Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 25. Avg. 2013 13:43

js to dobro vem ;) zato pa sem previden s kero se spuščam v kaj. niti popolnosti ne pričakujem. samo zadost dobro da bi funkcioniralo in bom v zvezi užival, in ona.

medtem pa upam da se s tvojo simpatijo izteče tako da boš čim manj trpela ;)
hej norci :)
Štonti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 11. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Štonti » 23. Nov. 2013 23:04

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 10. Dec. 2013 14:04

sxe napisal/-a:Ko se že primerja legalizacijo drog s prostitucijo v smislu poslabšanja situacije ob legalizaciji bi dodal samo nekaj.

Sam sem striktno proti drogam, nikoli nisem imel opravka z njimi, niti ne pijem niti ne kadim. Vidim pa da je danes pri mladih situacija z drogami toliko ušla družbi izpod nadzora, da bi z legalizacijo na pravilen način rešili marsikateri problem:
1. država pobere davke;
2. uniči se dilerje in s tem povezan kriminal, ki izhaja iz upniško-dolžniških odnosov;
3. za dostop do drog bi se moralo dobiti recept - pa da vidimo kako bo moderno mulariji hodit po recepte kot da so bolani;
4. droga bi bila varnejša, ker bi se vedelo kaj je notri, tako pa dilerji dodajajo vso mogočo svinjarijo.

ker res nima več veze s temo, odgovarjam v klepetalnico.

1. država bo več porabila za reševanje posledic kot pa s samimi drogami. tako kot zaradi alkohola.
+ to, da se bojo zadetki kaj kmalu pizdili čez državo zakaj je tako obdavčena in zahtevali nižje davke.
2. že res, ampak kar droga ne bo več ilegalna, bo velik več uporabnikov, ki se ne bojo več bali da bi jih dobili z drogo. danes se tisti, ki kadijo travo, močno pazijo da ne bi delali sranja. ko bo pa legalno, bo pa s tem isto kot je z alkoholom. pa še to, da bo cena droge z legalizacijo padla.
3. drogo bojo otroci tako lahko dobili kot alkohol, petarde, itd. legalizacija niti slučajno ne bo tega omejila, če že zdaj, ko je ilegalna, problem kako lahko se jo dobi.
4. tako kot je s cigareti. ilegalni trg bo še naprej razširjen. že zato, ker bo z legalizacijo trave le ta postala preveč "mainstream", tako kot so bili cigareti, samo 1 stopnjo naprej bo šlo. pri cigaretih imaš že v legalnem trgu take ki imajo vso mogočo svinjarijo not. "bio travo" boš dobil kot karkoli drugega bio danes - skor nemogoče.

največji problem je da nad to marihuano vlada neka evforija mladih, ki gledajo sam na to kako bojo užival v zadetosti, in pravica "delaj s svojim telesom kar hočeš", ostalo jih pa bolj ali manj ne briga.

ubistvu je to tako kot če bi osnovnošolce vprašal če naj se ukine osnovno šolo. in jasno da bi večina rekla ja. folk pač ni zadosti zrel da bi dojel kako resne stvari so to in da ima neko stvar velik smisel, čeprav se navidez zdi "tradicija, ki se jo kot pijanec plota držimo, in jo je treba ukint, ker so PAČ novi časi", še posebi danes ko folk hoče kar naprej neke spremembe, vodi jih pa neka ideologija, namesto da bi realno in kritično razmišljal. samo neke spremembe bi uvajal "probajmo to, pa če ne gre to, pa če ne gre uno..". skratka otročje. vsak korak v zakonu ima lahko ogromne posledice ki se jih NIKOL ne bo odpravilo, in legalizacija marihuane je definitivno ena od takih.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 10. Dec. 2013 17:02

A spet blodis slovenc79?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 11. Dec. 2013 14:52

Džeki napisal/-a:Za začetek bi bilo fajn, da spoznaš, da je seks normalna zadeva in da to, če dva, ki sta si všeč, kmalu skočita med rjuhe, ne pomeni, da sta "neresna".

Vsekakor pa bi ti počasi bilo lahko jasno, da te tvoj način razmišljanja nikamor ne pelje.

ja, da še jaz začnem na forumu odpirat teme "ne vem kaj ona misli" in v priznanja pišem kok mi je bed.. ne, hvala. seks je za vas neka dejavnost ki jo s komerkol ki vas privlači počnete, zame pač ni..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 12. Dec. 2013 14:22

A zdaj ti je pa kul, ko si osamljen?

Življenje je neke vrste gemblanje. Nikoli ne veš, kaj točno boš dobil. Ti bi rad igral na ziher, tako pa to vedno ne gre..

Malo se ti bojiš življenja, zato ostajaš v nekem zavetju pasive, ki te tudi ne osrečuje ravno.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Dec. 2013 16:58

no jaz nočem gemblat s čustvi. in sigurno je še kakšna punca kje ki tudi noče :)

raje sem osamljen, ja.. pač ne morem imet intimnega odnosa s punco samo za zabavo, pa da nima pomena.. raje dobro izberem s kom ga doživim, ker sem prepričan da bo velik boljši odnos v resni zvezi če bosta čustva in seks praktično eno in isto.
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 12. Dec. 2013 17:16

slovenc, ti si se nekako sprijaznil s tem, da te nobena noče, in si sam sebe prepričal v take stvari, da nočeš seksat z vsako. Zato, ker sploh priložnosti nikoli nisi imel, nobena te ne pogleda in se s tem tolažiš. Kar priznaj si, ker točno vem, kaj si že davno pisal na enem drugem forumu. Da bi seksal, pa ni bilo te priložnosti. Potem si pa začel obračati svoje besede in tiste poste seveda zbrisal, da ti kdo nebi mogel dokazati nasprotno. Če bi prišla ena huda pi.čka, ki bi te hotla poscat, vem, da se nebi branil, pa ne nakladi s tem sranjem o čustvih ipd... :rolleyes:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Dec. 2013 17:46

Lej slovenc, nehaj se ukvarjati z vsakim postom ki ti ga tukaj folk napiše.

Če ti misliš, da to kar delaš...tebi koristi na dolgi rok, je tako prav.
Le ti veš, kaj je dobro zate...in to kaj je dobro tebi, mogoče ne ustreza razmišljanju 90% ljudi.

Tudi jaz sem bil na nek način podoben, koval sem v glavi neko veliko ljubezen, da je na svetu le ena ženska zame.

A zdaj tako razmišljam, ne. Ker vem, da je na svetu na milijone žensk zame, in da jo najdeš, moraš biti v interakciji z čimveč ženskam...da veš, če ti sedejo na easy hippie punce, zagrete športnice, daddy issues punce ki jih poskušaš rešiti, party punce...a vidiš?

Naj se ti jeb*, kaj oni mislijo o tvojemu sexualnemu življenju...naj se ti pa ne jeb* zate. Največja napaka ki jo lahko storiš je ta, da čakaš da stvari pridejo do tebe, ker nič ne pride samo od sebe do tebe...

Če se ti gre da najdeš pravo žensko zase, boš moraš prekopati čez mnogo blata, da prideš do diamanta.

Aja, pa ne zavrni sexa z kakšno punco, da ne boš debil kot jaz. Samo ruši.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Dec. 2013 18:15

green, ubistvu mislim da bi bil spodoben prit zdajle do sexa. nisem nek grdavž kot si tuki predstavljate. ampak mi ni do bluzenja. in tudi če me pride huda bejba poscat, potem ko bo odšla ne bom imel nič od tega razen slabega občutka da je eden najlepših trenutkov že za mano. ja, par let nazaj sem sanjal o takem sexu, tudi če je samo eno noč, ampak od tega naslednje jutro nimaš nič.

LZ, imaš prav. brezveze. sem preveč trapast da bi kdo tule poštekal kaj mislim, tisti ki ste že pa itak že od začetka zastopte..

jaz še vedno mislim da bom lahko z eno punco srečen.. če bi jih imel 100, mi 101. ne bi bila posebna, in da si ne predstavljam da bi mi bilo super če živim dolga leta z nekom ki mi ni poseben. (potem se pa folk sprašuje zakaj pride do varanja.. ker pogrešajo norost, that's why)
rušit ne nameravam.
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 12. Dec. 2013 18:53

ne slovenc, zarad varanja pride zarad dost drugih stvari, sploh pa če si ceu lajf samo z eno babo. ko boš star 60, me prov zanima, če bop takrat še tko govoru (ma grem stavt da ne)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Dec. 2013 20:12

slovenc ti bom razložil nekaj, vse v dobri nameri in predvsem brez vzvišenosti.

Ko boš šel v posteljo, bo zelo malo tega...oh, kako jo imam rad, ljubil se bom z njo nežno v soju svečk...bolj bo, I want to fuck your brains out...zelo močan fizičen občutek. Punce to hočejo, mi to hočemo...tiste ki pa nočejo tega, pa beži stran od njih.

Seveda je sex z osebo v katero si zaljubljen še boljši, ampak ne romantiziraj sexa, sex je fizičen, živalski del..namenjen je reprodukciji, v temu ni nič romantičnega.
V posteljo se gre, da se imaš lepo, da se ima ona lepa.

In verjemi, po nobenemu sexu se ne boš počutil slabo, razen če boš jaz..in se boš poškodoval med sexom hahaha :D .

Ko pa rečeš, da iščeš posebno dekle...lej vsaka ženska je posebna, ena je bolj vihrava, ena je zabavna, ena je tečka, ena je bolj mirna..pri vsaki lahko vzljubiš nekaj kar te pritegne k njej.

Ni pa The ONE zate, če se preseliš zdajle v Maribor, boš tam našel neko s katero boš lahko preživel življenje, če greš pa na Kitajsko, boš pa tam našel eno zase..

