Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nelle - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2015
Glej na forumu teče debata od a-ž in to je bilo samo izraženo moje mnenje, nikjer ni pravila, da pa to mnenje drži. Če gledamo po današnjih modnih smernicah, ko bi bile mnoge rade 187 cm manekenke s 55imi kilogrami, ne bi rekla, da se ženske še tako grozno obremenjujejo s svojo višino, prej s kilogrami.
Vsak ima neke svoje preference in kaj mu je všeč. Če ne ustrezaš tem merilom ti je gladko vseeno, če imaš kolikor toliko pošlihtano samozavest. Jaz imam mogoče kakšno kilo premalo in sem že slišala, da mi je kakšna rekla, da naj se malo zredim, ker itak nisem tipom všeč. Vseeno mi je. Dokler se zdravo prehranjujem in je to v moji genetiki mi res dol visi, kaj si drugi mislijo.
Samozavest pošlihtat pa bo. Tisti, ki se obremenjujejo z današnjimi ideali lepote pa so zabredli že predaleč.
Vsak ima neke svoje preference in kaj mu je všeč. Če ne ustrezaš tem merilom ti je gladko vseeno, če imaš kolikor toliko pošlihtano samozavest. Jaz imam mogoče kakšno kilo premalo in sem že slišala, da mi je kakšna rekla, da naj se malo zredim, ker itak nisem tipom všeč. Vseeno mi je. Dokler se zdravo prehranjujem in je to v moji genetiki mi res dol visi, kaj si drugi mislijo.
Samozavest pošlihtat pa bo. Tisti, ki se obremenjujejo z današnjimi ideali lepote pa so zabredli že predaleč.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Sem skoraj prepricana, da je emanuela bolj ciljala na post od nekogirl v tisti drugi temi.. Jaz sem se mu tudi nasmejala
Mislim, da je tako pri tipih kot pri bejbah najbolj pomembno (in seksi) to, da se res dobro pocuti v svoji kozi. Works wonders
Mislim, da je tako pri tipih kot pri bejbah najbolj pomembno (in seksi) to, da se res dobro pocuti v svoji kozi. Works wonders
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
McLarnovc napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:zate meni so bolj turn off kot turn on.
Urejena zenska==visoke pete. Dejstvo. Pika.
Moraš se šalit ne. Jaz sem urejena tudi brez pet in dovolj visoka in seksi v balerinkah al pa natikačih In še marsikatera druga obrača poglede brez tega, da hodi na zobotrebcih.
3/4 žensk pa itak ne zna hodit v njih kar je potem bolje, da jih sploh ne vlačijo na sebe.
Veerle napisal/-a:Mela sem tipa, ki je bil kar nekaj cm nižji od mene pa mi ni bil problem in prav vseeno, kaj si folk misli, ker sva se ful štekala+bil je bog in pol v pojstli.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Saj meni se zdi ta komentar o petkah od McLarnovca tudi neumen, a takšno hvalisanje "tako sem sexy, ženske se kar obračajo za mano" je pa tudi malo "get a life".
Just saying.
Pa vem, da me bodo zdaj vsi napadli "ja kaj pa je narobe s samozavestjo, ziher si sama čisto nesamozavestna" yada yada
Nič, samo se že po načinu pisanja lahko loči med samozavestjo in samovšečnostjo.
Iz ene skrajnosti v drugo na tem forumu ... imaš totalno nesamoazvestne komentarje od Bunka, potem pa ti ena uporabnica useka s tako izjavo. Svašta.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Nelle napisal/-a:Vsak ima neke svoje preference in kaj mu je všeč.
velik problem je v tem, da te osebne preference niso prav nič osebne, ampak privzgojene s strani okolja, družbe, medijev.. ne toliko to, kakšna postava je idealna, ampak že samo poudarjanje pomembnosti videza. in ker so danes informacije tako zlahka dosegljive, je ženska obsedenost z videzom, prdvsem s kilam in hujšanjem (oz. hiranjem, ker se gre samo za kile) nekaj normalnega.
pa tudi moška obsedenost z mišicami, fizično močjo, dolžino tiča itd.. ko smo že pri tem.
če pogledaš npr. Bunka, ki se tako obremenjuje z videzom in merami, vidiš kako to lahko zjebe človeku počutje, miselnost. namesto da bi jih vse poslal v k, sprejme tako miselnost kot resnico. seveda drugega načina niti ne poznaš, če je taka miselnost okoli tebe že mnogo let, sploh, ko se razvijaš.
kar se višin tiče.. smešno mi je, kako so tiste, ki blebetajo kako moški pod 190, 180 ali whatever ni pravi moški, ponavadi navaden klinc od ženske, tako po videzu kot po miselnosti. ugibam, da zaradi lastnega sekiranja, da niso same take, kot hočejo bit, želijo zbijat samozavest tudi moškim.
hej norci
-
Cryselle - Kofetarica
Moje izkušnje: tisti, ki se najbolj hvalijo kako so oni oh in sploh, sodijo bolj ko ne v neko povprečje in jim nekdo fila ego.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
..In še marsikatera druga obrača poglede brez tega, da hodi na zobotrebcih...
Cryselle napisal/-a:... a takšno hvalisanje "tako sem sexy, ženske se kar obračajo za mano" je pa tudi malo "get a life".
Ni mislila, da se zenske za njo obracajo, ampak da one obracajo poglede
Danes sem v vlogi prevajalca iz ozadja Lp
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
(Cryselle) se popolnoma strinjam človek, ki je samozavesten, sploh ne razmišlja o tem, ali je samozavesten ali ne.
se mi pa od katy komentar ne zdi samovšečen. mislim da je njen point to, da ženska ne rabi petk nosit, da je privlačna in da se tudi počuti privlačno.
in še nekaj: mene bolj kot neke "ful zrihtane" punce privlačijo preproste punce. in tudi makeupa, ki velja kot kao neki nujnega za urejeno žensko, ne maram.
se mi pa od katy komentar ne zdi samovšečen. mislim da je njen point to, da ženska ne rabi petk nosit, da je privlačna in da se tudi počuti privlačno.
in še nekaj: mene bolj kot neke "ful zrihtane" punce privlačijo preproste punce. in tudi makeupa, ki velja kot kao neki nujnega za urejeno žensko, ne maram.
hej norci
-
Cryselle - Kofetarica
Saarijarvi, ja za kom pa obračajo poglede, če ne za njo?
Ananhas, imaš prav. Kaj ji bom sodila, bo capo di banda že poskrbel za to.
Pa dajte vzet še kaj za hec. malo se je treba zabavat ane.
Ananhas, imaš prav. Kaj ji bom sodila, bo capo di banda že poskrbel za to.
Pa dajte vzet še kaj za hec. malo se je treba zabavat ane.
-
Ta fraza bolj pomeni, da vlecejo poglede nase oz da one povzrocijo obracanje pogledov
Npr. ''Crna oblekica, ki obraca poglede.''
Kakorkoli ze...
Npr. ''Crna oblekica, ki obraca poglede.''
Kakorkoli ze...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov