Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Flavij napisal/-a:Mishela napisal/-a:hmm, ne vem če sem že spraševala (se mi zdi kot da sem, pa dobro), ampak kaj menite o kupovanju erotičnih pripomočkov preko spleta, s kitajske?...
Upoštevaj, da pakete, ki so odposlani izven EU odprejo in prešlatajo naši vrli cariniki.
Dokler samo pošlatajo je ok. Samo ne bi želela da prej sprobajo.
Missile go for it, ampak kaput v več paketkih da ne plačaš carine. Razen če je poštnina plačljiva?
- JozyP
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2015
https://www.youtube.com/watch?v=dlL0UuSXPTc
https://www.youtube.com/watch?v=YDUSXPXf6D8
Je kdo gledal ta kanal? Skupina fantov namreč potuje po svetu in "osvaja" punce, potem pa o tem razpravljajo na svojem kanalu. Bili so tudi v Ljubljani. Imajo tudi tabore, kjer fante učijo pravilnih prijemov, kako dobiti punco za ons. Ne padem več na nobeno foro
https://www.youtube.com/watch?v=YDUSXPXf6D8
Je kdo gledal ta kanal? Skupina fantov namreč potuje po svetu in "osvaja" punce, potem pa o tem razpravljajo na svojem kanalu. Bili so tudi v Ljubljani. Imajo tudi tabore, kjer fante učijo pravilnih prijemov, kako dobiti punco za ons. Ne padem več na nobeno foro
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Eh, naj delajo kar jih dela srečne.
Noben ne prisili žensk da so z njimi.
Če se pač moški bojimo takšnih tipov, se moramo tudi sami zbuditi, in zmigati. Pri njih je 90% uspeha že samo to da pristopijo samozavestno do ženske, in vejo kdo so...tega je čedalje manj med nami.
Če bi jih srečal, bi jim dal roko, če bi pa osvajali mojo punco, bi jih pa polomil.
So vsaj iskreni glede sebe, to je vredno spoštovanja.
Noben ne prisili žensk da so z njimi.
Če se pač moški bojimo takšnih tipov, se moramo tudi sami zbuditi, in zmigati. Pri njih je 90% uspeha že samo to da pristopijo samozavestno do ženske, in vejo kdo so...tega je čedalje manj med nami.
Če bi jih srečal, bi jim dal roko, če bi pa osvajali mojo punco, bi jih pa polomil.
So vsaj iskreni glede sebe, to je vredno spoštovanja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Amm, samo to.
To ni ql. Boga punca, sicer si je sama kriva, ampak, če je to videla, bo težko še kdaj zaupala:
https://www.youtube.com/watch?v=ijdhdRcH9ag
Kapo dol fantom, moderne Casanove. Ampak, me zanima, ali bo jim s takim odnosom in pristopom, uspelo kdaj iz katere ženske narediti tudi ženo. Malo poetično Ne verjamem, da ženske glih v vrsti stojijo za to, da bi bil kateri od njih njihov dolgotrajni partner. No, mogoče se motim.
To ni ql. Boga punca, sicer si je sama kriva, ampak, če je to videla, bo težko še kdaj zaupala:
https://www.youtube.com/watch?v=ijdhdRcH9ag
Kapo dol fantom, moderne Casanove. Ampak, me zanima, ali bo jim s takim odnosom in pristopom, uspelo kdaj iz katere ženske narediti tudi ženo. Malo poetično Ne verjamem, da ženske glih v vrsti stojijo za to, da bi bil kateri od njih njihov dolgotrajni partner. No, mogoče se motim.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
To je čar obeh spolov.
Ženska ki je imela ogromno partnerjev, je lahko še vedno odlična partnerica, mama...če najde pravega, lahko čez noč obrne plato, in je to to.
Moški enako, moj prijatelj je imel cca. 60 spolnih partneric, pride prava mimo, ona ga sprejema takšnega kot je, od trenutka ko sta pristala skupaj, je vse njeno.
In to je to, ljudje si nekako želimo da bi ljudje ki imajo drugačno življenje, ali poti, nosili težo svojih preteklih odločitev, pa jih po večini ne, ker je življenje tako, delaš nekaj, potem se spremeniš če hočeš, in je to to.
Preteklost uči, ne pa definira.
Ženska ki je imela ogromno partnerjev, je lahko še vedno odlična partnerica, mama...če najde pravega, lahko čez noč obrne plato, in je to to.
Moški enako, moj prijatelj je imel cca. 60 spolnih partneric, pride prava mimo, ona ga sprejema takšnega kot je, od trenutka ko sta pristala skupaj, je vse njeno.
In to je to, ljudje si nekako želimo da bi ljudje ki imajo drugačno življenje, ali poti, nosili težo svojih preteklih odločitev, pa jih po večini ne, ker je življenje tako, delaš nekaj, potem se spremeniš če hočeš, in je to to.
Preteklost uči, ne pa definira.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Saj ne pravim, da ne more biti super mož in oče. Ampak glede na to kak sloves ima, bo mu težko katera verjela, da je pa zdaj ona tista za katero se bo spremenil.
In še ena razlika je, veliko jih to dela, pa ne objavljajo tega na spletu..
In še ena razlika je, veliko jih to dela, pa ne objavljajo tega na spletu..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
po dolgih "kilometrinah" težko da se bo človek ustalil iz danes na jutri mogoče ga bo prijelo, čez nekaj časa bo pa spet nazaj na stari poti. to je tako kot da bi nekdo bil kirurg in se naslednji dan odločil, da bo nvm, postal arheolog, pustil vse skupaj in šel študirat arheologijo, čeprav ga prej nikoli ni zanimala.
življenje se ne dogaja kar tako, življenje so v glavnem posledice odločitev, ki jih sprejmeš. preteklost se ni kar zgodila, ampak se je v veliki meri posameznik sam odločil, kaj bo doživel. in to je tisto, kar ga definira - prioritete, na podlagi katerih se je odločal za dejanja, ki jih je naredil, in s tem seveda vplival na sedanjost, kar je čez čas preteklost.
in zato se mi zdi pomembna preteklost, če hočeš nekoga spoznat - ker veš, kaj je doživel s tem, ko je delal, kar je čutil, da je prav in kar si je želel. in to te najbolj definira. ker prioritet se ne da izbirati, vsak je tak, kakršen je. če mu je seks z različnimi ljudmi na prvem mestu veliko let in mu je še, zelo težko, da bo jutri vse skupaj pustil, ker mu bo naenkrat družina pomenila vse. zelo težko.
če pa je zmožen tako naenkrat obrnit ploščo, jo bo pa spet, prej al slej. kar pa samo kaže na to, da ni odločen. in potem maš ločitve, razdrte družine itd..
življenje se ne dogaja kar tako, življenje so v glavnem posledice odločitev, ki jih sprejmeš. preteklost se ni kar zgodila, ampak se je v veliki meri posameznik sam odločil, kaj bo doživel. in to je tisto, kar ga definira - prioritete, na podlagi katerih se je odločal za dejanja, ki jih je naredil, in s tem seveda vplival na sedanjost, kar je čez čas preteklost.
in zato se mi zdi pomembna preteklost, če hočeš nekoga spoznat - ker veš, kaj je doživel s tem, ko je delal, kar je čutil, da je prav in kar si je želel. in to te najbolj definira. ker prioritet se ne da izbirati, vsak je tak, kakršen je. če mu je seks z različnimi ljudmi na prvem mestu veliko let in mu je še, zelo težko, da bo jutri vse skupaj pustil, ker mu bo naenkrat družina pomenila vse. zelo težko.
če pa je zmožen tako naenkrat obrnit ploščo, jo bo pa spet, prej al slej. kar pa samo kaže na to, da ni odločen. in potem maš ločitve, razdrte družine itd..
hej norci
-
capo di banda - Debatorica
- Na forumu od: 29. 1. 2015
Jaz mislim, da je vseeno to malo iz trte zvito. Zato, da se dobiva oglede na kanalu in spletni strani... Če kej pa youtubu ni za verjeti, poleg tega mi delujeta pod povprečno dobrega videza, en buckast, obraz brez nekih potez, drugemu pa pleša na pol glave...
Res je da je to moško mnenje, bodo bolj znale ženske povedati glede privlačnosti, samo da bi pa tako harala kot se prikazujeta pa dvomim, v 4 dneh 2x v Ljubljani khm presodite sami, meni glede na videz in opisovanja vse skupaj zlagano. Se pa ni za čudit glede na to koliko ti ogledi in naročniki na yt prinesejo, spletna stran in sponzorji pa še dodatno.
Res je da je to moško mnenje, bodo bolj znale ženske povedati glede privlačnosti, samo da bi pa tako harala kot se prikazujeta pa dvomim, v 4 dneh 2x v Ljubljani khm presodite sami, meni glede na videz in opisovanja vse skupaj zlagano. Se pa ni za čudit glede na to koliko ti ogledi in naročniki na yt prinesejo, spletna stran in sponzorji pa še dodatno.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ja enim ženskam ful potegnejo ti pleškoti. Meni je malo mimo (ok, ena milost je, če je lepo pobrit, da niti ne vidiš tistega "kranceljna" zadnjih borcev, ki vztrajajo na glavi).
Jaz drugače tudi mislim da je vse skupaj mimo in nerealno. Mogoče v US, kjer je bolj "naravno" da pristopiš do popolnega neznanca ker ti je hud, ampak tu bi jih pa tip s takim pristopom sredi ulice dobil s torbico po glavi.
In če je tale zadnji filmček resničen - boga punca. Še če je tavečja lajdra ji ne privoščim takega javnega seciranja njenih odločitev.
Jaz drugače tudi mislim da je vse skupaj mimo in nerealno. Mogoče v US, kjer je bolj "naravno" da pristopiš do popolnega neznanca ker ti je hud, ampak tu bi jih pa tip s takim pristopom sredi ulice dobil s torbico po glavi.
In če je tale zadnji filmček resničen - boga punca. Še če je tavečja lajdra ji ne privoščim takega javnega seciranja njenih odločitev.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Bunk - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2014
Uspešnost t.i. cold approacha, ko moški pristopa do random neznank na ulici/baru brez skupnega interesa je manjša kot 1%. Za uspeh moreš bit res ultra hud ali pa more bit tvoj game izvenserijski. Sej če bereš ta forum vidiš, v kakšne tipe se v glavnem zaljubljajo ženske - zaljubljajo se v alfa samce. Visoki, temni, samozavestni, "vejo, kaj hočejo". V tipe z najboljšim DNKajem. Povprečen moški je za žensko grd moški. Tipi iz zgornjih videoposnetkov so sila povprečni, tako da sklepam, da bodisi imajo nadpovprečen game, bodisi pa najdejo takšne ženske, ki padajo na tujce (in teh ni tako malo kot bi si človek mislil). Skoraj zagotovo je njihov as to, da so tujci. Teh strani z nasveti/tipi je malo morje, glavni cilj teh avtorjev pa je dobiti čimveč obiskov/lajkov/denarja, tako da bi vse te posnetke vzel z rezervo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]