Pa še to, zato je pomembno da dobiš čimveč spolnih izkušenj...ti lahko dobiš super punco, sam fant če je ne boš v postelji porihtal tako kot je treba, bo šla hitro naprej...žensko moraš v postelji pof.... tako kot se spodobi, zato me skrbi to romantično razmišljanje. Jaz sem tudi sucker na to, rad nosim rože, pa pišem pesmi, kupujem darilca pa to, sam se zavedam...da najbolje razveseliš žensko, če ji greš med nogice, ji zašpilaš en solo od Led Zeppelinov na gumbek in potem se dere in tlači roke na usta, in je to to..in potem te stiska in se ti zahvaljuje, in te ima sam še bolj rada.
In za to, moraš vaditi...vaja dela mojstra, in da se ne boš zaljubil v žensko, in ne boš znal zadevam strežti kot je treba in te bo odpikala, obenem se bojim da boš preveč mahnjen na kako preteklost, da je imela že nekaj partnerjev in jo boš obsojal.

Ker obstajata dve samozavesti, ena je ta da se ti počutiš dobro o sebi, da si sposoben in pameten, druga je pa sexualna samozavest...in da to pridobiš...moraš pač sexati, in ko si sexualno samozavesten, lahko pogledaš katerokoli žensko, ni važno če je Playboyeva zajčica leta...veš da jo boš zadovoljil in da se bo imela lepo.

Pot do ženskega srca, ni le skozi besede in dejanja...enako velik vpliv ima tudi tvoja sexualna potenca in sposobnost. In direktno, jaz lahko srečam super punco in vse, če punca ne bo perverzna in pokvarjena v postelji, ne bi bil srečen.

Zato sexaj, pridobi si izkušnje...da vidiš kaj ti paše, da vidiš kje pešaš..in piši si zadeve, pametni pišejo, delaj si zapiske...jaz imam popisan zvezek, v katerem sem si napisal vse kar sem odkril, naučil in opazil.

Good luck majstore.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Dec. 2013 20:45

mislim da vem kaj misliš povedat, LZ. no to je itak očitno, da je med seksom pohota in ne razmišljaš o neki romantiki..

ampak precej se mi upira misel, da bi npr. sexal s punco s katero nimam dolgoročnih načrtov. da delam najbolj intimno stvar z njo, pa mi v resnici nič ne pomeni.

se zavedam a je seks pomembna stvar. ampak, ne zdi se mi pa da je to najvišja prioriteta resne zveze. jaz sem 100% prepričan da bom najbolj užival v seksu ko bom popolnoma sproščen ob punci, ampak tega ne bo, če jaz punci ne bom zaupal. in če jo bom dobro spoznal jo bom lahko tudi bolje zadovoljil. in več stvari ko bova prakticirala, več bova odkrila kaj nama je všeč, bolj bova oba srečna.

ena možnost je ta da spoznavaš čim več punc, jih sprobavaš v postelji, se naučiš in ostaneš s tisto s katero si najbolj zadovoljen. meni pa bolj ustreza možnost da spoznam tako punco s katero se bom zares ujel, pa se v postelji naučiva izključno drug za drugega.

poleg tega pa ne mislim pristat s punco ki ji bo glavna prioriteta zveze seks in se bo izključno na podlagi tega odločala katerega partnerja izbrat.

drugač pa hvala za smiselen post, ki mi da mislit. v njem je več pametnega kot pa vseh drugih "nasvetov".
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Dec. 2013 21:20

Ja, ampak ali spoznavaš dovolj žensk, to me skrbi...

Zdajle so najboljša leta za spoznavanje žensk, nobena ti ne teži za otroke, nimaš nobenega keša, tako da si ne moreš nič ustvarjati in te lahko boli k***c za cel svet.

Ko boš padel v nek film s šihti in odgovornostjo, boš težje spoznaval ženske.
Če boš čakal, se ne bo nič zgodilo.

Jaz sem začel hoditi na jogo, pa crossfit...seveda zase in brez nekih namenov, in veš kaj sem ugotovil...da je razmerje 90/10% za ženske.
Svojemu kolegu sem govoril da je butelj ker hodi na aerobiko (kao za rehabilitacijo kolena)...tip je genij, 30 žensk pa on.

Jaz se poskušam spraviti v obljubljeno deželo salse, ko pridem tha lahko umrem v miru. Hodi tja, kjer boš naredil nekaj zase, kjer bo veliko žensk, in kjer bo malo konkurence.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 12. Dec. 2013 21:36

slovenc79 napisal/-a: meni pa bolj ustreza možnost da spoznam tako punco s katero se bom zares ujel

Torej se končno spravi v akcijo in začni hodit na zmenke. šele potem boš videl, s katero se ujameš.

Kot si že ugotovil, izbira punc tvojih let na netu ni velika. Mojster, če se ne motim, ti živiš v Ljubljani, tam je največja zbira mišk v Sloveniji.

Tvoje ambicije niso slabe, zdaj samo akcija.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov