Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 09. Mar. 2016 22:41

nope. vseeno pa sočustvujem z osebo za volanom. Če nimaš orientacije je jeba... :D
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 09. Mar. 2016 23:37

No saj so za le-vas izumili navigacijske naprave :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 10. Mar. 2016 21:31

tako je -in jih tudi prideno uporabljamo. :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 10. Mar. 2016 22:20

saarijarvi napisal/-a:Se cohala po jajcih, da vidim, v cemu je hype.

ni nič posebnega, sam ob stegna se drgnejo pa včasih zasrbi
hej norci :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 10. Mar. 2016 22:24

good to know!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Mar. 2016 22:27

Mah zakon je, kakšna stegna... Jaz si jih v javnosti ravno ne šlatam, ampak doma ko gledam kak fuzbal (stereotipno), pa opravim preverjanje za raka na modih.

Btw, ženske nimate limita za te zadeve, ker to je bolj občutljivo kot kurja jajca, tako da sarijaarvi, ti bi prehitro stisnila, in potem bi bolelo :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 10. Mar. 2016 22:35

ja, samopreverjanje je itak zgodba zase..

navadno se koža drži mišic in se enostavno popraskaš, pri jajcih je pa pač sam koža in je treba tako čohat da popraskaš :P

je pa zelo občutljiv, ja.
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 11. Mar. 2016 8:23

Eh, saj po moje ima občutek, ker je zihr že kakšnega tipa držala za testise...razn če je mavrična seveda :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 11. Mar. 2016 13:56

oh ne, saarijarvi v naši ligi igra :)
Uporabniški avatar
Nelle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelle » 13. Mar. 2016 12:59

Je to normalno, da greš narazen s tipom in ti rata šele po 2h tednih bad? Zdi se mi, kot da sem pozabila vse slabe stvari, ki so se v zvezi zgodile, spominjam pa se samo lepih. In če bi mi napisal še kakšno sporočilo in me povabil na kavo, se mi zdi, da bi šla ... in to dejstvo me jezi. Počutim se super, ko pomislim, da sem bila toliko močna, da sem mu dala konec, ker pač se je nabralo že toliko kreganja itd., ampak sem jezna sama nase, ker mi zdaj po glavi rojijo samo lepi trenutki, ki jih je bilo tudi veliko. Vem, da če bi bila spet skupaj, bi mi bilo žal že po enem mesecu. Ampak zdaj sem v fazi, ko sem začela pogrešati vse tiste lepe trenutke, ki jih kot samska pač ne morem imeti. Zdi se mi, da sem kar pozabila, kako jezna sem bila nanj ... :<
Se vam je to že zgodilo?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Mar. 2016 13:19

Normalen odziv.

Ljudje se vedno spominjamo lepote in ne grdih stvari.

Briši cifro, blokiraj, namesto k njemu pojdi k frendom ko te vleče k njemu.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 13. Mar. 2016 13:33

Ja seveda je normalno, sploh če sta se razšla kolikor toliko mirno in da nihče ni nobenemu naredil res česa izrazito grdega.

Zdaj si šele nekako padla na realna tla, da pa je res konec in da ti manjka nekdo zvečer v postelji, da ni več crkljanja, rednega sexa itd. Ti se samo drži stran od njega, da se spet navadiš biti sama. Tisti občutek, ko veš, da si šel čez najhujše in znaš biti spet sam, res paše in se počutiš 100x boljše, ko veš, da si naredil nekaj zase in bil dovolj močan pustiti nekoga, ki te ni osrečeval. :wink:
Predstavljaj si, kako bedno bi se počutila šele potem, če bi bila spet skupaj npr. za 2 meseca, potem pa bi spet počilo. Ti pa bi bila še bolj jezna nase in bi si očitala, zakaj si šla še enkrat na led. :wink:
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Mataio_1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio_1 » 16. Mar. 2016 20:45

Klepet selim v to temo.

saarijarvi napisal/-a:Kaj ti bo punca, ce pol moras na nek roza forum hodit sprasevat, kako jo prepricat, da si zate oblece pajkice :D malo nacelen za tipa, pri katerem v zvezi ne funkcionira neka osnovna komunikacija..?

Kaj ti bo torba, če si kupu kolo? :lol: :wink: Na ženskem forumu sprašujem, ker menim oz. upam, da bom iz prve roke dobil kakšen navet. :) S komunikacijo nimava nobenih problemov, le do izpolnjevanja želja kakršne so moje, ima zadržke.
Uporabniški avatar
littlebird_18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 6. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a littlebird_18 » 16. Mar. 2016 21:15

Nelle, kok casa sta bila pa skupaj?
Drugace pa se mi je to ze zgodil, samo navadit se moras biti spet sama, ce te zamika, da bi spet poskusila se probi samo spomnit kaj je biu razlog, da sta se razsla prvic, ker bo verjetno isti tudi drugic
:wink:
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 20. Mar. 2016 18:41

Mishela napisal/-a:hmm, ne vem če sem že spraševala (se mi zdi kot da sem, pa dobro), ampak kaj menite o kupovanju erotičnih pripomočkov preko spleta, s kitajske?...

Upoštevaj, da pakete, ki so odposlani izven EU odprejo in prešlatajo naši vrli cariniki. ;)

Led Zeppelin napisal/-a:...In kot si rekla, naše trgovine to uvozijo iz Kitajske in samo spremenijo oznake...

slovenc79 napisal/-a:...ilegalna roba je v bistvu ista, samo da pride v evropo po neuradni poti. iz tovarne gre roba skozi zadnja vrata. in to se pri vseh stvareh dogaja, od oblačil do avtov in pametnih telefonov...

Ko bi bilo res tako enostavno! :)
All is vanity, nothing is fair.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov