Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Bom napisal nekaj o svojemu prijatelju, in upam da si boste lahko bolj realno predstavljali kaj jaz smatram za alfa moškega.
Moj prijatelj, je bil vse kar berem tukaj gor, ženske so se limale na njega, bil je dominanten športnik, imel je dober posel...v vseh področjih življenja je dosegal nadpovprečne uspehe...ampak je nehal, in nehal je ker ni bil srečen.
Delal je stvari da bi ugodil svojim staršem, v športu je bil preveč agresiven in tekmovalen in pozabil je na lepoto športa, imel je ženske a ni bil srečen z njimi, imel jih je rad a niso ga sprejemale, imel je dober posel a ni bil srečen.
In je nehal, priznal je da ima težave z jezo in da je nesrečen in da dela stvari ki jih drugi pričakujejo od njega.
Zveza mu je propadla in moral si je poiskati strokovno pomoč, ker ga je res bremenil neuspeh v zvezi, in je ugotovil kaj ga teži v življenju, kakšne negativne vzorce je imel v sebi...in spravil se je delati na sebi.
To je bil dolg proces, ampak ko je prišel na neko točko ko se mu je enostavno odprlo, se je začel počutiti boljše v sebi.
Namesto tekmovalnega športa in tiste nabite postave, je začel jesti popolnoma zdravo, šport je začel jemati kot sprostitev in ne neko agresijo in dominanco.
V poslu je šel zase, in sedaj pomaga ljudem z nasveti v športu in prehrani, ampak gre dalje od tega.
Namesto, da si dviguje ego z ženskami, je ugotovil da je v življenju bolj pomembno da poiščeš res tisto pravo sorodno dušo ki te bo razumela in boš lahko bil ob njej to, kar si lahko...in jo je našel, in je en izmed tistih redkih ljudi ob kateremu res začutiš da ljubi to žensko.
In skozi pogovor hitro ugotoviš, da nima predsodkov, da ti privošči srečo, da ga zanimajo stvari, da lahko prizna ko se moti in posluša tvoje predloge.
On je tak človek, da ko sem mu jaz razlagal da si pač želim da bi povabil prijatelje na zabavo pa bla bla bla, je sam rekel "pa daj, spravi se in naredi to".
In res predaja to znanje in izkušnje ki jih je doživel, in ti poskuša pomagati, in čeprav si služi kruh s treniranjem ljudi...če imaš finančne težave, lahko treniraš zastonj.
Spoštujem ga, ker je en izmed res tistih ljudi ki so se našli, in odločili sami kaj jim je pomembno in kaj jim prinaša srečo.
Včasih sem se smejal takšnim ljudem, ki se se odpovedali nečemu takšnemu kot so porivanje nešteto žensk, finančnemu uspehu..a zdaj ko vidim njega, kako je srečen in predvsem kako lahko tako osrečuješ ljudi, bolj jasno vidim kaj pomeni sreča.
Tako da, jaz se smejim tem oznakam alfa moški in to, ne gre se zato kako si ti uspešen in dominanten, priljubljen pri ženskah.
Gre se samo zato, kako srečen si ti...in kaj lahko predaš naprej.
Mojemu prijatelju ne bom nadel imena alfa moški, rekel mu bom pa dober človek. In to je to, to je tisto k kateremu hočem jaz kot moški stremeti.
Moj prijatelj, je bil vse kar berem tukaj gor, ženske so se limale na njega, bil je dominanten športnik, imel je dober posel...v vseh področjih življenja je dosegal nadpovprečne uspehe...ampak je nehal, in nehal je ker ni bil srečen.
Delal je stvari da bi ugodil svojim staršem, v športu je bil preveč agresiven in tekmovalen in pozabil je na lepoto športa, imel je ženske a ni bil srečen z njimi, imel jih je rad a niso ga sprejemale, imel je dober posel a ni bil srečen.
In je nehal, priznal je da ima težave z jezo in da je nesrečen in da dela stvari ki jih drugi pričakujejo od njega.
Zveza mu je propadla in moral si je poiskati strokovno pomoč, ker ga je res bremenil neuspeh v zvezi, in je ugotovil kaj ga teži v življenju, kakšne negativne vzorce je imel v sebi...in spravil se je delati na sebi.
To je bil dolg proces, ampak ko je prišel na neko točko ko se mu je enostavno odprlo, se je začel počutiti boljše v sebi.
Namesto tekmovalnega športa in tiste nabite postave, je začel jesti popolnoma zdravo, šport je začel jemati kot sprostitev in ne neko agresijo in dominanco.
V poslu je šel zase, in sedaj pomaga ljudem z nasveti v športu in prehrani, ampak gre dalje od tega.
Namesto, da si dviguje ego z ženskami, je ugotovil da je v življenju bolj pomembno da poiščeš res tisto pravo sorodno dušo ki te bo razumela in boš lahko bil ob njej to, kar si lahko...in jo je našel, in je en izmed tistih redkih ljudi ob kateremu res začutiš da ljubi to žensko.
In skozi pogovor hitro ugotoviš, da nima predsodkov, da ti privošči srečo, da ga zanimajo stvari, da lahko prizna ko se moti in posluša tvoje predloge.
On je tak človek, da ko sem mu jaz razlagal da si pač želim da bi povabil prijatelje na zabavo pa bla bla bla, je sam rekel "pa daj, spravi se in naredi to".
In res predaja to znanje in izkušnje ki jih je doživel, in ti poskuša pomagati, in čeprav si služi kruh s treniranjem ljudi...če imaš finančne težave, lahko treniraš zastonj.
Spoštujem ga, ker je en izmed res tistih ljudi ki so se našli, in odločili sami kaj jim je pomembno in kaj jim prinaša srečo.
Včasih sem se smejal takšnim ljudem, ki se se odpovedali nečemu takšnemu kot so porivanje nešteto žensk, finančnemu uspehu..a zdaj ko vidim njega, kako je srečen in predvsem kako lahko tako osrečuješ ljudi, bolj jasno vidim kaj pomeni sreča.
Tako da, jaz se smejim tem oznakam alfa moški in to, ne gre se zato kako si ti uspešen in dominanten, priljubljen pri ženskah.
Gre se samo zato, kako srečen si ti...in kaj lahko predaš naprej.
Mojemu prijatelju ne bom nadel imena alfa moški, rekel mu bom pa dober človek. In to je to, to je tisto k kateremu hočem jaz kot moški stremeti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
super si napisal, LZ
in ja, folk ki lahko velik dobi in hoče vedn več, ne more bit srečen. nekje je meja, ko ne more nečesa več dobit, in takrat je jeba. sma poglejte npr. večino zvezdnikov: kupi keša, seks kakršen kol hočjo, megapartiji, droge kukr hočeš.. pa so na robu propada zarad depresije.
al pa folk ki zadane na lotu in je čez 2 letu zapufan bolj kot prej. bedarija, totalna.
ljudje, ki pa znajo tud v skromnosti uživat so pa najbolj srečni. pa ne rabijo miljonov, prostitutk, droge, whatever..
in ja, folk ki lahko velik dobi in hoče vedn več, ne more bit srečen. nekje je meja, ko ne more nečesa več dobit, in takrat je jeba. sma poglejte npr. večino zvezdnikov: kupi keša, seks kakršen kol hočjo, megapartiji, droge kukr hočeš.. pa so na robu propada zarad depresije.
al pa folk ki zadane na lotu in je čez 2 letu zapufan bolj kot prej. bedarija, totalna.
ljudje, ki pa znajo tud v skromnosti uživat so pa najbolj srečni. pa ne rabijo miljonov, prostitutk, droge, whatever..
hej norci
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
nemorm vrjet, da po določenem času pridem nazaj na forum in se še vedno vrti vse okrog enih in istih tem.a ni vseen al je gama al delta al pa dvojni V, za vsako se najde ustrezen
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
Vidim, da se alfa samec počasi začenja uporabljat tudi v vsakdanjih tekstih:
vir; http://www.zenska.si/seks-partnerstvo/spolnost/3-tipi-moskih-o-katerih-sanjamo-zenske/
Evo vam, alfa samci. Pa dejte še naprej govorit (oz. same sebi ne priznavat), da je to kr neki in da so moje teorije (ki sploh niso moje) neveljavne.
3 tipi moskih o katerih sanjamo zenske
...
1. tip: Lep in možat
To so lepi alfa samci, s testosteronom nabiti frajerji, ki vedno pritegnejo pozornost žensk. Ženske padamo na možatost in predstavniki te skupine nam bodo ne glede na vse vedno privlačni. Prizori iz filmov, v katerih prepoteni avtomehanik mišičastega telesa izkazuje svojo surovo moč, je nekaj, čemur se težko kakšna ženska upre. Tukaj seveda ni govora o globljih čustvih, ampak o surovi strasti.
...
vir; http://www.zenska.si/seks-partnerstvo/spolnost/3-tipi-moskih-o-katerih-sanjamo-zenske/
Evo vam, alfa samci. Pa dejte še naprej govorit (oz. same sebi ne priznavat), da je to kr neki in da so moje teorije (ki sploh niso moje) neveljavne.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jap, preden se razvije nova teorija, grejo znanstveniki najprej preverit če slučajno že ne obstaja na uni tvoj drugorazredni blog in na ženska.si.
Get your head out of your ass.
Get your head out of your ass.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Resnica je grenka, kajneda tldr? Always a bridesmaid, never a bride ti pride do živega kajne? In je lažje zracionalizirati svoje pomanjkanje osnovnih manir, smisla za humor, delavnosti in ostalih pri ženskah zaželjenih vrlin in si enostavno rečt:
"Dammit, ziher me nobena noče, zato ker nisem dovolj lep."
Je lažje živet s tem, da si gnida, če lahko svojo neuspešnost pri ženskah (in prosto sklepam da tudi pri drugih stvareh v življenju) enostavno zvrneš na naravo, v smislu:
"Imam baby face, edine dlake, ki mi zrastejo na obrazu so v nosu, moj tič ne bo nikoli dolg in debel, visok sem samo meter sedemdeset - oh, zakaj nisem rojen drugačen, za moje neuspehe so krivi vsi drugi!"
Ti si tisti, ki živi v zanikanju in iluziji, ki si jo je ustvaril, da lažje shaja sam s sabo.
"Dammit, ziher me nobena noče, zato ker nisem dovolj lep."
Je lažje živet s tem, da si gnida, če lahko svojo neuspešnost pri ženskah (in prosto sklepam da tudi pri drugih stvareh v življenju) enostavno zvrneš na naravo, v smislu:
"Imam baby face, edine dlake, ki mi zrastejo na obrazu so v nosu, moj tič ne bo nikoli dolg in debel, visok sem samo meter sedemdeset - oh, zakaj nisem rojen drugačen, za moje neuspehe so krivi vsi drugi!"
Ti si tisti, ki živi v zanikanju in iluziji, ki si jo je ustvaril, da lažje shaja sam s sabo.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Najbolj ironično pa je to, da druge obtožuješ racionalizacije, medtem, ko v tvoji glavi cela horda racionalizacijskih hrčkov vsak dan dela nadure.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
punca ga je 4 mesece nazaj zapustila za en bolši in manj zatežen in zakompleksan model.
pa je zdej v fazi 'vse ženske so prasice'. pa še tolk se kurbajo naokoli z vsemi možnimi primerki moškega spola, njemu pa nobena na tiča ne pade.
pa je zdej v fazi 'vse ženske so prasice'. pa še tolk se kurbajo naokoli z vsemi možnimi primerki moškega spola, njemu pa nobena na tiča ne pade.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Haha, Sarissima, točno to sem mislila že večkrat napisat, pa me je, do takrat ko sem našla primerne besede, minilo se s tem trolom ukvarjat
-
Sej js sm se tudi do zdej pač zmignila z rameni in zaprla okno, ampak včeraj sem ravno imela čas . Komaj čakam, da vidim, s kakšnimi racionalizacijami mi bo zdaj postregel
- lollypop-@
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
Odlično napisano Sarissima
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
bemti ejga, spet smo se skor skregal. jst pa gobčen kolega vs 5 punc, za mizo, debata. sva jih prašala če hočmo odpret kakšno bolj zanimivo temo, ker nama je govor o politiki in vladi alenke bratovšek po eni uri dojadil do daske. pa nabije kolega "Ej, dejmo rečt eno na število seksualnih partnerjev". Jst si mislem "fak tastar, pa ne tolk hitr teme zamenat, pa še alkič jih ni perev..". Takoj ko je to izustil, so nasmeški punc izginili z obrazov v 0.5 sekunde, čutiti je bilo eno j.beno nelagodje in pa vzdušje slabše kot na sedmini. Pol pa nabije: "ajde špela, dej reč, ti k si absolventka...če se greš po 2 na leto, je to v 5 letih 10 tipov, s tem da smo tle dost šparovni..A je res?Al ni?"Ženska zafarba, takoj zanika in rata kr jezna. Njena kolegica vstane in gre na WC. LOL. Ostale se nekaj pritožujejo, če lahko temo zamenjamo itd, med tem se pa ena punca samo reži...btw, ta je že od 18. leta v zvezi, očitno ima razlog zakaj ji je vse skupaj smešno. Kolega še kr vrta v ženske in gre korak naprej. Pravi "Madona ej, baje ste slovenke zlo lahke...sem potoval naokol pa sm se moral clo podrudit da sem kaj dobil, tle pr nas doma, se mi ni treba...." in pa "Tudi srbi se strinjajo s tem. Je šla ena slovenka dol in jim je rekla da je pol slovenka in pol srbkinja. Potem so je pa prašal kera polovica je slovenska, da vejo kam jo j.bat.." lol.
Jst mu pa cel cajt maham pod mizo, da naj prekine preden se usuje šitstorm in bojo vse šle domov. Šitstorma ni bilo, so pa zato use šle domov.
Jst mu pa cel cajt maham pod mizo, da naj prekine preden se usuje šitstorm in bojo vse šle domov. Šitstorma ni bilo, so pa zato use šle domov.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov