ridiculously good looking?
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov