Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
za off topice se sicer opravičujem, si pa ti očitno edina od 'trojčka', ki ima moda. tako da od 'cosmo forum dogodka leta' očitno nič ne bo, slovenc bo pa umrl kot devićnik.
E, jebiga. Zgleda bom se en petek ostala doma.
Picatinny napisal/-a:Mishela napisal/-a:kak pa to, da ravno ti dve uporabnici? a sem kaj zamudila?
saj vem, da je off topic, je pa tako zanimivo, da se ne morem upreti...tudi mene to zanima
Sicer pa mislim, da bomo v primeru slovenca lahko čez nekaj let odprli temo pojavnost 40-letnih devičnikov
Haha, kr v vrsto!
(Sicer pa se tudi sama sprasujem, s cim imava to cast.)
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Mishela napisal/-a:^hvala za b day, je pa ''komaj'' v torek :$
sem misla, da bi ziher izbral dve taki uporabnici, ko mu gresta najbolj na živce oz. s katerima se največ prepira
ker tam kjer je trenje, bo najverjetneje ogenj:D
Ti pa mu ne bi bila pripravljena pomagat?
-
saarijarvi napisal/-a:za off topice se sicer opravičujem, si pa ti očitno edina od 'trojčka', ki ima moda. tako da od 'cosmo forum dogodka leta' očitno nič ne bo, slovenc bo pa umrl kot devićnik.
E, jebiga. Zgleda bom se en petek ostala doma.
Saj greš lahko na sladoled z nesanico, pa en selfi objavita...
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
Picatinny napisal/-a:Mishela napisal/-a:^hvala za b day, je pa ''komaj'' v torek :$
sem misla, da bi ziher izbral dve taki uporabnici, ko mu gresta najbolj na živce oz. s katerima se največ prepira
ker tam kjer je trenje, bo najverjetneje ogenj:D
Ti pa mu ne bi bila pripravljena pomagat?
jaz sem mu vedno pripravljena pomagat, s tem, da mu dam mir
sma se že dostkrat pogovarjala preko omrežja pa je fajn dečko in spoštujem njegove želje (in on moje, da ne bo zaj narobe izpadlo haha), ne glede na to, al mu bo kdaj žal ali ne itak je njegovo življenje, če bo zajebo, se zgodi, če pa ne pa tolk boljše
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
hočem njiju ker sta moderatorki in me dominirata.. hočem bit njuna pra*ica in ju zadovoljit, da me ne bosta banalli iz postelje
ja, Mishela je zelo fajn punca različno razmišljava sicer, ampak je prijazna in spoštljiva, in tudi jaz se trudim biti tak, čeprav se na prvi pogled včasih ne zdi tako.
ja, Mishela je zelo fajn punca različno razmišljava sicer, ampak je prijazna in spoštljiva, in tudi jaz se trudim biti tak, čeprav se na prvi pogled včasih ne zdi tako.
hej norci
-
Ananhas napisal/-a:Jaz sem dvema vzela nedolžnost in zanimivo, to sta bile dve moji najdaljši zvezi do sedaj.
tako da očitno je nekaj na devičnikih.
mislim, da je tu potrebno se vprašati ali lahko ženska moškemu (pravemu, ne metro) sploh vzame nedolžnost?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov