Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
velik trud ja, raj zber pogum pa u živo stop do babe tko k taprav dec! tuki pa si že na poti da boš lahk reku, da si se usak mal potrudu
-
blizu slovenc, blizuu
-
kaj fajn? dej ga med makarone s sirom pa ti bo fajn. usaj neki
-
a ti kr osebno slikam pa pošlem
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
Džeki napisal/-a:Čustva bi bila in od silnih čustev bi si ti metal...sej ne moreš verjet..
Ni pomenljivo..ljudem, ki jih imaš ti za plehke, uspeva v življenju marsikaj. FF, friends with beenfits, ONS, zveza, poroka..
Kaj uspeva tebi in zakaj je vsa ta tvoja teorija brez praktične eksistence? Se kdaj vprašaš?
Zakaj nimaš ene, ki bi se samo božala in objemala s tabo? Se kdaj vprašaš?
Biti večno sam in zagrenjen, ter se samoprepričevati, da normalnih žensk ni..to so občutki, ki si jih želiš v lajfu?
Sej ene ideje maš dobre, lepo je, če je tip romantičen..samo ej, nobena ne bo šla s tabo na foro..jaz bi se malo objemal s tabo...
Najprej ji moraš biti všeč, nato pa jo boš lahko objemal, kolikor boš hotel. Se kdaj vprašaš, zakaj nisi nobeni všeč in kako spremeniti, da boš?
Za konec se vprašaj še, zakaj bi ena punca sploh bila s tabo in kaj bo s tabo doživela, ter kaj imaš za povedati o sebi, razen, da bi s emalo božal in da želiš, da te ena poščije?
to o EB je blo bolj za šalo kot zares
no, uspeha kot je ONS itd. jaz ne iščem, ne potrebujem. jaz tega niti ne dojemam kot uspeh. samo resna zveza mi je cilj. in ker je samo ta cilj, rabim najt punco s katero se bom dobro ujel. in raje počakam da se najde prava kot pa da skačem od ene do druge in preizkušam.
normalnost ne vem kaj je, resnih punc pa res ni velik (in ne mislim resnih "trenutno mi paše bit resna" ampak resno resnih + še samskih).
no, punci s katero se bom spoznaval bom pač povedal več o sebi kot na forumu.
hej norci
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ to je pa 1x1.
ja lubi bok kera bo pa poslušala cele dneve o kurbicah, ki si upajo pri 19ih žurat in tipih, ki si drznejo se it neovezen sex, če so to ja smrtni grehi.
res, da mi je enkrat videt eno punčaro, ki bo s solovenceljnem zdržala vsaj 2 mesca, evo dam jurja evrov.
ja lubi bok kera bo pa poslušala cele dneve o kurbicah, ki si upajo pri 19ih žurat in tipih, ki si drznejo se it neovezen sex, če so to ja smrtni grehi.
res, da mi je enkrat videt eno punčaro, ki bo s solovenceljnem zdržala vsaj 2 mesca, evo dam jurja evrov.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]