Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
nevem no.. ena mala stvar je bila, pa še mal pred rojstnim dnevom je blo, pa se mi je lepo zdel.. sem 100% prepričan da ni negativno vplival na vse to skup sva se pa prej že par mescev spoznaval in to tko da ni blo nobenga presenečenja ko sva se vidla
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Meni se pa to ne zdi pametno, potem seveda lahko dobiva darila...
Samo nekaj zmenkov je: uživam v tvoji družbi, všeč mi je kamor gre tole, plačal ti bom karte, plačal ti bom hrano in pijačo, poskrbel bom da prideš varno domov pa mela se boš fajn.
Pa ne smeš dajat feelinga na prvih zmenkih, da ji boš kupil cel svet pa da sanjaš v oblakih....potem ve da te ima, in ji nisi zanimiv.
Samo nekaj zmenkov je: uživam v tvoji družbi, všeč mi je kamor gre tole, plačal ti bom karte, plačal ti bom hrano in pijačo, poskrbel bom da prideš varno domov pa mela se boš fajn.
Pa ne smeš dajat feelinga na prvih zmenkih, da ji boš kupil cel svet pa da sanjaš v oblakih....potem ve da te ima, in ji nisi zanimiv.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sanna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
kar se mene tiče osebno,ne potrebujem daril,meni pomeni največ tisto s čim se ukvarjam in potem vsi pripomočki,darila poleg,vse mi je všeč,zato priporočam,da najprej se pozanimaš kaj ima rada,kaj ji veliko pomeni,in potem vse daš,na to,jaz imam neko stvar ful rada,in druga darila vse brez veze kar obstaja kar je pa povezava z določeno stvarjo pa ni primerjave in zmer če se gre kaj za odvijanje daril v tej smeri,nakupa najprej pregledam vse vrečke,ker je vedno zanimivo odvijat tisto stvar k ne seže do neba,tako veliko mi je pomembno,zdi se mi,da
ženska rabi prav vse ampak ne materialno,želi fanta k bi zanjo dal vse.
Jaz se ful zabavam če kupim ali mi kdo kaj kupi tisto k tok obožujem ni večjega zlata,imam sorodnika k je nor na nogomet in ni večjega zlata kot kakšne slikce od nogometašov ali kaj podobnega...
in meni je tok fino k to odvijam za moje oči WAU ampak sam tisto
tok fino
ženska rabi prav vse ampak ne materialno,želi fanta k bi zanjo dal vse.
Jaz se ful zabavam če kupim ali mi kdo kaj kupi tisto k tok obožujem ni večjega zlata,imam sorodnika k je nor na nogomet in ni večjega zlata kot kakšne slikce od nogometašov ali kaj podobnega...
in meni je tok fino k to odvijam za moje oči WAU ampak sam tisto
tok fino
Zadnjič spremenil sanna, dne 24. Nov. 2012 1:11, skupaj popravljeno 2 krat.
-
*daisy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2012
Led Zeppelin napisal/-a:Meni se pa to ne zdi pametno, potem seveda lahko dobiva darila...
To ne čisto drži, mislim da je lepa gesta če fant punci podari eno malenkost na prvem zmenku, še posebej če sta se več časa spoznavala.
No ne vem kako druge punce gledajo na to, ampak če bi mi fant kupil nekaj sladkega na prvem zmenku, bi ne bil nič manj zanimiv v mojih očeh. Seveda pa račun bi si razdelila in ravno tako vse drugo, ampak zaradi enih čokolatinov pa ne bi izgubila interesa za fanta..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
mogoče tudi to velja da je bila med nama velika razdalja in je bila res sreča da sva se sploh lahko dobila.. oba sva si želela videt drug drugega.. pa se mi je zdel fajn če ji eno bombonierco kupim
drugač pa, playerka ki išče neke izzive ni punca s katero mislim kaj imet. za njo niti pomislil nisem na kej takega, ampak možno da je tud taka bila.. čeprou zelo dvomim.
drugač pa, playerka ki išče neke izzive ni punca s katero mislim kaj imet. za njo niti pomislil nisem na kej takega, ampak možno da je tud taka bila.. čeprou zelo dvomim.
hej norci
-
slovenc79 - Cosmopsiho
http://www.sloveniasex.com/html/modules ... ht=#100858
lejte browneyes je v resnic en jebač, ne jebačica
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
slovenc79 napisal/-a:http://www.sloveniasex.com/html/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=100858&highlight=#100858
Jao, zdajle si ga pa brcnil v temo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Štos je v bistvu v tem, da si premalo časa na forumu, da bi vedel za koga se gre, medtem ko drugi vemo, da browneyes pač ni tip.
In da dodam-zanima me, katera ženska bo prijela na opis-iščem resno punco-, če imaš na prikazni žensko s poscanimi hlačami.Ista kot ti? Če se najde, spljoh? IMHO.
In da dodam-zanima me, katera ženska bo prijela na opis-iščem resno punco-, če imaš na prikazni žensko s poscanimi hlačami.Ista kot ti? Če se najde, spljoh? IMHO.
The world is as you are.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
briga te s kom in s čem bom jaz kej našel.
en tip se je registriral z istim nickom, pa se mi hecno zdi. če pa ti spet misliš da neki psihološke trike izvajam pa škoda, ker jih ni..
če ti ni smešno, pozab, pa moderiraj naprej
en tip se je registriral z istim nickom, pa se mi hecno zdi. če pa ti spet misliš da neki psihološke trike izvajam pa škoda, ker jih ni..
če ti ni smešno, pozab, pa moderiraj naprej
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov