katy. napisal/-a:saarijarvi napisal/-a:^ Svoj mesecni 'edgy' komentar o tem, kaj si mislis ali ne mislis o dolocenih uporabnikih, lahko prispevas v klepetalnico.Verjamem, da smo ze vsi nestrpni.
Človek bi še kaj napisal na forumu, če bi bila kaka pametna tema.
Včasih je fajn ljudi ne ujčkat, ampak jim povedat, da so malo mimo.To sem si vzela za poslanstvo.
Upam, da komentar ni preveč 'edgy' za tvojo nežno dušo. Ti se mi zdiš še kar simpatična![]()
LZ pa naj neha pisat, kot, da je Bog in vsi ostali na tem svetu so pod njim. Boli njega za vse, kao. Mam osebne travme s takimi ljudmi in si ne morem pomagat, kr avtomatsko reagiramSe bom potrudla bit prijazna...
Jaz povem svoje mnenje, če se nekdo ne strinja z njim, naj pove, argumentira. Če pa se avtorica teme ne strinja, se ji ni treba posluževati grdega jezika, isto CDB, kakršnokoli mnenje ima o meni ga lahko argumentira manj sarkastično in manj podcenjevalno.
In potem vsi v jok in stok, ko ne prenašam napisanega sranja. Zakaj bi ga?
Če ne pokažeš osnovnega jezika argumentiranja, ga jaz ne bom. Jaz nikoli nisem nobenega napadel brez razloga, ampak vsak ki nekaj zine, se potem jokca čez saarijarvi, neke privilegije in drug k..
To je tako kdo da nekdo vstopi v mojo hišo, je gost, lahko pove karkoli želi, ima pravico da si ustvarja svoj pogled na svet, in mene. Ampak če se userje na tla, potem ga vržem ven.
Glede tebe pa tako, ne moreš se vključiti v nek konflikt, ne sodelovati v njemu, in biti potem užaljen na koncu.
Lahko je biti boljši, če nimaš mnenja o ničemer. Vsi imamo travme, in smo alergični na kakšno obnašanje, ampak to še ne pomeni da moramo reagirati na vse in da je cel svet in folk proti nam.
Jaz bom vedno povedal svoje, če kdo to sprejema ali ne, je njegova stvar in lahko to pove. Če pa bo nekdo sral po meni,in se obnašal do mojega nivoja nezadostno, hej, potem bom pa udaril nazaj nivoju primerno.