Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Saarijarvi, zdaj razumem, kaj želiš povedati. Jaz sem razumela drugače - pač da ljudje obračamo poglede (v tem primeru, da ženske za njo obračajo poglede), ker nam je nekdo hud, kot se po navadi fraza tudi uporablja.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ Ja, lahko se razume kot aktiv ali pasiv
''A face only a mother could love..''
Ananhas napisal/-a:saarijarvi napisal/-a:'Hej, hudi joski' (ce to steje )
A to ti je rekla teta? bi rekel capo di banda
''A face only a mother could love..''
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Ne, nisem napisala, da so sexy, samo ni mi bilo jasno, kaj je tako narobe z njimi, ker so nekako že standardna obutev za kakšno malo bolj elegantno priložnost ali če ti ni ravno fajn paradirati ves čas v teniskah.
Seveda je vse odvisno od modela (nekateri modeli res zgledajo za stare mame ali pa izpadejo punčkasto - npr. s kakimi rožicami)
Imaš tudi moderne modele balerink in te se lepo podajo k bolj elegantnemu outfitu. Se pa strinjam, da ne izgledajo fajn na veliki ženski nogi.
Meni so pa npr. japonke ali natikači (plaža je izjema) grdi za umret pa so verjetno tebi čist normalni na ženski nogi, ane?
Seveda je vse odvisno od modela (nekateri modeli res zgledajo za stare mame ali pa izpadejo punčkasto - npr. s kakimi rožicami)
Imaš tudi moderne modele balerink in te se lepo podajo k bolj elegantnemu outfitu. Se pa strinjam, da ne izgledajo fajn na veliki ženski nogi.
Meni so pa npr. japonke ali natikači (plaža je izjema) grdi za umret pa so verjetno tebi čist normalni na ženski nogi, ane?
Zadnjič spremenil Ash., dne 08. Maj. 2016 16:18, skupaj popravljeno 1 krat.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
Ash. - Kofetarica
Ne resno ... imaš raje balerinke ali japonke na ženski?
Pač mene prej spraviš v gojzarje kot pa da spomladi/poleti paradiram okoli v japonkah. Bljak.
In ja, sem očitno čudna, ker to počne 80 % populacije. Na tipih so mi pa sploh fuj.
Tako, da ja ... smo spet ri različnosti okusov.
Pač mene prej spraviš v gojzarje kot pa da spomladi/poleti paradiram okoli v japonkah. Bljak.
In ja, sem očitno čudna, ker to počne 80 % populacije. Na tipih so mi pa sploh fuj.
Tako, da ja ... smo spet ri različnosti okusov.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Meni je zadnjič en friend rekel, da je fajn, ker bo poletje in bodo ženske okoli hodile v kratkih krilcih in japonkah - sem bila samo: "a to je tebi resno všeč?"
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Ash. - Kofetarica
Buuuu.
Spet me bo mrazilo celo poletje, ko bom na ulicah videvala hude tipe v japonkah in se spraševala "zakaj, zakaj, zakaj?"
Ampak ja, ni fer ane ... me ženske imamo še vedno na voljo sandale/gladiatorke za vroče dni. mOŠKA poletna obutev je pa itak katastrofa od a do ž.
Spet me bo mrazilo celo poletje, ko bom na ulicah videvala hude tipe v japonkah in se spraševala "zakaj, zakaj, zakaj?"
Ampak ja, ni fer ane ... me ženske imamo še vedno na voljo sandale/gladiatorke za vroče dni. mOŠKA poletna obutev je pa itak katastrofa od a do ž.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov