Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 08. Avg. 2013 12:06

Stina3 napisal/-a:Vsekakor pa taksna ali drugacna stevilka ne pove nicesar o cloveku. Kaj ti pomaga neka nedolznica, ce nima drugih kvalitet. Dejstvo je, da nihce ni popoln in bo pri izbiri partnerja vedno potreben kompromis - vsak pa se sam odloci, kaj je pripravljen sprejeti. Je pa zalostno brati zagrenjene ljudi in misliti, da bodo nekoc ti ljudje imeli otroke in to svojo zagrenjeno miselnost prenasali nanje.
Ali pa na znanja zeljno mladino, kot je slovenc. >_<

Tle si pa orng v meglo brncla. Že samo to, da se ženske na veliko lažete ali pa celo nočete odgovorit na vprašanje koliko seksualnih partnerjev ste imele, mora imeti tehten razlog.

Razlog je pa glede na prebrano čisto biološke narave , ki na podzavestnem nivoju veliko pove o ženskih fizikalnih (zdravstvenih) karakteristikah in pa značajskih (v katere je seveda vključena lojalnost do partnerja). Gre za obratno zadevo kakor pa pri moškemu, kjer več seksualnih partnerjev pomeni večje zanimanje žensk zanj, največ zaradi potencialno dobrih genov.

panthol napisal/-a:ogabno je ko veš kako zlahka in preveč rada daje noge narazen različnim ljudem.

ogabno. Ne glede na to ali ima druge kvalitete ali ne. Lahka je. Zame je v tem primeru še prostitutka boljša od nje, ker ona vsaj nekaj iztrži s tem ko daje noge narazen. Lahka ženska je pa samo radodajka...pa četudi je reinkarnacija mati Terezije kar se tiče kvalitet.

poleg tega pa ti je tudi jasno, da je podstrešje fejst razmetano v tem primeru.

+2

In ne moreš verjet, koliko ta njen odnos do sexa povem o njeni inteligenci. Včasih se mi zdi da je to direktno povezano.
Zadnjič spremenil CorrectionPen, dne 08. Avg. 2013 12:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Stina3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Stina3 » 08. Avg. 2013 12:07

Pa zakaj tako vneto trdis da zenske lazemo o svoji stevilki? Jaz ne poznam nobene, ki bi.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 08. Avg. 2013 12:14

js tudi ne. poleg tega poznam par zelo inteligentnih žensk, ki imajo za standarde cosmoforuma čisto pospravljeno podstrejšje, pa so po teh merilih kurbe.

ampak sej, kje je problem če te število spolnih partnerjev tako zelo moti, si pač zbereš eno ki jih je imela malo nič.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 08. Avg. 2013 12:38

kako zelo je podstrešje pospravljeno spoznaš šele po letu ali dveh vsakodnevnega življenja s tem človekom, ne pa na podlagi dnevnih kavic z njim. Govorim iz izkušenj. Na občasnih srečanjih je bila ženska neverjetno super, direkt za oženit, po nekaj tednih potovanja z njo bi najraje obesil sebe ali pa njo - pa imam sicer zelo visok prag tolerance in se me težko sprovocira.

Hočem rečt to, da ne moreš govorit o svojih kolegicah, da imajo pospravljeno podstrešje. Tega ne veš, razen če si živela vrsto let z njimi, in bila z njimi 16h dnevno (če odštejemo 8 ur službe)

EDIT: še ena stvar...ne mešati inteligence ženske s pospravljenostjo podstrešja.... inteligentna ženska ti bo še vedno lahko delala probleme tam kjer ni treba ali pa bo mešala drek za brezveze.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 08. Avg. 2013 12:43

jup, večinoma govorim o svojih bivših cimrah ali res dobrih prijateljicah. in večina teh punc živi čisto normalno umirjeno življenje, v dolgoletnih partnerskih zvezah, ki funkcionirajo kot skupnost, ne občasno dobivanje.

ampak če so ble vmes 3 leta samske, se količina avantur (ki v resnici sploh ni tako velika, ampak če prišteješ še kakega fanta iz srednje, pa enega pol, si hitro na 10) hitro nabere.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 08. Avg. 2013 13:33

Ej, cp... kako sta inteligenca in odnos do sexa povezana?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 08. Avg. 2013 13:49

rokerca napisal/-a:Ej, cp... kako sta inteligenca in odnos do sexa povezana?

Inteligenca sigurno ne, razmetanost podstrešja pa je. Različne oblike nizke samopodobe, iskanja pozornosti, narcisoizem, podleganje mnenju drugih oseb, pomanjkanje vrednot, ali pa potem druga skrajnost - mišljenje da ima samo on/ona prav drugi pa ne, nizka ali previsoka samozavest... skratka, še bi se dalo naštevat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Avg. 2013 14:08

seveda je razlog, zakaj ženske lažejo, in sicer seksizem v družbi.

problem ženske pomiskuitete je v tem, da moški v preteklosti pač niso nikoli mogli biti ziher, če so res fotri. posledično je bilo treba babe držat zveste, za njih pa to ni bilo treba, ker mati je pač vedno ziher :D

jaz res ne razumem, zakaj bi se mogla samska ženska držat nazaj in ne seksat, če v seksu uživa. da ne govorim o tem, da imajo o pomiskuiteti največ za povedat tipi, ki so na suhem in puritanke v razmerjih, ki se veselo dolčkajo s svojim hanijem baniejm kadar hočejo. s tem samo pošiljajo sporočilo, da je folk, ki je v razmerjo (pa kakršnokoli to razmerje je) superioren. sploh babnicam je to, da so v zvezi (pa magari nikakvi) nek ego boosting. prmejduš, da ne razumem zakaj.

po vaše (dragi dečki) je bolje, da si seksa željna deklica zahaklja enega kao ok dedca, čeprav na razmeje ni pripravljena, niti si ga ne želi, samo zato, da ji ne bo cifra rastla? ali pa če je slučajno samska, naj seksa z bivšimi, ki jim ne nabijjao cifre? al naj pač ne seksa? resno me zanima, kako bi se vi, kot ženska ki hoče seksat, lotili problema?
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 08. Avg. 2013 14:44

sonkica, zadni odstavk: NE, ravno obratno :D tista ki ji paše seksat okrog in si tega želi, pa noče bit vezana, naj to počne. sam ko se taka pol izmisli da hoče met zvezo, bo to spet sam ena od potreb, da se zadovolji, ne pa dejansko čustva.
tiste punce ki si pa želijo razmerja in v sexu brez čustev ne vidijo smisla, pa čakajo pravega da se z njim zapletejo, seksajo, itd..

in ne, punca, ki sexa z bivšimi sam zato da bi imela manjšo cifro, v resnici jo pa sam muca srbi, tud nima kej govorit da je resna. ubistvu je še manipulatorka povrhu :)
hej norci :)
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 08. Avg. 2013 14:56

razlog, da ženske lažejo o cifrah, je slut-shaming.

in meni je ogabno brat vaše poste, dragi moški uporabniki, ki hočete imeti kontrolo nad seksualnostjo žensk in jih dojemate samo kot objekte. slovenca čisto razumem, da noče imet punce, ki je seksala, ko ji je pasalo. pač različne vrednote. ampak ostali, ki vam je normalno, da se moški gonijo okoli, ženske bi pa najraje oblekli v deviške pasove, mi greste pa na bruhanje.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Avg. 2013 15:15

slovenc, kaj pa če ima čustva do napačnega in z njim seksa? a potem naj bo z njim še v zvezi, kljub temu, da ni pravi zanjo? :D

seks brez razmerja ni isto kot seks brez čustev. poleti recimo so popularne poletne romance. folk je resno zacopan, pa čeprav ve, da ne vodi nikamor :D

ni samo resna zveza pa ons. so še vsi odtenki sive vmes :P
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 08. Avg. 2013 15:19

maniac napisal/-a:razlog, da ženske lažejo o cifrah, je slut-shaming.

in meni je ogabno brat vaše poste, dragi moški uporabniki, ki hočete imeti kontrolo nad seksualnostjo žensk in jih dojemate samo kot objekte. slovenca čisto razumem, da noče imet punce, ki je seksala, ko ji je pasalo. pač različne vrednote. ampak ostali, ki vam je normalno, da se moški gonijo okoli, ženske bi pa najraje oblekli v deviške pasove, mi greste pa na bruhanje.

:top: :top:

slovenc, kaj pa punca, ki je na veliko seksala v mladosti zaradi čustveno vedenjskih težav, danes pa si želi resnega fanta in se ne želi ozirat v preteklost, bi ji dal priložnost? :P
It was forever..but it didnt last long..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 08. Avg. 2013 15:41

panthol napisal/-a:ogabno je ko veš kako zlahka in preveč rada daje noge narazen različnim ljudem.

Ja, meni je tudi to 'ogabno' pri moških (oziroma ogabno ni prava beseda, pač ne preferiram tega pri svojih potencialnih partnerjih, že zaradi zdravja, kondom tudi ne obvaruje pred vsem.. drugače je pa to osebna odločitev folka in me ne moti). Ampak kaj ima to veze s spolom? :gruebel: Če pravite, da domnevno tako mrgoli promiskuitete povsod naokoli (ki je jaz sicer nisem opazila, a ima današnja populacija toliko časa, da cele dneve išče spolne partnerje al kako... kje bi sploh našli tistih 20+ različnih ljudi, ki bi jim bili všeč? :D), je stvar očitno obojestranska. Torej je enak 'problem' tudi glede moških; pa še blazno veseli so tega pomoje. Razen če gre za lezbične odnose, ampak o tem ni bilo govora verjetno.

Jaz se še naključno dotaknit ne maram / nočem, da bi se me kdo drug, če ga ne poznam celo večnost in če ga nimam zelo rada:SS, tako da mi hitro menjavanje partnerjev ni niti malo blizu in ga težko razumem... pa kljub temu samo zijam ob teh postih :) Iz katerega stoletja ste privlekli besedo 'dajati', 'lahka' ipd., kot da ženska moškim nekaj daje - a ni spolni akt odnos obeh oseb, pač obema tako paše in oba sta enako odgovorna za to? In če jima paše, tudi ne vidim problema... če nista vezana in ne gre za kakšno varanje, menda lahko delata, kar jima je všeč in hkrati zadovoljita svoje naravne potrebe? o.O V večini primerov tudi ne gre zgolj za neko mehanično živalsko parjenje, ampak je prisotna vsaj neka naklonjenost. Zakaj bi se morala zadržat, če se jima lepo poklopi situacija; a pri potrebi hranjenja bi se tudi morala prisilno postit (to je sicer bolj vitalnega pomena za preživetje, ampak oboje spada med primarne potrebe). Al je samo za žensko ta 'obveznost' čakat in se raje umaknit, da ne bo neka številka napačna za okus nekih naznancev? Od kod sploh izvira ta ideja, od cerkve verjetno? :|

Po drugi strani je pa v neki drugi temi govora o tem, da je tudi nedolžnost grozna in sramotna po določeni starosti (kdo spet to mejo določa?), tudi za ženske... Ljudje se mal preveč ukvarjajo s spolnostjo drugih :D
Zadnjič spremenil dot, dne 08. Avg. 2013 16:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 08. Avg. 2013 16:05

evy, ne :P to so izgovori. problemi se ne rešujejo s seksanjem z neznanci, in to vsak ve :) tako kot pijančevanje in drogiranje ne.

ko ugotovi da ma čustva do napačnega naj da konec :) drugič pa nej mal bolj premisl in se odloč do koga ma čustva :D

in, sonkcica, je res, 50 odtenkov sive vmes, ja :P ampak nekje je točka ki določa a se punc azavestno spusti v odnos za katerga ve da je sam začasen, al gre v odnos ker zares čuti da je to to.
te odtenki sive so jeb**o izgovarjanje al pa neodločnost. JA al pa NE :P jaz se bom s punco spoznaval, za lizanje in seks bo čas ko bom 100% da si želim bit z njo v zvezi, magar do smrti. če nisem, ne grem :P bom pa nedolžen do smrti :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 08. Avg. 2013 16:05

s0nckic4 napisal/-a:
ni samo resna zveza pa ons. so še vsi odtenki sive vmes :P

Za tipe, ki se oglašajo tule, očitno ja. Emmm se vedno mi ni jasno, kaj ima pospravljeno podstrešje veze s tem, koliko nekdo rad sexa. Zame je zdrav spolni apetit normalen. Poleg tega ne razumem, kako bi naj bilo po vaše, kako bi naj ženska sexala, da bi bilo 'prav' :) ? Enkrat se jamra o tem, da ne marate takih z nizkim libidom, takih ki niso odprte in ne bi nič sprobale ipd. Drugič pa je že 10 spolnih partnerjev do 25tega kurbanje okoli in ni saaans da si taka punca zasluži resnega. Nekako tako?
Slovenc, a ti se vsako obdobje v življenju enako posvečaš vsem svojim področjem, ki so ti pomembna in imaš enake prioritete? Recimo primer..... da punca študira, zraven še dela, za resno vezo ni nobenga na vidiku in tudi o vezi ne razmišlja, ker trenutno vlaga ves svoj čas v druge zadeve. Sexa s tipom, ki mu prav tako odgovarja, fukfrendovski odnos. 2 človeka, ki jima ustreza to. Kje je napaka?
Zadnjič spremenil rokerca, dne 08. Avg. 2013 16:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov