Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Feb. 2014 3:01

zakaj taki predsodki do spoznavanja prek neta? :P zakaj bi blo patetično? sej je isto človek kot vsi zuni, sam da ga zuni mogoče nikdar ne bi srečala, tuki si pa ga :)

men se zdi dost bl patetično iskat z vpisi po raznih plesnih/joga tečajih al pa v knjižnicah dežurat itd..

nvm, zakaj mate net eni sploh, a emaili vas pa ne odbijajo, pa fb-ji pa vse ostalo sranje.. zakaj si ne bi spet pisem pošiljal, al pa šli v živo v tajništvo faksa vsako uro vprašat če so že rezultati izpita, če je u živo tok super bolš :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 19. Feb. 2014 6:39

Zakaj pa ne? Boli te, kje sta se spoznala :)
Saj se ni treba dobit z njim takoj iz prve v eni temačni motelski sobi. Dobita se lepo v javnosti, kot bi se s tipom, ki ga v lokalu spoznaš. Če se izkaže, da res ni creeper, si ga lahko po uspešnem zmenku še vedno v temačno motelsko sobo odpelješ :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 19. Feb. 2014 11:37

najino komuniciranje je pretežno temeljilo na sextingu :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 19. Feb. 2014 11:40

tko d se ve, kaj se pričakuje itd. sicer pa ja. def. bi se prej v javnosti dobila z njim. ampak tu nastopa čist drug problem v ospredje - kaaaj če mu v živo ne boš všeč :D ej ok slike so moje, ampak vseeno si drugačen v živo... pomoje bi morala bit mal usekana (beri: par špricerjev), ko bi prišel, ker drugače bi umrla od živčnosti :/
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Feb. 2014 11:45

meh, js z vsemi ki sem se dobil so ble točno take kot sem si predstavljal :) če si mu na sliki sexy mu boš tud u živo ;) razen če je ful hudo predelana slika s ful makeupa
hej norci :)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 19. Feb. 2014 12:08

Exit napisal/-a:Hm. Je varno se kr tko s tipom (nisem ga še vidla v živo) SPOZNAT (if u know what i mean)...
tk sm totalno proti takim stvarem, but he reeeeally got my attention. ornk ornk :D
mal sem skeptična, ker sem ga po blesavem spoznala na internetu :D pa mal mi je mogoč patetično. ko da si drgač tipa ne morn dobit :D (lahk si ga, brez problema :D). za to, da se izdaja za nekoga drugega, me ne skrbi; dvomim, da bi mi kej nardil :D...
hm. gre se pa izjemno privlačnega fanta.... s-e-k-s-i. briga me je, če je alfa, omega, karkoli, that boy looks FINEEEEEEEEEEEE.

Wow, alfa. Samo da ne boš presenečena, če bo pump'n'dump, poznamo mi te internetne ribiče. Sicer si pa tipičen primer ženske, ki ona "tega ne počne/je proti", dokler ne naleti na atraktivno alfo . Potem se razmišlja drugače in jo tudi za vse briga, ker ji tisti emocionalno-hormonski udar čisto zmeša glavo, pri realizaciji načrtov in pa opravičevanj posledic ji pa pomaga hrček, ki je zalaufal svoj mlinček, ko je uvidel alfo. Vse kar punce rabite je konkrentna mera atrakcije pa hipokracija začne kar vret iz vas. Se spovnim na en primer punce s tega foruma (pomoje), ko je navedla, da je bila proti one night standom in pa da je šparala svojo nedolžnost za pravega. Kaj se je zgodilo?Zgubila je jumfr s konobarjem, lokalnim alfa kasanovo in to prvi večer (mislim, da jo je naslednji dan še enkrat nategnil).Ker ji je alfa čisto zmešal pamet, hrček pa je laufal na 100%, je punca v praktično deluoznem stanju spraševala, če je problem v njej ali v tem tipu.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 19. Feb. 2014 12:15

Mal te bom razočarala. Je*be se mi, če me stokrat odj*, ker men osebno sploh ni do nekega poglabljanja odnosov, zanima me zgolj fizična plat tega poznanstva. ker tip je res, kot sem že zgoraj izpostavila, zelo zelo delišes. res njam.
sploh ne iščem razlogov, da upravičim to dejanje, ker že sam njegovo telo je reason enough. kar je kritično, je samo spoznavanje v živo in s tem povezana živčnost (mam res zelo nizko samozavest).

pa ni nobenega EMOCIONALNEGA-hormonskega udara. niti e od emocionalnega. poudarek na hormonski HORMONSKI HORMONSKI udar :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 19. Feb. 2014 12:26

haha, fer :). no če je pa tko pol pa velik sreče pri doseganju cilja, kar ne bi smel biti problem, razen če je peder ali pa to hot, da si lahko privošči kenslanje solidnih punc. Bi me pa zanimalo, če gre za tipično alfo; višji, temen, po možnosti kaki kodri, pa taka faca, da mu ful sede mal bradice?
Zadnjič spremenil TLDR, dne 19. Feb. 2014 12:29, skupaj popravljeno 1 krat.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 19. Feb. 2014 12:29

mene res ne bi presenečal, če bi js v kratkem kako "študijo" o alfa samcih vidla na knjižnjih policah a?
višji, kratki rjavi lasi, božansko telo, in da. brada. sam roko na srce - komu ne paše brada? ne bi pa rekla, da je alfa :D
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 19. Feb. 2014 12:45

publikacijo "Be aware of alfa males" še pišem, bo pa zunej enkrat do konca leta.

Ne bi pa rekla, da je alfa?Haha. Vse pomembnejše alfa fizikalne karakteristike sem zadel, razn tisto s kodri in temnimi lastnostmi. Pa brada ne paše vsem modelom; na nekaterih izgleda naravnost smešno, nekaterim enostavno ne paše, nekateri izgledajo z brado kot jetiji, moškimi s pravilno maskularnimi, torej atraktivnimi obrazi, pa brada naredi faco samo še bolj atraktivno.
Glede na to koliko in na kakšen način si navalila nanj, on JE alfa. Če solidna punca navali s seksualnimi nameni na tipa ko svinja u kukuruz, potem ne gre za nič drugega kot alfo. Malo ga prašej koliko žensk je poštemplal na sploh in koliko jih ima trenutno v tedenski rotaciji, pa boš vidla, da je alfa.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 19. Feb. 2014 12:51

stopnja navala je obojestranska, in, če ne celo večja pri njemu - sam vse predlagal, sam bi prišel sem, on mal "pritiska", da bi prišem... tak da... :D

moj cimer - po tvojih opisih, tipičen alfa - visoook, lep (zelo lep), brada mu fenomenalno paše. ni a od alfa. res kvečjemu prpica, kaka alfa..
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 19. Feb. 2014 13:38

Exit napisal/-a:

moj cimer - po tvojih opisih, tipičen alfa - visoook, lep (zelo lep), brada mu fenomenalno paše. ni a od alfa. res kvečjemu prpica, kaka alfa..

Če ima pestro seksualno življenje, predvsem v kvantitativnem smislu, potem je alfa. Pa ni važno al je karakterno p.čka, šalabajzer, teški introvert z zj.banimi osnovnimi komunikacijskimi sposobnostmi, lahko tudi z IQ-jem vreče krompirja. Sam poznam enega tazga...s kolegi punce zabavamo on jih pa f.ka.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 19. Feb. 2014 13:47

bi si upala trdit, da nima glih razgibanega sp.življ
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 19. Feb. 2014 20:39

exit, kaj se potem sekiraš, če si slučajno ne bosta všeč v živo. če ne bo "kemije" bosta pa samo kafe spila pa šla vsak v svojo smer.

če si pa bosta pa lepo uživaj v avanturici dokler bo trajala :cool: kraj spoznavanja je pa itak čisto irelevanten.

TLDR, kaj pa je cilj tvoje publikacije?
sklepam, da boš podrobno opisal alfa moške po zunanjosti in karakterju ter obnašanju. samo nevem ali z namenom opozoriti ženske pred takimi moškimi ali z namenom svetovati kako od njih iztržiti/dobiti največ ali nemara celo kako se jim upreti oz jih ujeti?
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 19. Feb. 2014 23:59

fakmater kak mi je kr slabo postal :D ALFA ALFAAAAAAAAA ALFA ALFA ALFA. tip je spal z 50imi ženskami. tak mi je vroč, hitela pisat ta na novo pridobljeni podatkev na forum. fak :D

exit, kaj se potem sekiraš, če si slučajno ne bosta všeč v živo. če ne bo "kemije" bosta pa samo kafe spila pa šla vsak v svojo smer.

če si pa bosta pa lepo uživaj v avanturici dokler bo trajala :cool: kraj spoznavanja je pa itak čisto irelevanten.

pomanjkanje samozavesti.
Zadnjič spremenil Exit, dne 20. Feb. 2014 0:04, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov