Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 19. Jun. 2012 21:16

*Abby** napisal/-a:Fizična privlačnost je temelj.
Res je bilo jasno, kaj je mišljeno s temelji. :roll: Lahko bi bilo marsikaj drugega.

*Abby** napisal/-a:Ampak to še vedno stoji na tem, da mi je fant najprej moral biti fizično všeč.
Torej je tisto zaradi česar se sploh odločite, da bi želele biti z nekom intimne, fizična privlačnost. To vam že od samega začetka dopovedujem. :) Seveda ni s tem nič narobe. Tudi jaz nisem bil intimen s puncami, ki me fizično niso privlačile.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Jun. 2012 21:38

Jaz mislim, da je bilo dovolj jasno iz konteksta. ;)

To, da mi je nekdo fizično privlačen je samo predpogoj. Ni nujno, da bom z njim intimna, mogoče bom, mogoče ne bom. Sicer pa je ogromna razlika med tem, ali imam z nekom namen imeti zvezo ali afero. Da imam z nekom afero je dovolj, da se mi zdi fizično privlačen, da bi bila z nekom v zvezi mi mora biti najprej fizično, nato pa še značajsko všeč.

Kaj to je res nova topla voda? :roll:
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 19. Jun. 2012 21:59

*Abby** napisal/-a:Jaz mislim, da je bilo dovolj jasno iz konteksta. ;)
Ti si zgolj mislila, da je razvidno.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Jun. 2012 22:05

No, bistveno je, da zdaj razumeš in da smo razrešili veliko vprašanje ali si lahko v zvezi z nekom, ki te vizualno ne privlači. :wink:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Jun. 2012 22:10

*Abby** napisal/-a:Slovenec: Jaz sama sem prebrala vsaj pet tem, v katerih si odgovarjal z: "Meni se isto dogaja. Jaz sem tudi (bil) nesrečno zaljubljen." Buhuhu. Vseeno mi je, če te ne znam brat in te ne razumem. Jaz sem srečna v svoji zvezi, imam vse, kar si želim in kar potrebujem, imam zadovoljnega in zadovoljenega tipa, ti si pa sam doma, za računalnikom in provociraš in provociraš ljudi na forumu in čutiš noro potrebo po tem, da bi dokazal, da si boljši od vseh na svetu. Pa ne komu drugemu, ampak sam sebi, ker si nesamozavesten, totalno neprepričan vase in od tega zatežen in zakompleksan do te mere, da normalna debata s teboj blazno hitro zapade v reševanje in pogrevanje tvojih, že stokrat premletih težavic. No, jaz imam dovolj. :)

no jaz sem prebral milijon tem, kjer nisem nič rekel in so se čudežno odprle debate o men.
aja če rečem da sem bil enkrat nesrečno zaljubljen, potem avtomatsko sam iščem pozornost, al kaj? no, potem je vsaka slaba izkušnja na tme forumu samopomilovanje, dobre izkušnje so pa bahanje.
to je kot da bi ti jaz zdaj rekel "zakaj se bahaš da maš super tipa, juhuhu? to ni lepo, da veš.. "
zakaj sem jaz tok čas na forumu te nič ne briga. ti praviš si vsa srečna, pa isto čepiš tukaj.

tako kot pri mnogo drugih forumaših sem se ti nekak zameril in boš vedno kontrirala karkoli rečem. in kakor oni mi boš vedno naprej metala te stvari ko ti bo zmanjkal argumentov. zato je res brezveze s tabo, in njimi debatirat. amapk jaz sem na forumu zaradi drugih ljudi.

no sweety me že mal razume, in še nekaj drugih, kar me zelo veseli :) tud če se ne strinjajo, vsaj vejo da nobenmu nič slabega ne mislim.
hej norci :)
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 20. Jun. 2012 7:32

*Abby** napisal/-a:No, bistveno je, da zdaj razumeš in da smo razrešili veliko vprašanje ali si lahko v zvezi z nekom, ki te vizualno ne privlači. :wink:
Fajn, toda mnogim še vedno ni jasno da je fizična privlačnost tista ki odloča, ali bomo z nekom bili nekaj več ali ne. Vse ostalo je pesek v oči.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 20. Jun. 2012 10:04

Fantin napisal/-a:Matr si omejena, da ne dojameš :roll: S tem ko si napisala:
claire napisal/-a:sošolci na faxu recimo- apriori jih ne gledaš kot na potencialne partnerje, pač pa na ljudi, ki imajo, glede na smer faxa verjetno določene podobne ali iste interese kot ti, jih zanimajo podobna področja itd. in želiš v prvi vrsti z njimi navezato stik zaradi tega, ne zaradi sexa.

...s takim pogledom na njih jih na nek način že popredalčkaš. Ja, mogoče bi se s katerim od njih čez čas morda izcimilo kaj več, toda imam občutek da verjetnost za to ne znaša niti 0,5%.

dobro, še enkrat. in tokrat res zadnjič, ker si res vse pomešal.

torej ti si vprašal, ali je fizična privlačnost nujna za resno zvezo - vsi smo složno, družno, jasno in glasno zavpili DA! ok. tu se strinjamo.

moj primer "sošolec", je bil samo primer, kako pa vseeno še lahko deluje vizualna privlačnost (tako je tudi s sodelavci, s prijatelji od prijateljev, z ljudmi s katerimi si skupaj v dramski skupini, v društvu, lej whatever- jih NE gledam - JAZ - takoj kot na potencialne partnerje, pač pa- kot sem že rekla na ljudi, ki imajo podobne "ljubezni" kot jaz, zato lahko vizualno lepoto preoznam komaj na drugem, tretjem srečanju, ne pa spet po pol leta) in da ni čisto nujno, da takoj pademo v nezavest ko vidimo našega morebitnega bodočega partnerja. kako se je zgodba med nama naprej razvila je tu obstranskega pomena, res ne vem kaj ti je fora analizirat moje prijateljstvo. in moralizirat o nekih kao procentih, o tem, kaka bjač sem, ker se ga nekam vrgal, o tem in onem. lej, chill. ker si mimo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 26. Jun. 2012 22:27

Eh, prepozno vidla Slovenceve komentarje namenjene meni...

Slovenc79, to da sem ti nekje napisala, da se verjetnost okuzbe poveca zaradi lulanja med spolnim odnosom (ne mislim na mastrubiranje) ne pomeni, da te tudi obsojam zaradi tvojega fetisa.

Ce se pa pocutis karkoli uzaljeno glede stvari, ki sem ti jih napisala, je to tvoj problem. Jaz vem, da nisem napisala nicesar zaljivega.

Mene tvoj fetis ni blizu (ne cutim potrebo, da bi ga izvajala), podobno kot mi ni blizu marsikateri drug fetis, kar pa ne pomeni obsojanje.

To, da si sol v klepetalnici nekaj pisati in debatirati o meni, lahko ti sam recem, da je nepovratna zguba tvojega casa.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Jun. 2012 16:00

saj vem da enim ta fetiš ni všeč, me tudi ne moti to. moje mnenje je da je ta fetiš neškodljiv, na podlagi vseh parov ki jih poznam :) in tisto kar me moti je da se takšne stvari ki so neobičajne povezuje z nekim škodovanjem, nevarnostjo.. res je da se poveča možnost okužbe, ampak se tudi s katerokoli tekočino ki lahko pripelje bakterijo od a do b. to se tudi pri navadnem sexu lahko zgodi, pa nihče ne bo pomislil, pri urinu pa večina folka najprej na to pomisli, to me moti.

časa imam na pretek trenunto, brez skrbi ;)

lep pozdrav tudi tebi :)
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 27. Jun. 2012 18:13

nism bral cele teme..sam če prav zastopim..ti iščeš punco ki ti bo dovolila da ščiješ po njej? :D :lol: :lol:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Jun. 2012 19:21

narobe zastopiš - ravno obratno :)
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 27. Jun. 2012 19:56

Da ona ščije po tep? :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Jun. 2012 20:40

Jaz ne razumem. A smo spet tam? Pa kaj koga sploh zanima, če nekdo hoče, da njegov partner lula po njem? :roll: Jaz bi to za svojega fanta takoj naredila, ne bi pa npr. izpolnila želje po trojčku. Se pač iščejo ljudje z enakimi seksualnimi željami ... mislim pa kaj je to res tako zanimivo, da ima en slovencelj nekoliko nenavaden fetiš? :roll: Čist preneumno ...
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 27. Jun. 2012 23:31

Mene sam zanima kdo po kom lula
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Jun. 2012 5:41