Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
Kandidati za beta tip meseca:
Po 4 letih dejtanja se končno objameta. LOL.
http://www.youtube.com/watch?v=YmxxQgxssXY
Tipo kleči, joka in se opravičuje ženskemu osebku, med tem ko ga ona pleska na javnem placu.
Po 4 letih dejtanja se končno objameta. LOL.
Tipo kleči, joka in se opravičuje ženskemu osebku, med tem ko ga ona pleska na javnem placu.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
TLDR napisal/-a:Kandidati za beta tip meseca:
Adijo svet... to pa je za ekstra strokovno pomoč.
-
TLDR - Debatorica
Punce, vas zanima koliko so vredne vaše češplje oz. ste vredne same (sicer pa roko na srce, gre za isto stvar)
Evo vam Copypasta:
Evo vam Copypasta:
jokcanj, ki ženske naslavljajo v bitchez in podobno, na forumu ne rabimo.
smiri konje s temi tvojimi žaljivimi 'znanstvenimi' članki. itak niso vredni počenega groša.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
TLDR - Debatorica
TLDR napisal/-a:Punce, vas zanima koliko so vredne vaše češplje oz. ste vredne same (sicer pa roko na srce, gre za isto stvar)
Evo vam Copypasta:jokcanj, ki ženske naslavljajo v bitchez in podobno, na forumu ne rabimo.
smiri konje s temi tvojimi žaljivimi 'znanstvenimi' članki. itak niso vredni počenega groša.
Yay, tisto je bolj mišljeno kot "članek" za zabavo, ampak si ga vzela resno, z razlogom seveda. Slaba vest in slut shejming znata bit hudič, varjamem.
p.s. Si McDonalds Dollar Menu Pussy ali Subway $5 Footlong Pussy?
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Hm. Je varno se kr tko s tipom (nisem ga še vidla v živo) SPOZNAT (if u know what i mean)...
tk sm totalno proti takim stvarem, but he reeeeally got my attention. ornk ornk
mal sem skeptična, ker sem ga po blesavem spoznala na internetu pa mal mi je mogoč patetično. ko da si drgač tipa ne morn dobit (lahk si ga, brez problema ). za to, da se izdaja za nekoga drugega, me ne skrbi; dvomim, da bi mi kej nardil ...
hm. gre se pa izjemno privlačnega fanta.... s-e-k-s-i. briga me je, če je alfa, omega, karkoli, that boy looks FINEEEEEEEEEEEE.
tk sm totalno proti takim stvarem, but he reeeeally got my attention. ornk ornk
mal sem skeptična, ker sem ga po blesavem spoznala na internetu pa mal mi je mogoč patetično. ko da si drgač tipa ne morn dobit (lahk si ga, brez problema ). za to, da se izdaja za nekoga drugega, me ne skrbi; dvomim, da bi mi kej nardil ...
hm. gre se pa izjemno privlačnega fanta.... s-e-k-s-i. briga me je, če je alfa, omega, karkoli, that boy looks FINEEEEEEEEEEEE.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]